off hem de nasıl yaaSizde bnm gibi duygusal alıngan ve huysumusunuz?
gögüslerimde doldunluk ve ağrı vardı hamileliğimden bu zamana 2 gündür ağrı geçti normal bişeymi geçmesi ilk 3 ay ağrı olur büyür felan diye okumuştum ama neden ağrımıyo şimdi yaaaa korkuyorummmm çok((((
ne diidmkii ..kız kendini dinelyip durma..ağrr gecer..yine gelri..ağrıdı zamn destekli iç çamaşırı kulnn..
çamaşır değişkliğindede yapıyor cnm biri sııyorudr biri sıkmıyodur..süt kanlları oluşuyor ..durmuşr yorulmıuştr inşaat bekle..öle dinleme kendini bebene zarr verme kuzum
ayy cnm bendede aynı ert vr..ne etsek bilmm ..yağalrın zarrlrı vrmı bilmm yoktr herlde..argan yağı alcam bende aktrdan dibine dibine sürim brii..Kızlar bendemi saç dökülmesi böyle giderse 6.ayda kel kalırım(
Korkunç durumdayım
ne desen yeri valla ama elimde değil ya midem bulansa olmuyo bulanmasa neden bulanmıyo diyorum ama iç çamaşırımı bol giyiyorum takmamaya çalışcamsağol canım
Kızlar bendemi saç dökülmesi böyle giderse 6.ayda kel kalırım(
Korkunç durumdayım
gögüslerimde doldunluk ve ağrı vardı hamileliğimden bu zamana 2 gündür ağrı geçti normal bişeymi geçmesi ilk 3 ay ağrı olur büyür felan diye okumuştum ama neden ağrımıyo şimdi yaaaa korkuyorummmm çok((((
günaydıın ikili test sonucumuz güzel çıkmış teyzeleri darısı sizlere. Allahıma şükürler olsun bugüne kadar gelebildik.bundan sonrası da güzel olur inşallah hepimiz için
günaydıın ikili test sonucumuz güzel çıkmış teyzeleri darısı sizlere. Allahıma şükürler olsun bugüne kadar gelebildik.bundan sonrası da güzel olur inşallah hepimiz için
Doktoruna sor e vitamini takviyesi verir belki.belki de stres kaynaklıdir. Kansızlıktan da dökülür.
Bende geçen yokluyorum allahım niye ağrımıyor diyorum bazen ağrı geçiyor. Bugün gittim doktora bir sorun yokmuş. Sende takma kafana relaxx.. : )
Gunaydin cnm anneler :)
Ben gune gen kilo kaybiyla basladim onu takiyorum kafama ama sali gunude doktor bebek 2 gun ilerden gidiyo dedi ona sevndm gerci :) mide bulantilarm azaldi cok sukur hatta istahm bile aciliyo diyebilirim bu arada kizlar karpuz cok faydaliymis dunden beri yarim kilo beyaz peynirle yarim karpuz yedim hatta dun gece 12 de bile ekmegn arasina peynir domates koydum hem mideyii bastiriyo hemde bana iyi geldi :) bu arada kizlar sizdede varmi bilmiyorum benm baldirlarim mac yapmisim gb agriyo et kirmis sanki yarin kontrolumuz var gidince sorucam varis falan mi oluyo acaba dedim neyse cok opuyorum hepinizi cenem dustu benim :)