2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Canım benim doktorumda dinlen dedi ama işte benim kesenin biraz altında pıhtı varmış. inşallah bi an önce geçer.

Hiç merak etme geçer. benim de sağ üstünde vardı. bir hafta daha progestan aldım ve iyice dinlendim, geçti. üzme canını sakın, moral çok etkili..

Bugun gögüslerimdeki hassasiyet yok oldu gibi korkmaya basladım

benimde öyle bastırınca ağrıyo sadece geçti gibi ağrısı iç çamaşırımı büyük giydim belki ondandır dedim ama kaybolabilirmiş cnm arkadaşlar bana öyle dedi kendini çok dinleme hiç bişey yoktur merak etme Allaha emanet bebeklerimiz

ooo sen benden 2 hafta öndesin ona rağmen öğrenemediysen benim öğrenmeme de 1 ay var demek ki.
2 hafta ordan 10 günde oradan.poff=))
erken öğrenen hamişler çok şanslısınız heeee=))

haklısın yaaa erken öğrenenler cok şasnlı :26:ben şaşırdım dogrusu nasıl bukadar erken öğrenebildirler bende onları görünce dedim herhalde benimde artık belli olur hemde ultrson makinesi filan 4 boyutlu dedim ama yok doktor bişey söylemedi

Son düzenleme:

olsun canım geç olsun güç olmasın elbet öğreneceksin. benım doktorum bu konuda ün yapmış erken söylemesi konusunda yani. herkese söyluyor ama tahminen söyluyorum diye de eklemeyı ihmal etmıyor. genelde doğru cıkıyormuş. kendine güvenmse söylemez sanırım. neyse burda genelde 12 haftada öğrendi tüm hamişler yani yaşadığım yerde.bu doktora gidiyorlar. belki iyice kesinleştireyim demiştir doktorunuz sizide heyecanlandırmak istememiştir erkenden. bir daha kı gtiiğinde haftaya bile gitsen söylerler artık.

merhaba kızlar, aranızda sık sık dondurma yiyen var mı? geçen internette okudum saklama koşulları iyi olmayınca çok çabuk bakteri üretiyormuş ve düşüğe neden olabiliyormuş, bilginiz var mı bu konuda?

yok canım ben oglumdada deli gibi dondurma yedim özellikle ilk 6 ay bundada cok yiyorum. aksine doktorum bulantıdan dolayı süt ürünlerini tüketemediğimden tavsiye etti kaymaklı dondurma ye az eriterek ye bogazlarını hasta etme demişti cunku oglum kıs aylarına denk grlmişti. hem içini ferahlatır hemde faydalı demişti. o bakteri olayı da şöyle canım.. dondurulmus gıdaları eriyince tekrar dndurmamak gerekiyor cunku bakteri üretiyor. sadece dondurma için diil tüm dondurulmus gıdalar için geçerli. o yuzden yolda erimemiş olsun eridiyse de ye tüket artanı at tekrar buzluga koyma canım.

ben nerdeyse her gün dondurma yiyorum ama kutu dondurma alıyorum buz dolabımın dondurucusunda duruyor acaba sorun olurmuki ilk defa duydum böyle bişey..

anladım canım sağol, ben de dayanamayıp yiyorum ama aklıma da takılıyor

kayıp haberlerini duyunca çok üzülüyorum benimde ilk bebeğim düşmüştü zor bir durum rabbim sabırlar versin... pazartesi doktora gitmiştim bir ay sonraya tekrar gel dedi ama ben dayanamadım 13 gün sonra başka bir hastaneden randevu aldım 1 ay çok uzun geliyor merak ediyorum bebişimi..

Evet yarenka dondurma sık yemeyin diye bende okudum.Ama sebebini bilmem
Kızlar bir de ben şunu da okumuştum.Dondurulmuş ürün çok yemeyin diye.
Çünkü doğru dondurulmamış ya da doğru şartlarda çözündürlmemiş olabilir diye.

dogru diyorsun canım inşallah hayırlısı neyse o olsun kız olsun erkek olsun YETERKİ SAGLIKLI OLSUN

Oleyyy ne güzel Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi canım
Hangi hastaneye gittin unuttum yaaa?
Kafam cok karışık eşimle atıştım ablamda sinirlerimi bozduuuu
Of offff neyse bende yaptırmıcam ikili testi kan testleri istedi onu yaptırırım
Yarın sabah gidip hastaneye test için kan vericem cok tırsıyorum kan verme olayından offf.
Dr um izne ayrılıomuş o yüzden full doluymuş kör olmayasıca :) ama gelin bekleyin demiş aradan almaya çalışacak

2 gundur kusmalarım yok sadece ara ara bulantılarım var serumun etkısınden sanırım... işallah temelli gecmısdır dicem ama hıc umudum yok... en azından kusmasam onada razıyım bulantı olsunda kusmıyım... :44: çok zormus bee

geçmiş olsun ben de hastaneden çıktıktan sonra 3-4 gun bomba gibiydim sonra tekrar başladı. ama gitgide daha iyi oluyorum 13. haftadayım bu arada ikiz gebeliklerde de daha çok olurmuş annecik merak etme geçecek az daha sabrett

Canım keşkeeee bende sadece bulantıysa razıyım
Gecicek cnm sabır az kaldı.. Bulantın yokken ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…