2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
bende yarın gidicem canım relax olmaya çalışıyorum ama inan elimde değil ii varsınız aynı şeyleri yaşayanları görünce rahatlıyorum

Aynen bende. Ailemden uzaktayım burda sevinci üzüntüyü kaygıları paylaşmak da güzel. Bu arada annesiyle aynı ilde oturanlar kız kardeşi olanlar çok şanslı. Benim kız kardeşimde yok annemde uzak bazen gelir 1 2 hafta kalır o bile iyi gelir.

kalsiyum magnezyum içinde deli gibi karnım acıkıyor doymuyorum 2 gündür içmiyorum iştahım normale döndü. birde elevit kilo yaparmı iştah açar mı çok korkuyorum aşırı kilo almaktan

ben onun eksikliğini çok hissediyorum çok zor günler geçirdik eşimle. annem rahatsızdı. kayınvalıdemde aynı şekilde tanımadığımız bir yerde eşimle ikimiz. ama atlattık çok şükür. eşimin hakkını ödeyemem çok özverili davranıyor. ailesi yanında olanlar bir bakanı olanlar şanslı.

bende karpuzu çok severim geçen yedim tadı yok burda hala biraz daha bekleyeyim dedim bende yemek için :)

Bi kac haftaya tadi yerine gelir zaten heralde cnm benm yedigiminde cok tadi yok ama yedik iste :) oyyyy miniklerimize yarasin yediklerimiz insallah :) ceviz yiyin ceviz :) beyin gelisimine cok faydalimis. :) he bide hurma hem kan yapiyomus hemde bebege cok faydalimis :)

Gunaydin dünyanın en güzel hamiş ve bebeklerinasılsınız bakalım nasıl gidiyor benim bulantilarm nerdeyse hic yok ama kokulara hassasiyet ve bazi yiyeceklere olan tiksinti hala devam ediyo...yarın saat 10da randevum var bakalım ne olacak ins hayirli haberlerle gelirim kızlar dualarınizi eksik etmeyin hepiniz kocaman öpüldunuz:)

günaydınnnnnnnnnnnnn
kontrolümüz var gidiyoruz umarım herşey yolundadır dua edinnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

Bizimde yarin 3 te kontrolumuz :) simdiden heycan sardi beni :) sabirsizlaniyorum cinsiyetini soylermi bilmiyorum ama 12 bitcek nerdeyse bizden daha erken olanlari soylemisler ay insallah bizimkinide soyler saglikli olsun minigim en onemlisi o ama genede cok merak ediyorum :)

Günaydınlar
kontrolü olan arkadaşlar inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.
benim kontrolüm 8 haziranda daha çok var.
mide bulantılarım devam ediyor benimde
sıcaklarda da bunalıyorum. halsizlik ve bitlik var.
evde olsam da bütüm gün yatsam ne güzel olurdu.

tabiki canım paylaştıkça aynı şeyleri hepimiz yaşadığımız için iyi geliyo rahatlıyoruz benim annem kız kardeşim yanımda canım aynı şehirdeyiz kayınvalidemler uzakta..

Gunyidn kizlr..bende sagkik ocana gittim kan aldilr..gelene.kdr maffoldum..gekdim actim ztn ohur ohur maffoldum..bisede yok.migdede..elimiz yuzumunyikafim azcik bise atistrdim yattim uznyom...hqva vok sicak bunltici..bide sabh 7de esim isten geldi.gir cik adma kizdim.ne dedinide hatrlmyom ama bana kusmus..benm hormnlar bozulcana onnkiler bozuluyor hee...benden bu kdt..telfondan giriyoum..yazim.kotu sorry..hepinizi optumm..

bende çok kızıyorum eşime o da bana kızıyo bana görede alttan alıyomuş sözde oluyo böyle ufak tefek şeyler oturduğum yerde aklıma bişeyler geliyo ağlıyorum kızıyorum eşime özür dilerim haklısın deyip geçiyo adamda napsın başa gelince çekiliyo

günaydınnnnnnnnnnnnn
inşallah güzel haberler vereceksin bize

ben de diyorum keşke evde olsamda yatsam ama hafta sonlarına dikkat ettim de yemek konusunu abartıyorum evde olunca iş yerinde daha az yiyorum o yüzden birazda ii oluyor yoksa bebek doğana kadr çok şişko olacam

eşim derseki sende abartıyorsun naz yapıyorsun hormonlarla alakalı olabilir ama kendini sınırla biraz burdaki yazılardan bahsediyorum ona diyorum bak herkes öyle elimizde değil savunmam hazır

herkese günaydın
Bende çalışıyorum,çalışan hamileler biraz daha zorlanıyor galiba.Hergün eve gidip yatmayı hayal ediyorum bende.Halsizlik çok kötü ya

Midem bulanıo ve çarpıntım var kızlar..
Ev dağınık Halim yok yapamıyorum midem el vermio..
Sabaha kdr doğru dürüst uyuyamadım.

Midem bulanıo ve çarpıntım var kızlar..
Ev dağınık Halim yok yapamıyorum midem el vermio..
Sabaha kdr doğru dürüst uyuyamadım.

Aynen bende cancağızım dön sağa dön sola
midemde kötü evi desen aldı başını gidiyor hafta içi
hafta sonuda yapabildiğim kadar yapıyorum işte
allahım geççsin şu bulantılar lütfen hamileliğimin
tadını çıkartmak istiyorum.

günaydınnnnnnnnnnnnn

Inşallah güzel haberler alırsınız. Dualarimiz sizinle

Olsun bizi bizden iyi kimse anlamaz zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…