2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
merhaba arkadaslar:))

ayy bugun nasıl bir sıcak var havada öldüm Yarabbim. bugun bizde doktor kontrolündeydik ama ufaklık için diil büyük oğlumun kontrolü vardı:) tam 26 aylık olduk çok şükür boyumuz 95.5 cm kilomuz 16.600 olmus maaşallah.. ''annesi seviniyorsun kilo almıs yine diye ama Allah sana kolaylık versin'' diye dalga gecti doktorum birde hastaneye girince kucagımdan inmedi korkup saolsun:))) normalde iki yasına kadar her ay rutin kontrole götürdüm ben panik anne ama bu sefer 23 marttan bu yana ilk kez bu kadar uzun süre gitmediğimizden panik halde idim giderken:)) bir daha 4 ay sonra gel lütfen dedi ama ben yine dayanamaz götürürüm diye düşünüyorum:)))) böyle işte içim rahatladı anlayacagınız:))

cnm bnmde cok gobişim yok..
aksamları çıkıyor dedıgın gıbı.. ben premesis i 3 kere alabıldım sanırım b12 bnm mıdemı bulandırıyor basımı donduruyor..
cok mıdem bulanıoo açım ama kayınvalideme ınemıyorum bınaa cok kötü kokuyorrrr kızlar kapıyı açtım öğürmeye başladım
hemen kapattım..
:KK50::KK30:

Evet bugün benim de pick yapmış durumda bulantı.
İlaç alacağım herhalde.
O da öyle bir uyutuyor ki off.
Akşam kına var.Kuaföre gitmeye korkuyorum istifra ederim sıcak fön makinasında diye
İnşallah akşam da fenalaşmam.
Çok yakınım olmasa gitmem de.Mecbuuuuurr=)

cnm bnmde cok gobişim yok..
aksamları çıkıyor dedıgın gıbı.. ben premesis i 3 kere alabıldım sanırım b12 bnm mıdemı bulandırıyor basımı donduruyor..
eskıden de b12 almıştım vıtamın ıcın cok mıdemı bulandırmıştı bırakmıştım..
folık asıtımı ıcmedım daha sadece elevıtı ıctım bugun
aksam folıkasıtımıde ıcıcem unutmazsammmmm

cok mıdem bulanıoo açım ama kayınvalideme ınemıyorum bınaa cok kötü kokuyorrrr kızlar kapıyı açtım öğürmeye başladım
hemen kapattım..
:KK50::KK30:

ilaçlarını ihmal etme gerekirse telefonunu kur valla :KK1:

bende kusma korkusu var yiyorum yine bişeylerde sonrası kötü oluyo onun için az yemeğe çalışıyorum sabahları kaltığımda açlık hissetmiyorum midem bulanıyo normalde ben sabahları acıkırdım uykumdan uyanırdım açlıktan hayırlısı olsun yinede canım bebişlerimiz sağlıklı olsunda varsın midemiz bulansın :KK8:

bnm dr un cihzı bundan ..
eşim aradıaramışken randevu al dedim o arasın randevu alsın..
artık 12 hafta bıtıoo o zaman gorur belkı ..
inşallahhh Allahım ne olur..

guzel anneler nasılsınız bugun gene işi astım:) hiç kalkasım gelmıyo işe gidesim gelmiyo agrılarımda var rapor almak için yıne doktora gıttım en son pazartesı gormustum bebışlerımı bugun yıne gordum :) uslu uslu arka arkaya yatıyolar doktorum şimdilik iyi anlasıyolar bakalım yer kalmadıgında napıcaklar dıyo dun akşam ılk defa acayip bişi hissettim sanki pıt pıt attı içten kıpırtı hissettim doktoro sordum hissetmeye baslarsın artık dedı herhalde ıkız olduklarından erken hıssetmeye basladım boyle hisseden varmı kızlar

canım bir haftadır bende hissediyorum zayıf olunca daha erken hissedilirmiş öyle diyor doktorum birde 2. gebelikte daha erken hissedersin dedi ama sebebi nedir bilmiyorum tabi..

$971772_10151415496610811_1919070231_n.jpg

bu arada teyzeleri buda benim bebişimdi .. aslında taa ayın 14 ünde gitmiştim ama ufaklıktan dolayı hep iki arada bir derede girdiğimden anca ekledim siz benim kusuruma bakmayın günde bir ki saat uyursa bos kalıyorum ondada yemek yap onun yemeğini hazırla ev işi derken geçiyor zaman anlamadan birde işte o ortalıkta dolanırkne cepten giriyorum cogu zaman:))))

/19/r/ncmqv.png[/img][/url]

Bu makinalar 3 boyutlu diye mi geçiyor renkli diye mi acaba.
Ühü ühü=( bizdeki makine siyah beyazz

Bu makinalar 3 boyutlu diye mi geçiyor renkli diye mi acaba.
Ühü ühü=( bizdeki makine siyah beyazz

doplerr sanırım
ilk once açtığında sıyah beyaz bakıyor dr um.. sonra renklı gosterıyor ve hem sıyah beyaz hem renklı renklıdem 4 d oluyor
resım verıyor.. böyle ıste. ınsallah anlatabılmısımdır.. cunku bende cok anlamıyorum :44:

artık Aralık annesi değilim:KK43: bugün doktora gittik ve bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrendik, cmt kürtaj edecek.
çok fenayım aslında, eşim de çok iyi değil.... ona nasıl destek olabilirim bilmiyorum.

Allah sağlıkcakla kavuştursun sizleri...

artık Aralık annesi değilim:KK43: bugün doktora gittik ve bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrendik, cmt kürtaj edecek.
çok fenayım aslında, eşim de çok iyi değil.... ona nasıl destek olabilirim bilmiyorum.

Bir gün de geçsin ki böyle kötü haber almayalım=((
Birbirinize destek olarak geçecek bugünler.
Allah size sabır versin arkadaşım.
İnşallah sebebini bulurlar da bir daha aynı acıyı yaşamaz sağlıklı hamilelik geçirirsin=(

üzümcüm seninde ilk trimester bitmiş artık gittiğinde doktor folik asiti bıraktırıp başka vitaminler veriyor.

Ayyy. Onlari ben yerim :) buyuyolar bide annelerine ordan el salliyolr :) birlikte yasiyoz. Ama ozluyoz beh yarini iple cekiyorum :) bakalim cnm zaten benim vitamine ihtiyacm var uyku halsizlik tavan yapiyo bende :)

boşalttım cnm atabılırsın msjı...

bu arada bebegını kaybeden arkadaşıma cok uzuldum artık 3 aylık olunca cok koyuyor ınsana ...
inşallah bu son kötü haberımız olur..
Arkadaşım Allah sabır versin..

guzel anneler nasılsınız bugun gene işi astım:) hiç kalkasım gelmıyo işe gidesim gelmiyo agrılarımda var rapor almak için yıne doktora gıttım en son pazartesı gormustum bebışlerımı bugun yıne gordum :) uslu uslu arka arkaya yatıyolar doktorum şimdilik iyi anlasıyolar bakalım yer kalmadıgında napıcaklar dıyo dun akşam ılk defa acayip bişi hissettim sanki pıt pıt attı içten kıpırtı hissettim doktoro sordum hissetmeye baslarsın artık dedı herhalde ıkız olduklarından erken hıssetmeye basladım boyle hisseden varmı kızlar

evet ıkızler erken hıssedılır canım... cunkı normalınden ıkı katı buyudu rahmımız :KK1:

Merhaba kızlar cemredeniz benim doktorumun cihazıda bundan cok güzel 4 boyutluda gösteriyor ama ben siyah beyaz olanı daha cok seviyorum orda sanki daha net görünüğr gibi geliyor bana şuan randevumdan geldim cok şükür bebeğim iyimiş büyümüş maşallah subanallah :nazar::nazar::nazar: 5-6 cm olmuşuz kıpır kıpır hareket ediyordu ama cinsiyetni sordum bacak arasında bişey görünmüyor ama 10 gun sonra gel bakalım dedi Rabbim hayırlısıyl tamamına erdirsinde inşallah saglıklı olsunda cinsiyet onemlidegil..birde 2li testi yaptırmayabilrsin dedi ama ese kalınlıgını ölüçü normal dedi cok şükür onada
öyle işte bebeklerini kaybeden arkadaşlarımıza Allah sabırlar diliyorum:KK43::KK43: inşallah birdaha böyle bir durum yaşatmasın rabbim En kısa zmanda tekrar bebek nasip etsin amin...

rabbim sabrını versin hemen nasip eder inş bi bebek sana canım oluyo ama herkes yaşıyo nerdeyse bende yaşadım çokda kendini yıpratma herşey Allahtan gelir bi hayır vardır mutlaka

Merhaba kızlar cemredeniz benim doktorumun cihazıda bundan cok güzel 4 boyutluda gösteriyor ama ben siyah beyaz olanı daha cok seviyorum orda sanki daha net görünüğr gibi geliyor bana şuan randevumdan geldim cok şükür bebeğim iyimiş büyümüş maşallah subanallah :nazar::nazar::nazar: 5-6 cm olmuşuz kıpır kıpır hareket ediyordu ama cinsiyetni sordum bacak arasında bişey görünmüyor ama 10 gun sonra gel bakalım dedi Rabbim hayırlısıyl tamamına erdirsinde inşallah saglıklı olsunda cinsiyet onemlidegil..birde 2li testi yaptırmayabilrsin dedi ama ese kalınlıgını ölüçü normal dedi cok şükür onada
öyle işte bebeklerini kaybeden arkadaşlarımıza Allah sabırlar diliyorum:KK43::KK43: inşallah birdaha böyle bir durum yaşatmasın rabbim En kısa zmanda tekrar bebek nasip etsin amin...

ooo sen benden 2 hafta öndesin ona rağmen öğrenemediysen benim öğrenmeme de 1 ay var demek ki.
2 hafta ordan 10 günde oradan.poff=))
erken öğrenen hamişler çok şanslısınız heeee=))

X