2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Günaydın kızlar,

umarım iyisiniz hepiniz..

Gecelerim artık çok kötü geçiyor. Karnım büyümüş epey,ne sağa ne sola dönebiliyorum. Eşim de uyuyamadığım, ikide bir tuvalalete kalktığım için çok rahatsız. karnıma yastık koyuyorum ama o da kesmiyor. gündüz değil, gece ağrım oluyor. bir de kabuslar girdi mi mahvediyor bu uyku beni..bu hafta da 13. haftayı çıkarmak için izin almıştım işten. inşallah pazartesi daha dinamik hissedebilirim kendimi.

seninle aynı haftadayız. bende önceleri daha çok vardı tuvalete çıkma ama şimdi bir kez kalkmak yetiyor uyurken. ben hala karnımın üzerine yatıyorum alışamadım umarım bir zararı yoktur.

Dün bebeğin sağlıklı olduğunu görünce dayanamadım kendime kıyafet aldım. Mevlana modeli bir pardesü aldım boydan kot elbise , hamile pijaması ve bir beden büyük sutyen aldım hamilelik eteği, hamilelik taytı aldım o kadar rahat o kadar rahat ki. eteklerim belimi sıkınca korkuyorum aldım ışte :)
Bu arada antepte hangi doktora gidiyorsun esradinçel?

Sankoda esra hanim var ilk defa gittim iyiydi...yarin bidaha gitcemmm sen de antepte misinnn

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr he he hoyyttttttt ben geldımm bızz geldıkkkkkk :KK52::KK52::KK52:

bu kadın dr cok ılgılendı yaa ay nasıl rahatladım anlatamamm... tekrar ense kalınlığını olctu evet dıger dr unuzun dedıgı gıbı cok ıyı dedı burnunu olctu.. neden burnunu olcuyorsunuz dıye sordum.. zeka gerılıgı var mı yok mu burdan da anlaşılıyormuş burun kemıgı tam gelısmıs cok ıyı yanı dedı dr hn.. benı cok rahatlattı sagolsun..

arkadaşım vasıtası ıle gıttıgımı soyledım .. bu arada ıkılı test ıcın yaptırın dedı bu hastane daha uygun fıyatlı...
neyse dıger dr umun ıstedıgı tahlıllerı verdım kadına ınceledı bu kadarına gerek yok dedı bı kac sey ısaretledı ve bunları yaptırın dedı
onemlı olan onlarmış..
çarpıntım kanım az olduğundan olabılırmış.. bulantılarımı sordu sagolsun.. bende artık daha az çıkarıyorum ama bulantım var dedım
gecıcek 1 hafta daha sabret dedı ..
ultrasonda neyınız var dedı bır oğlumuz var dedık eşım arkadan bakıyordu.. bu neye benziyor dedım..
valla suan cok mınıkkk dedı ztn uyuyorduu yavrummmmmmmmm dötunu yerim :))))
ama baya baktı ve bu kıza benziyor dedı kızlarr yaa gozlerım doldu o an...
ztn eşim kadından once bu kız dımı dedı .. dr da evet tahminen soyluyorum kı kıza benziyor dedı... ama kesın 2 hafta sonra bellı olur yanılma payı olabılır dedı.. :nazar::nazar::nazar:
kalbını ksa surelı dınlettııı
uyuyordu bebişim hala.. uyuşunda buyusun sıpaaaa:nazar::nazar::nazar:

seninle aynı haftadayız. bende önceleri daha çok vardı tuvalete çıkma ama şimdi bir kez kalkmak yetiyor uyurken. ben hala karnımın üzerine yatıyorum alışamadım umarım bir zararı yoktur.

ben de buradaki hafta düzenini anlamadım. aslında doktor 13. hafta diyor. bu sayfa hala 12 diye gösteriyor :) sem 13 olmuşsun, demek yarın da beni 13 gösterecek..

tek isteğim şu 13. de çıkarmak, ondan sonra içim rahatlayacak..

karnının üstüne yatınca ağrın oluyor mu peki?

doktor yatma dedi bana, ne zor oluyor bilsen, kendimi bildim bileli karnımın üstüne yatardım ben :KK43:

Sankoda esra hanim var ilk defa gittim iyiydi...yarin bidaha gitcemmm sen de antepte misinnn

Evet ama ben özel primer hastanesinde melek hanıma gidiyorum. Ilk doğumuda melek hanıma yaptırdım.çok memnun kaldım. Melek hanım doğum iznindeyken o esra hanımada gitmiştim. Ama bana sorarsan kesinlikle melek hanım çok daha iyi yurt dışında eğitim almış ve çok daha tecrübeli. Tabiki karar senin. Bir de şunu söyleyim. Melek hanım çok yoğun ilk defa gitmek için 1 ay önceden randevu almalısın. Daha sonra doktor ne zaman isterse gidiyorsun. Üstelik odasında 4 boyutlu ultrasonda var esra hanımda yok.

Günaydın kızlar,

umarım iyisiniz hepiniz..

Gecelerim artık çok kötü geçiyor. Karnım büyümüş epey,ne sağa ne sola dönebiliyorum. Eşim de uyuyamadığım, ikide bir tuvalalete kalktığım için çok rahatsız. karnıma yastık koyuyorum ama o da kesmiyor. gündüz değil, gece ağrım oluyor. bir de kabuslar girdi mi mahvediyor bu uyku beni..bu hafta da 13. haftayı çıkarmak için izin almıştım işten. inşallah pazartesi daha dinamik hissedebilirim kendimi.

Benim de geceleri daha fazla ağrım ve şişkinliğim oluyor . bazen bacaklarımı koyacak yer bulamıyorum ağrıdan .. 2. 3 aylık dönem daha rahat geçiyormuş onu ve bebeği düşününce dayanabiliyorum :)

Merhaba teyzoşlar biz geldik:) bebeğim kocaman olmus ikili testi yaptırdık ense kalinligi iyi dedi doktor 13+1 haftalıgiz boyumuz 7cm kalbimiz maşallah tıkır tıkır buda resmimiz:nazar::nazar:

Eklentiler

• $IMG-20130524-WA0001.jpg
    $IMG-20130524-WA0001.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 46
ben de buradaki hafta düzenini anlamadım. aslında doktor 13. hafta diyor. bu sayfa hala 12 diye gösteriyor :) sem 13 olmuşsun, demek yarın da beni 13 gösterecek..

tek isteğim şu 13. de çıkarmak, ondan sonra içim rahatlayacak..

karnının üstüne yatınca ağrın oluyor mu peki?

doktor yatma dedi bana, ne zor oluyor bilsen, kendimi bildim bileli karnımın üstüne yatardım ben :KK43:

canım ben sata göre 13 haftaya bugun girdim seninde yarın 13. hafta gösterir takvim. ama usgye göre öndeyim yani 13 haftam bitecek yarın . ben sata göre değerlendiriyorum şuan bebeğin gelışımı değişebilir ileri ya da geri gidebilir. benım çok nadir oluyor ağrım:nazar::nazar: ama sağ tarafımda ....ağrı hissedersem dönüyorum sağ bacağımı içe kıvırıp ağırlığımı sola veriyorum sonra nasıl alışıcam bilmem sırtüstü yatmaya :KK1: şu 2 haftayı da atlatsak tamamdır normal hayata döneriz mutfağa bile girip yemek yaparız. evin hali çok kötü temizlikçi bayan gelecek ev temiz ben rahat güzel günler gelecek inaşşalah::KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr he he hoyyttttttt ben geldımm bızz geldıkkkkkk :KK52::KK52::KK52:

bu kadın dr cok ılgılendı yaa ay nasıl rahatladım anlatamamm... tekrar ense kalınlığını olctu evet dıger dr unuzun dedıgı gıbı cok ıyı dedı burnunu olctu.. neden burnunu olcuyorsunuz dıye sordum.. zeka gerılıgı var mı yok mu burdan da anlaşılıyormuş burun kemıgı tam gelısmıs cok ıyı yanı dedı dr hn.. benı cok rahatlattı sagolsun..

arkadaşım vasıtası ıle gıttıgımı soyledım .. bu arada ıkılı test ıcın yaptırın dedı bu hastane daha uygun fıyatlı...
neyse dıger dr umun ıstedıgı tahlıllerı verdım kadına ınceledı bu kadarına gerek yok dedı bı kac sey ısaretledı ve bunları yaptırın dedı
onemlı olan onlarmış..
çarpıntım kanım az olduğundan olabılırmış.. bulantılarımı sordu sagolsun.. bende artık daha az çıkarıyorum ama bulantım var dedım
ultrasonda neyınız var dedı bır oğlumuz var dedık eşım arkadan bakıyordu.. bu neye benziyor dedım..
ztn eşim kadından once bu kız dımı dedı .. dr da evet tahminen soyluyorum kı kıza benziyor dedı... ama kesın 2 hafta sonra bellı olur yanılma payı olabılır dedı.. :nazar::nazar::nazar:

hadi gözün aydın cemre Allah daim etsin hep böyle güzel olsun gelişmeler::KK16:

onemlı olan onlarmış..

ayy çok güzel herşeyin yolunda olmasına çok sevindim :) darısı başımıza

Merhaba teyzoşlar biz geldik:) bebeğim kocaman olmus ikili testi yaptırdık ense kalinligi iyi dedi doktor 13+1 haftalıgiz boyumuz 7cm kalbimiz maşallah tıkır tıkır buda resmimiz:nazar::nazar:

maşallah gözünüz aydın cinsiyet söyledimi doktorunuz benım de usg resmim aynen böyle kız dedi.

bacaklarını yerım onun :KK1: hayırlı olsun bebegım ben bısey merak edıyorum.. bu ense kalınlıgı en fazla nekadar olmalı ? nekadardan sonrası tehlıkelı hıc bısey bılmıyorum bılgılendırırmısınız ?

Valla orasını bilmiyorm hilbarm netten bi araştır istersen dr m dedi ki burun çıkıntısi olmayan bebeklerde ve ensesi kalın olan bebeklerde down sendromu olma riski yüksekmiş

kızlarrr hani ben çok kılo kaybetmiştim yaaa 56 ya düşmüştüüm artık 57 buçuk olduum kılo alıyorum yuppiii :KK56::KK56::KK56:yavaştan düzeliyoruuum kılo almaya sevineceğim aklıma gelmezdii.

onemlı olan onlarmış..

bacaklarını yerım onun :KK1: hayırlı olsun bebegım ben bısey merak edıyorum.. bu ense kalınlıgı en fazla nekadar olmalı ? nekadardan sonrası tehlıkelı hıc bısey bılmıyorum bılgılendırırmısınız ?

Tatlim 3mm ustundeyse sorun olma riski yuksekmis:KK43: benim bir tanesi oyle cikti bekliyoruz bakalim:KK43:(

Usg ye göre mi sağ sol olacak? Ayna etkisi var kesenin sağı aslında sol , solu sağ hangisine göre ? Birde birşeye dikkat ettim bazı arkadaşların bebeklerinin başı sağda bazıları solda

CANIM ben karnıma koyduğumda sağda duruyor doktorumda hep sağ tarafımı inceliyor zaten. çıktıya bakınca sol taraf gibi duruyor karnının üstüne tutup öyle bak umarım anlatabildim

X