2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
hilalcimm ne tatlı doktormuş o oyleee
:)))) doktor tavrı cok onemlı bugun bızde onu konuştuk papatyayla
sonuçta canını canlarını ona emanet edeceksın..
bencede cok onemlı valla ... o yuzden ben alısmısım kendı doktoruma gece acıle gıttıgımde nobetcı doktor bana cok ıtıcı gelmısdıı hıc rahat hıssetmedım kendımı sabahında kendı doktoruma gozukmusdum...

ayyy deme kız 6 aylıgı hıc aklıma bıle getırmek ıstemıyorum... olmaz olamaz 6 aylık ıkızler dogmus ve vefat etmısler dayanamam beenn bı yerde okumusdum kanım donmusduu şimdi 7 aylıga bıle razı geldım ben ama 8 aylık olsa balla kaymak olurr... ben cınsıyetlerını ogrendıgım andan ıtıbaren herseyını hazırlıcamm

iyi çıkmasına sevindim canım darısı başıma:) ben tiroid ultrasonu çektirdim canım korkma hamilelikte sorun olmuyor, dediğin gibi doktorum da bir dahaki gelişinde şekerine de bakacağım dedi umarım onda sorun çıkmaz
peki ilacı sürekli mi kullanacaksın?

Sağ ol arkadaşım inşallah toparlayacağız kendimizi, tek tesellimiz bebişlerimiz..:)

Hilbar , zaten emzirme döneminden sonra yapılması gerekiyormuş lazerin. Bu arada iyi ki sonraya kalmış, daha önceden lazer yaptıranların tüyleri eskisi gibi çıkmış hep doğumda. rahat rahat gidersin ardından ..

Allah sıhhat versin minnoşçuklarına..kıpır kıpır dönsünler hep karnında e mi? :)

4 tane doktora gittim canım farklı farklı hepside progesteron dedi. Canım yarın daha 9 hafta olucak 10 gün geriden gelio benmki

Sedacım, bana da uzunca progestan verdiler. daha yeni kestim Şimdi bebişlerin kesesi bu durumda aşağı doğru ilerlermiş kanamada. doktorlar o yüzden uzanın diyor. hatta sadece tuvalete ve yemek yemeye gidin diyor. Umarım çok çalışmıyorsun ayakta.

Progestan aldığında nasıl oluyor peki? biraz lekelenme azalıyor mu? aslında lekelenme de iyi çünkü rahim temizliyor dediler kendini.

işte ben pazartesi eski doktoruma gittim. bugün de yeni doktoruma sordum. normal diyor kahverengi akıntıya..

kızlar önceden lazer yaptıranlardan biride benim.iyki yaptırmamışsınız...tüylerim geri geliyoo

zaten doktorda bu kanamanın keseye zarar vermemesi gerekio dedi. yok canm calışmıorum haziranda başlıcam doktor rapor vericem dedi zaten. bazı günler hiç olmuo canım bazı günlerdede koyu kahve haftada bir günde pıhtı gelio bi parça.

yorgunluktan kemiklerime kadar sızlıyorummmmm
sabah 8de okula gittim beyazıta staj evraklarımı aldım ordan kadıköye geçtim sonra metroyla adliyeye gittim o lanet metroya binmez olaydım 10000 kat yer altında basınçtan beynim akıcaktı yemin ederim ve tam 220 kişi sıra bekledim adliyede öldüm bittiimm tansiyonum düştü.hemen babanneme geçtim yattım orda yemek yedim uyudum şimdi eve geldim oooff çok yoruldum daha evden çıkmam ben

doktora giden arkadaşları tebrik ediyorummm gözünüz aydın.ayrı ayrı yazamadım anlayın halimi:):)

Son düzenleme:

Çok çok iyi Sedacım. İnsallah geçer. ben de öyle olunca saplantı oldu, ikide bir gidip bakıyordum leke var mı diye. ama bir şeyi keşfettim; ayakta ne kadar uzun süre kalınca ya da sandalyede ne kadar oturunca (rahimi kasıyor) leke oluyor. progestanı da alttan alırsa daha iyi, daha etkili aslında.

oyy agzından bal damlıyo kızzz
valla iyi olmus ozamn sonraya kaldıgı uzuluyodum bende onceden bıtmıs olsaydı ne guzel tugsuz tugsuz sonurumda olmasdı dogumdada kolaylık yasardım deıdm

Geçimi olsun Gizemcim,dikkat et kendine... ben de sesin soluğun yok bugün diye bakındıydım bugün:)

ben de çektirdim tiroid ultrasonu hiiç bişey olmaz dedi doktor. bende hipotiroid çıktı 3.50 çıkmıştı değerim. 1 aydır ilaç kullanıyorum haftaya tekrar tahlilim var bakalım düzene girmiş mi? Şekerle ilgili bişey demedi doktor, tiroidi olanlarda şeker olma olasılığı daha mı yüksekmiş, onu da sorayım..

oyy agzından bal damlıyo kızzz
valla iyi olmus ozamn sonraya kaldıgı uzuluyodum bende onceden bıtmıs olsaydı ne guzel tugsuz tugsuz sonurumda olmasdı dogumdada kolaylık yasardım deıdm

:) ben de bugün lazer yaptıran yeni doğum yapmış bir arkadaşımı aradım hilbar, "böyle böyle fırça gibi oldular benimkiler, keşke lazer yaptırsaydım senin gibi" dedim. O da "iyi ki yaptırmamışsın, benimkiler lazerde sıfırlanmıştı,2. hamilelik haftasından sonra orman gibi oldular" dedi

yahu doktora zor gidiyorum utana sıkıla,diyecek" ne pis kadın ya, ısrarla 5 günde bir geliyor, bir bacaklarını almıyor!" . Ama şimdi o da hep vajinal baktı ya bana bu zamana kadar, hep aynı sıkıntıyı yaşadım ben de muayenehanesinde :)

inşallah canım. aynen bende sürekli lavobadayım ne durumda diye ve hep çarşamba günleri oluyo bu pıhtı şeklinde olan ve ondan sonra tam bitti kesildi diyorum sonra bidaha başlıyo . ayakta kalmıyorumda balkonda sandalyede falan oturuyorum onada dikkat edeyim bari bundan sonra. ağızdan verdi bana progestanı

ayyy valla cok sevındım bunu duyduguma ıyıkıde yaptrmamısım... onceden hep ertelemısdım zaten ... demekkı kısmet dogumdan sonraymıs ıkı tane bebeyle nasıl ugrascam zaten herzamn agdaylaa lazer yaparım kurtulurum

Merhaba teyzoşlar biz geldik:) bebeğim kocaman olmus ikili testi yaptırdık ense kalinligi iyi dedi doktor 13+1 haftalıgiz boyumuz 7cm kalbimiz maşallah tıkır tıkır buda resmimiz

hayırlı olsun canım ne mutlu sana.gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almay nasip etsin.
inşallah haftaya kantrolüm var darısı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…