Ayy biz Batman'da bedava yasıyoruz :)) ben bu testleri ücretsiz yaptırdım hemde 6. Haftada bide 3 sene önce sezeryan doğumu 350 tl ye yapmıştım batman medicalpark o da Dr parası en iyi Dr o diye diğerleri 150 tl idi:)))
Gunaydin cnm anneler :)
Ben gune gen kilo kaybiyla basladim onu takiyorum kafama ama sali gunude doktor bebek 2 gun ilerden gidiyo dedi ona sevndm gerci :) mide bulantilarm azaldi cok sukur hatta istahm bile aciliyo diyebilirim bu arada kizlar karpuz cok faydaliymis dunden beri yarim kilo beyaz peynirle yarim karpuz yedim hatta dun gece 12 de bile ekmegn arasina peynir domates koydum hem mideyii bastiriyo hemde bana iyi geldi :) bu arada kizlar sizdede varmi bilmiyorum benm baldirlarim mac yapmisim gb agriyo et kirmis sanki yarin kontrolumuz var gidince sorucam varis falan mi oluyo acaba dedim neyse cok opuyorum hepinizi cenem dustu benim :)
ahh ahh valla burda kazıklıcak adam arıyolar bizde koşa koşa gidiyoruz
ayyy yerim onu maşallah annesi bebek görünümüne geldiler artık. nazar değmesinn
bende usg çıktısını seviyorum öpüp kokulyorum annelik nasıl bir duyguymuş yahuuu ne güzeeeel
bunları daha önceki doktorum istemedi gerizekalı kadın ya.ilk defa yaptırıcam canım yarın sabah.bakalım.erkek geçiyo benimde içimdennn :)
Hakikaten ne acayipler ya hu de mi? Biri başka bir diğeri başka diyor. ben de yarın gidecem bir başka özel hastaneye. acep nasıl olacak, bakacam ben de..
Seninkisi çok uzun görünüyor maaşallah annesi, sen de baba da uzunsunuz o zaman :)
Evet arkadaşım çok güzel bir duygu, o ultrason resimlerini ben de öpüyorum durmadan. hatta onunla konuşmaya başladım ara ara..sonra hafif müzik dinletiyorum bir de ona rahatlayalım diye:)
tek biz değilizdir eminim herkes böyledir bende artık yavaş yavaş konuşmaya başladım güzel sözler söylemeye Allahım sağlıkla doğurmamızı kucağımıza almayı nasip etsin o günleri de görelim inşallah
Evet canım lekelenmemde oluyo malesef benim
hepsi birbirinden farklı canım sorma valla.inş memnun kalırsın yarın :)
ben 1.66 babası 1.90
Kızlar sırtüstü yatip karnınıza baktığınizda bebeğin ne tarafta olduğunu görebiliyor musunuz:)
Kızlar sırtüstü yatip karnınıza baktığınizda bebeğin ne tarafta olduğunu görebiliyor musunuz:)
tü tü tü maşallah canım, ikiniz de haylice iyisiniz..Allah sağlık versin minişinize ..
içinizden erkek mi geçiyor ikinizin de ?
gözün aydın canım maşşallahgünaydıın ikili test sonucumuz güzel çıkmış teyzeleri darısı sizlere. Allahıma şükürler olsun bugüne kadar gelebildik.bundan sonrası da güzel olur inşallah hepimiz için
benim bulantım dururken yok canım ama gün içinde ilk yediğim kesin çıkiyor.Gunaydin dünyanın en güzel hamiş ve bebeklerinasılsınız bakalım nasıl gidiyor benim bulantilarm nerdeyse hic yok ama kokulara hassasiyet ve bazi yiyeceklere olan tiksinti hala devam ediyo...yarın saat 10da randevum var bakalım ne olacak ins hayirli haberlerle gelirim kızlar dualarınizi eksik etmeyin hepiniz kocaman öpüldunuz:)
sadece ikimiz olsak iyi bütün sülale erkek görmüş rüyasında
kimseninde derdi yok bunu düşünüp rüyalarına bile sokmuşlar çocuguu
Arkadaşım sıkma canını, ben de 3 ayda neredeyse tam 5 kilo verdim. ve hala ara ara midem bulanıyor. bir çözüm bulamadım buna. ama doktorlar normal diyor. yani bebek anne vucudundan her şeyi alırmış zaten. sadece annenin ayakta kalması için kendine bakması gerekiyormuş..
Bu arada elevit alıyor musun? o biraz daha güç veriyor insana.
Günaydın, kaç gündür sorucam fırsat bulup giremedibikaç gündür başım çok ağrıyor, doktor normal dedi ama kafama takıldı. Sizde de oluyo mu?
Bu dönemde bebek hormon salgılamaya başladığı için annede baş ağrısı yapabirmiş. Yerim onun hormonlarını benn :)
Bizde de durumlar karışık..kardeşlerim kız diye tutturdular..babam erkek diyor..eşim erkek olacak diyor. ama ben kız bebiş görmüştüm rüyamda :)