- 7 Eylül 2009
- 2.709
- 38
Yok cnm sadece folik asit kullaniyorum yarin kontrolumuz var o zmn verirmi baska ilac bilmiyom bakalim o. İyi. Olsunda ben toparlanirim. :)
resim atıcam şimdiiiiii:)
ayy ters yüklemişim ama özür dilerimm :)
uff bu miniş keyif yapıyor annesi :) şimdi gördüm :)
çok tatlılar ya, insanın bakınca neşesi yerine geliyor :)
ilk çocuk o kadarda farketmez sağlıklı olsunlarda başka bişey istemiyorum:)
yarın sende görde keyfimiz katlansın 2ye inş :)
Yok cnm sadece folik asit kullaniyorum yarin kontrolumuz var o zmn verirmi baska ilac bilmiyom bakalim o. İyi. Olsunda ben toparlanirim. :)
canlar bende elevite başladım bugun
günde bı tane tok alınıyor..
yarın iyi ultrasona denk gelirsem ben de koyacağım resmini, çok heyecanlandım :)
Günaydın, kaç gündür sorucam fırsat bulup giremedibikaç gündür başım çok ağrıyor, doktor normal dedi ama kafama takıldı. Sizde de oluyo mu?
Bu dönemde bebek hormon salgılamaya başladığı için annede baş ağrısı yapabirmiş. Yerim onun hormonlarını benn :)
günaydıın ikili test sonucumuz güzel çıkmış teyzeleri darısı sizlere. Allahıma şükürler olsun bugüne kadar gelebildik.bundan sonrası da güzel olur inşallah hepimiz için
geldikkkk :)
7 cm olmuş kıpıır kıpıır Allahımm nasıl güzel bi duygu.iyiki doktorumu değişmişimm bayıldım hastaneyede doktorada ultrason makinasınada
testler istedi biiirrsürüü 550 tl tuttu çok geldi bana başka hastanye sordum 250 dediler aç olmak gerekiyomuş yarın sabah yaptırıcammmm :)
Bi kac haftaya tadi yerine gelir zaten heralde cnm benm yedigiminde cok tadi yok ama yedik iste :) oyyyy miniklerimize yarasin yediklerimiz insallah :) ceviz yiyin ceviz :) beyin gelisimine cok faydalimis. :) he bide hurma hem kan yapiyomus hemde bebege cok faydalimis :)
canlar bende elevite başladım bugun
günde bı tane tok alınıyor..
adi ne canım makinenin
Dr bana da normal dedi. Tansiyonun ölç,4 bardak su iç,geçmezse parol vermidon ya da minoset a dedi bana arkadaşım.
Çok sevindim arkadaşım.Gözün aydın.
Darısı hepimizin başına inşallah.
Demiştim ama sana orası iyi bir hastane diye.
Umarım hep memnun geçer kontrollerin.
Evet ben geçen de yazmıştım.
Hurma çok iyiymiş.
Ben günde 3 tane zorlayarak yiyorum kızlar.
Fıstıkım premesisi bıraktın mı?Bana eleviti bıraktırdı premesis başlattı da.
Bide bugün tartıldım 1 kilo daha vermişim=((
size göstermek için göbeğimin fotoğrafını gösterecektim.
Çektim dalga geçersiniz diye koymadım dümdüz çünkü hiç çıkıntı yok.
Ama akşamları 5 aylık gibi=)
adını bilmiyorum canım insanların yorumlarını okumuştum hastane hakkındaki.ama önceki hastanedekiyle alakası yoktu yani belliydi baya iyi olduğu.ilk defa kalp atış sesini dinledim daha önce ekranda görmüştüm hep dışarı vermiyodu makina sesi.memnun kaldım yaniiadi ne canım makinenin
Voiceseda,
Üzme canını. ben de bir ay önce düşük tehlikesi geçirdim. kanamam oldu bir koca gün boyuna adet kanaması gibi. arkasından doktor uzunca rapor ve dinlenme verdi.bir de progestan adlı ilacı vajinadan aldım. şimdi bir ay geçmesine rağmen ara ara lekelenmem oluyor.
Doktora sordum. ayaklarını kaldır havaya uzan, yat, 13. haftaya geldin mi tehliken kalkacak dedi.o lekeler genişleme lekesi imiş kesenin..kırmızıya dönerse çok tehlikeli imiş..
içinin rahat olması için doktoruna sor derim bir daha..sıkma canını..
bazen sol tarafimda kıpır kıpır arka arkaya segirmeler oluyor ama çevremdekiler daha erken hissetmezsin diyor
Dr bana da normal dedi. Tansiyonun ölç,4 bardak su iç,geçmezse parol vermidon ya da minoset a dedi bana arkadaşım.
Çok sevindim arkadaşım.Gözün aydın.
Darısı hepimizin başına inşallah.
Demiştim ama sana orası iyi bir hastane diye.
Umarım hep memnun geçer kontrollerin.
Evet ben geçen de yazmıştım.
Hurma çok iyiymiş.
Ben günde 3 tane zorlayarak yiyorum kızlar.
Fıstıkım premesisi bıraktın mı?Bana eleviti bıraktırdı premesis başlattı da.
Bide bugün tartıldım 1 kilo daha vermişim=((
size göstermek için göbeğimin fotoğrafını gösterecektim.
Çektim dalga geçersiniz diye koymadım dümdüz çünkü hiç çıkıntı yok.
Ama akşamları 5 aylık gibi=)
bazen sol tarafimda kıpır kıpır arka arkaya segirmeler oluyor ama çevremdekiler daha erken hissetmezsin diyor