2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ahh ahh valla burda kazıklıcak adam arıyolar bizde koşa koşa gidiyoruz

Arkadaşım sıkma canını, ben de 3 ayda neredeyse tam 5 kilo verdim. ve hala ara ara midem bulanıyor. bir çözüm bulamadım buna. ama doktorlar normal diyor. yani bebek anne vucudundan her şeyi alırmış zaten. sadece annenin ayakta kalması için kendine bakması gerekiyormuş..

Bu arada elevit alıyor musun? o biraz daha güç veriyor insana.

ayyy yerim onu maşallah annesi bebek görünümüne geldiler artık. nazar değmesinn

bende usg çıktısını seviyorum öpüp kokulyorum annelik nasıl bir duyguymuş yahuuu ne güzeeeel

Evet arkadaşım çok güzel bir duygu, o ultrason resimlerini ben de öpüyorum durmadan. hatta onunla konuşmaya başladım ara ara..sonra hafif müzik dinletiyorum bir de ona rahatlayalım diye:)

bunları daha önceki doktorum istemedi gerizekalı kadın ya.ilk defa yaptırıcam canım yarın sabah.bakalım.erkek geçiyo benimde içimdennn :)

Hakikaten ne acayipler ya hu de mi? Biri başka bir diğeri başka diyor. ben de yarın gidecem bir başka özel hastaneye. acep nasıl olacak, bakacam ben de..

Seninkisi çok uzun görünüyor maaşallah annesi, sen de baba da uzunsunuz o zaman :)

hepsi birbirinden farklı canım sorma valla.inş memnun kalırsın yarın :)

ben 1.66 babası 1.90

Evet arkadaşım çok güzel bir duygu, o ultrason resimlerini ben de öpüyorum durmadan. hatta onunla konuşmaya başladım ara ara..sonra hafif müzik dinletiyorum bir de ona rahatlayalım diye:)

tek biz değilizdir eminim herkes böyledir bende artık yavaş yavaş konuşmaya başladım güzel sözler söylemeye Allahım sağlıkla doğurmamızı kucağımıza almayı nasip etsin o günleri de görelim inşallah

amin kızlarr..hayırlısıyla mutlu doğum anılarını da burda paylaşırız inşallah...

Evet canım lekelenmemde oluyo malesef benim

Voiceseda,

Üzme canını. ben de bir ay önce düşük tehlikesi geçirdim. kanamam oldu bir koca gün boyuna adet kanaması gibi. arkasından doktor uzunca rapor ve dinlenme verdi.bir de progestan adlı ilacı vajinadan aldım. şimdi bir ay geçmesine rağmen ara ara lekelenmem oluyor.

Doktora sordum. ayaklarını kaldır havaya uzan, yat, 13. haftaya geldin mi tehliken kalkacak dedi.o lekeler genişleme lekesi imiş kesenin..kırmızıya dönerse çok tehlikeli imiş..

içinin rahat olması için doktoruna sor derim bir daha..sıkma canını..

Kızlar sırtüstü yatip karnınıza baktığınizda bebeğin ne tarafta olduğunu görebiliyor musunuz:)

Kızlar sırtüstü yatip karnınıza baktığınizda bebeğin ne tarafta olduğunu görebiliyor musunuz:)

ben doktora yerini anlıyorum artık, bazen sağda oluyor, bazen solda oluyor kese dedim..

demen kızarak " öyle şey mi olur, daha anlamana 2 ay var" dedi, bozup attı beni..

ben de öyle kaldım, yorum yapmadım bir daha..

Ama akşam eşim de anladı yerini, bulunduğu yer, şişiyor resmen..

tü tü tü maşallah canım, ikiniz de haylice iyisiniz..Allah sağlık versin minişinize ..

içinizden erkek mi geçiyor ikinizin de ?

sadece ikimiz olsak iyi bütün sülale erkek görmüş rüyasında
kimseninde derdi yok bunu düşünüp rüyalarına bile sokmuşlar çocuguu

günaydıın ikili test sonucumuz güzel çıkmış teyzeleri darısı sizlere. Allahıma şükürler olsun bugüne kadar gelebildik.bundan sonrası da güzel olur inşallah hepimiz için
gözün aydın canım maşşallah
benim bulantım dururken yok canım ama gün içinde ilk yediğim kesin çıkiyor.
randevun inşallah güzel geçer.iyi haberlerle gel inşallah.

hayııırr

sadece ikimiz olsak iyi bütün sülale erkek görmüş rüyasında
kimseninde derdi yok bunu düşünüp rüyalarına bile sokmuşlar çocuguu

Bizde de durumlar karışık..kardeşlerim kız diye tutturdular..babam erkek diyor..eşim erkek olacak diyor. ama ben kız bebiş görmüştüm rüyamda :)

benım ağrım olursa sağ tyarafımda oluyor . ve kesem de hep sağda doktor da bakarken hep sağ tarafa bakıyor dikkat ettım usg çıktısında da sağ tarafta:ama yumuşak bir şişlik rahmimiz büyüdüğünden oluyormuş kasıklarımızda sonra o yukarıya doğru çıkacak:

Yok cnm sadece folik asit kullaniyorum yarin kontrolumuz var o zmn verirmi baska ilac bilmiyom bakalim o. İyi. Olsunda ben toparlanirim. :)

hemde nasıl canım bır haftadır catlıycak bu bı kaç hafta normalmiş genelde bu haftalar oluyomus bas agrıları ben bazen bas agrısından duramıyorum dayanamıyorum agrı kesıcı ıcmek zorunda kalıyorum malesf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…