2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
merhaba arkadaşlar

sinirden küp olmuş durumdayım sağolsun eşimde bir anlayışlı bir anlayışlı sormayın sanki hamile olan o ((((((

geldikkkk :)
7 cm olmuş kıpıır kıpıır Allahımm nasıl güzel bi duygu.iyiki doktorumu değişmişimm bayıldım hastaneyede doktorada ultrason makinasınada
testler istedi biiirrsürüü 550 tl tuttu çok geldi bana başka hastanye sordum 250 dediler aç olmak gerekiyomuş yarın sabah yaptırıcammmm :)

canım hosgeldınnnnızzzzz :)

eee bebegın cınsıyetı hk bısey dedı mı .. ne testı ıstedı kan testı mı
bnmde doktorum ıstedı o gun gıtttıgımızde bugunyaptırabılırsınız dedı.. ben daha yaptırmadım.. o gun kalabalıktık..
c tesı gıdıyım hem testlerımı orda yaptırayım hemde yıne o bahaneyle bebegımı gorururmmm dıyorum

slm kızlar bende kabızlık olmaya başladı rahatsız oluyorum aç karına kuru incir yedim ama fayda etmedi ...

ne güzel habeeer. bu arada ne testiymiş bu sadece kan testi 550 tl ne pahalı ikiliş test mi? ben de özel laboratuvarda yaptırdım ama 90a

bende bu testleri istedi hepsine kanda bakılıo.. ikli test 23 tl tutuyormuş.. diğerleriyle beraber 187 dediler..

sizdendemi bunlar istendi.. ben ilk kez daha yaptırıcam merak edıyorum kızlar..

demedi kuşuumm cinsiyet sordum bidahaki geldiğinde dedi 31 mayısta yaniiii

istediği tahlilleer;
*açlık kan şekeri
*anti HIV 1/2
*cytomegalovirüs(CMV)Ig M antikoru
*Cytomegalovirüs(CMV)Ig G antikoru
*Rubella(kızamıkçık) Ig M antikoru
*Rubella(kızamıkçık) Ig G antikoru
*toksoplazma Ig M antikoru
*toksoplazma Ig G antikoru
*HBsAg
*Anti HBs
*Anti-HCV

Bunlar 550
ikili test ayrıca 220 tl

Son düzenleme:

abowwww kız ne kadar pahalı anacım...
başka yerde yaptırma hakkın var .. bence bu kdr para verme canım yınede sen bılırsın..

abowwww kız ne kadar pahalı anacım...
başka yerde yaptırma hakkın var .. bence bu kdr para verme canım yınede sen bılırsın..

550 dediklerini 250 tlye yaptırcam canımm başka hastanede yarın sabah.
ikiliyi orda yaptırıcam bi prof var o yapıcak çok iyiymiş falanmışş filanmışş.ama 550 banada çok geldi çüş yani.
doğum fiyatlarınıda sordum.
normal doğum 1650
sezaryan 2850 dediler:44:

Hoş geldin canım,,

Çok sevindim iyi geçmesine..

Bu konudaki gönül rahatlığı hiçbir şey ile ölçülemez..

Bir de 7 m olmuş..maaşaallah annesi, kaç hafta önden gidiyor seninki; biraz erkek gibi geldi bana ) Benimkisi bile en son pazatesi baktırdık 6.1 idi..kısa diye üzülmüştüm ben de :)

Ya hu bu doktorlardan bazıları çok can sıkıyor, bazıları ise çok iyi geliyor insana...

Uff ne güzel bak hepsini topyekun istemiş senden.

Ama daha önceden yani 6. haftada yaptırmamış mıydın sen toksoplazma ve rubella testini?

Şeker yükleme testi ise 14-16 arası diye biliyordum ama baksana çok iyi ve titiz çalışıyorlar galiba..

resim atıcam şimdiiiiii:)
ayy ters yüklemişim ama özür dilerimm :)

Eklentiler

• $IMG-20130523-01668.jpg
    115 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:

Ayy biz Batman'da bedava yasıyoruz :)) ben bu testleri ücretsiz yaptırdım hemde 6. Haftada bide 3 sene önce sezeryan doğumu 350 tl ye yapmıştım batman medicalpark o da Dr parası en iyi Dr o diye diğerleri 150 tl idi:)))

bende bu testleri istedi hepsine kanda bakılıo.. ikli test 23 tl tutuyormuş.. diğerleriyle beraber 187 dediler..

sizdendemi bunlar istendi.. ben ilk kez daha yaptırıcam merak edıyorum kızlar..

anaaam bu ne bu testleri devlet hastanesinde yaptırmıştım ben bedavaya bir ay önce. ikili testi de yeni yaptırdım özel laboratuvarda o da pahalı değildi. bu arada büyükşehirde olmak çok pahalı ya bizim burda özel de doğumlarda ucuz ordakının 3 te biri gayette iyi. Allah yardımcınız olsun canım.

bunları daha önceki doktorum istemedi gerizekalı kadın ya.ilk defa yaptırıcam canım yarın sabah.bakalım.erkek geçiyo benimde içimdennn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…