Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay bende öle bir hal varkii...nemrut birşey oldum...ztn sinirli bir yapım vr ..birde bu duurmdan iyice fitil olom her şeye..her şey bato sanki bana ilginç yani...
ay cnm bak eşim saat 9 da giidyor sabah 7 de evde oluyor..duş almış girdi çıktı..sonra bilgisayarı aldı.sonra geri koydu..tam yatıcakken bende bağırdım..ama gir çık yaptın be adam dedm..bişeler daha dedmmkiisurat astı baan..
gönlünü alana kadr cnm çıktı..ama kalvaltıyı ona hazırlttım saat 2 de kalvltı nasıl )))
ben sağlık ocandan sonr abirşy atıştrdım ama ilç içmek ve midemi tutusn diyeee
ayy maşşllhh kuzum ne kdrlık oldunu z bugn 10 +1 mi 2 mi..yoksa yanlışmı hespladımm kuzummm...
ayy cnm bu arada ben bu tahllilri anlamıyorum..benm dr istemyorr..tedavi süreciömde de öle diğer doktrlar kdr bana masrf yapmmıştı..
şkerime tansiyonuma tsha ..birde kan değerlirme baktı..
onn hariicnde bir şey yokk..
ve devletteki drlar bu testlerden para istemiyor..
hep özleler hee bizde hemencikl gidiveroz içimz raatlasın idye..masrfsız doktrlada ilgimizi çekmeo bende bi ara değiştrmeyi, istedim sonra dr lüzümsuz çok test vr dedi..
istersen yapim dedi..400 liraya yaptr dedi..ama sgerek yok dedi..
doğumda bile orda yaprsam sadece hastane parası alcak..yandaki dr daha pahalı alıyor..birzda aile dru gbi oldu ondan
ayy kızlar şu yemek konusundaki reklmra uyuz olom yaa.. gece gece insann asabını bozolr ya miğdesi bul nıyor ya da canı çeko..aşermek değl ama ne bilim yaa.
Gunaydin kizlar naslsiniz bakalim?? Bikacgundur yazmiodum malum canim sikkindi biraz ama hep takipp ettim sizi:)) ikili test icin gittigimde bebeklerkmden birinin goruntusu iyi deildi ense kalinligi da baya fazla cikti kan sonuclarim daha iyi cok sukur..zaten kendimi bu duruma alistirmaya baslamistim. Bugun tekrar gidicez dr a sonuc gostermeye umarim tekrar bakariz ultrasonda. Dua edin lutfen guzel seylr duymaya cok ihtiyacim var. Allah hepimizin yardimcisi olsun...
Peki kan testi istedimi senden bir kaç sayfa önce var ben resmini ekledim istediği testleri
Yani sendende istedimi Dr un yoksa ilk basta yaptırmışmıydın kan verip
Gunaydin kizlar :)
Bugun kontrolumuz var :) cok heycanliyim 3 randevumuz insallah iyi seyler duyucaz insallah bizde cinsiyetini ogreniriz :) saglikli. Olmasi daha onemli tabi ama genede merak ediyorum. Cok :)
Bnde karnim cikmadan hamile tisortleri pantolonlari aldim cok para baglamak istemiyorum lcw yle defacto dan aldim bnde :) cok sirin tisortler var :) giydim bide karnimi tutuyom gorende 9 aylik gebes sanir o havada giydim yani oturusum kalkisim bile degisiyo onlari giyince
kızlar ben tesettürlüyüm Elhamdlillah tesettürlün hamile giyim satan magaza biliyomusunuz . temmuzda dayımın düğünü var ne yapıcam bilmiyorum . günlük kıyafetleri yine az çok idare edebiliyorum ama abiye ne yapıcam bilmiyorum hiç
günaydın kızlaaaarrr
dün okadar hastaydım ki ağladım başımın agrısından baş ağrısından ne yediysem cıkardım uyudum uyandım başım agrıdı 10 gibi uyudum 7 de kalktım Allaha şükür çok iyiyim bugün kahvaltıyı hazırlarken bi yandan yemekı bile kurdum korkumdan sabahtan yapayım dedim çünkü öğleden sonra halim gidiyo nedense
ayy kızlar şu yemek konusundaki reklmra uyuz olom yaa.. gece gece insann asabını bozolr ya miğdesi bul nıyor ya da canı çeko..aşermek değl ama ne bilim yaa.
Gunaydin kizlar naslsiniz bakalim?? Bikacgundur yazmiodum malum canim sikkindi biraz ama hep takipp ettim sizi:)) ikili test icin gittigimde bebeklerkmden birinin goruntusu iyi deildi ense kalinligi da baya fazla cikti kan sonuclarim daha iyi cok sukur..zaten kendimi bu duruma alistirmaya baslamistim. Bugun tekrar gidicez dr a sonuc gostermeye umarim tekrar bakariz ultrasonda. Dua edin lutfen guzel seylr duymaya cok ihtiyacim var. Allah hepimizin yardimcisi olsun...
günaydınnn:)
aynı ağrıyı dün bende çektim ya nerdeyse 12 saat boyunca başım ağrıdı migrenim var beniminat ettim ilaç içmedim uyuyunca geçiyor Allahtan:)
uyuyamadım bile ağrıdan sanki başım mengeneye sıkısmıs gibiydi Elhamdulillah geçti
hoşgeldiiin topiğimize hayırlı olsun bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim tezcel