2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
yunus emre hastanesine gitmeye kadar verdim selma hanıma gidiyorum şu anda da çok memnunum

ciddenmi ya ben vazgeçtim yunus emreden çünkü.selma hn.mla tanışmadım ama onuda tanısamıydım acaba?
sana bahsetmiştim ya ayşe hanımdan bişey yüzünden vazgeçtim medipole aldım randevu 31 mayısa bilmiyorum hala çok kararsızıımm

gzmmCnbz kullanıcısından alıntı
canımcııımm gözün aydınnn Allah bizlere bağışlasın miniklerimizi :)

Sen doktor konusunda ne düşündün?

Gidiyor musun yakınlarda 2'li test için..

İnş. senin de en güzel haberlerini bekliyorum arkadaşım..

Amin canım, inşallah bundan sonra da her şey iyi gider:)

Bebeklerini kaybeden arkadaşlarımın da derdini paylaşıyorum en içten şekilde. Kapanan kapı Allah'tandır; mutlaka daha güzel bir hediye vermeyi istiyordur arkadaşlarım bizlere..hediyeniz mutlaka en güzel şekilde onun elinde saklı..kendinizi lütfen üzmeyin..

10 gün nasıl geçicek şimdi bana hiç bilmiyorummmm :)
31 mayısa aldım ikili test randevusunuda canım başka hastaneye.inş yolunda olur herşey :)

Son düzenleme:
10 gün nasıl geçicek şimdi bana hiç bilmiyorummmm :)
31 mayısa aldım ikili test randevusunuda canım başka hastaneye.inş yolunda olur herşey :)

Allah hayırlı sonuçlar versin..

versin selamını elleriyle annesine :)

İnşallah güzel bir ultrasona denk gelirsin; bugün benimki çok silik çıkardı resimleri :KK43:

sadece gözünü ovuşturduğunu ekranda görebildim, ona hayret etti eşim de.. :)

daha önce doktor bana hep vajinal bakıyordu rahmim ters diye. süper çıkıyordu resimler:)

neyse.. Allah sağlık versin hepimize..

ya kızlar hiç somon balğıı yediniz mi hamileliğiniz de.lütfeen cevap verin.ben korkuyorum içinde civa var plesantadan geçer diyorlar sonra balık yemek zorunlu diyorlar anlamadım

banada doktor derin su balığı yeme metal oranı yüksek demişti birde haftada 2 balığıda ne balığı olursa olsun gecme dedi.çok balık hamilelikte iyi değil.otistik bebekler anne karnında metal birikiminden oluyormuş.o yüzden çok sık yenmesi önerilmiyor.

ama somon için hamilelikte en sağlıklısı dediklerini duymuştum.ben balıktan pek anlamam 28 yılda 28 kez yemedim çünkü.

ama ben ayda 1 kez yemeyi düşünüyırum çok değil.doktorada dedim gerekirse ilaçla takviye yaparız zorlayarak yeme hiçbişei dedi.
emin olmak için bir sonraki randevunda doktorunlada konuş tabi.

Allah hayırlı sonuçlar versin..

versin selamını elleriyle annesine :)

İnşallah güzel bir ultrasona denk gelirsin; bugün benimki çok silik çıkardı resimleri :KK43:

sadece gözünü ovuşturduğunu ekranda görebildim, ona hayret etti eşim de.. :)

daha önce doktor bana hep vajinal bakıyordu rahmim ters diye. süper çıkıyordu resimler:)

neyse.. Allah sağlık versin hepimize..

benim bu vazgeçtiğim hastanedeki doktorun ultrason makinası m.ö falan zaten heralde resimlerin renk ayarı yok gibi bişey göremiyosun doğru düzgün.özel bide güya.ayy nasıl sinir olmuşum:KK9:
bende ekranda gördğümle yetiniyodum yani poposunu kaldırıp indiriyodu sürekliii:KK9:
vajinal muayeneden çok korkarım ben.:44:

bide kızlar bişey sormak istiyorum ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri yani 7 nisan hatta nisanin ilk haftasından beri cinsel ilişkiyi durdurdum hala olmadı bişey.korkuyorum bu konuda çokkk:44:

Son düzenleme:
gittim canım şimdi geldim hiçbişey yok dedi kanama vs gözükmüyo olabilir dedi korkulcak bişey yokmuş.gelde bunu bana anlat bide :)
yinede progestan verdi yarın alıp başlicam günde 3 defa,kutu bitene kadar kullan dedi ama önemli bşey yok dedi.bakalım ya kafayı takmaktan nasıl geçircem bu ayları bilmiyoruummm :KK43:
korkulcak bişey olmadığına çok sevndim cnm yaaa..
kahverengi leke bitmekte olan kanmmn sonnda geln lekymiş...
yani ilk ayki adettn kaln şeylermşş.sııntı olmasın inşşlhh bidaha
isim konusunda karar verenler var mı arkadaşlar ben bi türlü veremiyorum :)
kızım olursa tusem ilda olacak ama erkk için yok :KK66:))
Kız olursa bnmki ismi hazır gibi ama erkek olursa bilmiyorum
Bende erkek isim önerilerine açığım
Oğlumun adı Aral
İkinci erkek olursa ne koyucagımı bilmiyorum hiç.
ay asar arda..kız için alara..bi an aklıma geldi vallaaa
tipe bakın heleeee teyzeleri :nazar::nazar::nazar:

ay maşşlhh alşlh nzardan sakınsın cnm benmm...
maşllh maşllhhh.
maşalllahhhhh canım...
bzde bugun tam 11+0 ızz. bizde yaklaşık 10cm mişiz. baştan ayak ucuna sanırım

bizimde daha belli değil cinsiyet..
Allah sağlıkla gelmelerini nasip eylesin..
topiğimiz bebeiş resimleriyle dolup taşsın inşallahhhh :nazar:
cnm ultrosonrda crl yazmış..o ölçü kafa popo ama sanırım tahmini boyu sledi sana cnmm
cinsiyettede erkk geçmiş ama içinden kız geçiyor snaırım rabbm gnlne göre versn ama bana kız gbm geldi ..haha duruşuıda erkk duruşu o ayrı ama hee

Kızlar benim crl 61.8 yani kac cm???
6.18cm cnm..mm olduğu zmn cm yapmak için 10 böl cnm değeri..
kızlar benı topikten silin malesef bebeğimin kalbı durmuş hiç birsey demiyor doktorlar suan claxen ve aspirin kullandığım ıcın müdahale edilmıyor cuma günü alınacak ama içimde 4 gün bebeğimle nasıl yaşıcam bu nasıl bır sınama anlamıyorum cok kötüyüm bu 3 bebeğim rabbım kımseyı böyle sınamasın ağlamaktan perişan oldum kızlar allah sızın yardımcınız olsun

başıma geece gece nasıla ğrılr girdi sultan ya..nasıl bir iştr bu..3 kere aynı amnda aynı kader.neden ama ya..kan pırtılşması için iğne ilç kullndın odamı bi işe yaramdı..rabbm seni daha koly şeklde sınasın kuzum ne diim bebğim ya..tek ii yön koly hamile kalmak. cnm..urfadan gelen şeyi değilde sen bi okun boydan geçirmeli muska yapsınlar sana..rabbm bir daha kesinlikle yaşatmaısn cnm yaa

kızlar benı topikten silin malesef bebeğimin kalbı durmuş hiç birsey demiyor doktorlar suan claxen ve aspirin kullandığım ıcın müdahale edilmıyor cuma günü alınacak ama içimde 4 gün bebeğimle nasıl yaşıcam bu nasıl bır sınama anlamıyorum cok kötüyüm bu 3 bebeğim rabbım kımseyı böyle sınamasın ağlamaktan perişan oldum kızlar allah sızın yardımcınız olsun

cnm beım ya ınan su an o kadar kotu oldum okadar uzuldum kı anlatamam tam bu sefer oldu derken rabbım sabırlar versın sıze ne desem boz bılıyosun arkadasım dıcek soz bulamamıs durumdayım

korkulcak bişey olmadığına çok sevndim cnm yaaa..
kahverengi leke bitmekte olan kanmmn sonnda geln lekymiş...
yani ilk ayki adettn kaln şeylermşş.sııntı olmasın inşşlhh bidaha

inş canımmmm hiçbirmizde olmasınn artık hep iyi haberler alalım inşş :KK16:

öncelikle yaptıracağınız bu testi araştırmadan yaptırnamanızı şiddlete tavsiye ediyorum.

bu testin sonucunda tedavi yok kürtaj var...

bu testlerin sonuçları sağlıklı çıkmıyor...

bu testlerin sonucunda bebeğinizin kromozon bozukluğu olduğu tesbit edilse bile down sendromlu diye bir bebeği katletmeniz ne insanlığa nede müslümanlığa sığar....down sendromlu çocuklar özel çocukardır.....Rabbim kimseyi bebeği ile imtihan etmesin ama şu günlerde kalbi atan parmakları oluşan hareket eden ayak numarası bile şimdiden belli olan yavrunuzun katili olma hakkınız yok...

son bir kaç yıldır basında çıkan haberlerde bu testi yaptırıp bebeğini aldıran anne kürtaj sırasında hayatını kaybetmiş yapılan incelemede bebeğin sağlıklı olduğu anlaşılmıştır.

yine bir başka haberde ikiz bebeklerden tekinde yapılan testte bebeklerden birinin kromozon bozukluğu çıkması ve bebeklerden tekinin yaşamını sonlandırma kararı alan anne ve bebklerin ölümüyle sonuçlanması çok acı olaylardır

bir tarafta anneleri tarafından ya hastaysa diye parçalanarak öldürülen bebekler bir tarafta Allahın verdiği imtihanı kaybedip bunun neticesinde hem evlat katili olan hemde canından olan anne adayları...... bu verdiğim iki örnek televizyonda çıktı arkadaşlar.....

LÜTFEN BU TESTİ YAPTIRIP BOŞUNA SİTRES ALTINA GİRMEYİN BU TESTİ YAPTIRIP EVLAT KATİLİ OLAMYIN.....

arkadaşım bu testlerden ilkini yaptırdı sonuç olarak ikinci test anne karnından sıvı alınarak yapılan test istendi bu süre zarfında kızın pisikolojisi bozuldu sonuçta bebeği sağlıklı oldu ama eminim yaşadığı sitres ona yetmiştir.....

Ben bu testi ilk bebeğimde yaptırmadım şuan 10 haftalık hamileyim yine yaptırmıycam Rabbim emanetini istediği zaman verir istediği zaman alır... sitrese girmenin hiç bir anlamı yok.... dinimizde Annenin hayati tehlikesi olmadığı müddetce ve bebeğin kendi kendine hayatı sonlanmadıkça yapılan her kürtaj cinayettir.....

YAŞAMA HAKKI DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARIN DA HAKKI.....

başım çatlıyor resmnbirilerinn ters giden durumunu okuyunca..sinirlerim altüst oluyor ..kokuyorumm...
benmde yarın son iğnemi vurulcam 1 haftadır akıntım kahverengi gelmiyor..norml ama sanki koku var ya da bana öle geliyor..
kokuya karşı hassayetimden bilmiyorum yanii..1 gn kussam diğer gn rahtım diğer gn öhürüyor dier gn kusuyorum..az kaldı geçicek ...her şey yolunda olsun bebğim ii olsun kusmaya razıyım..şikyte eteömdimde..üzzlnce boynuma ağrı giriyor..başımı kesip ayrı yere koymak geliyor..cumrtesi de gelmez..

öncelikle yaptıracağınız bu testi araştırmadan yaptırnamanızı şiddlete tavsiye ediyorum.

bu testin sonucunda tedavi yok kürtaj var...

bu testlerin sonuçları sağlıklı çıkmıyor...

bu testlerin sonucunda bebeğinizin kromozon bozukluğu olduğu tesbit edilse bile down sendromlu diye bir bebeği katletmeniz ne insanlığa nede müslümanlığa sığar....down sendromlu çocuklar özel çocukardır.....Rabbim kimseyi bebeği ile imtihan etmesin ama şu günlerde kalbi atan parmakları oluşan hareket eden ayak numarası bile şimdiden belli olan yavrunuzun katili olma hakkınız yok...

son bir kaç yıldır basında çıkan haberlerde bu testi yaptırıp bebeğini aldıran anne kürtaj sırasında hayatını kaybetmiş yapılan incelemede bebeğin sağlıklı olduğu anlaşılmıştır.

yine bir başka haberde ikiz bebeklerden tekinde yapılan testte bebeklerden birinin kromozon bozukluğu çıkması ve bebeklerden tekinin yaşamını sonlandırma kararı alan anne ve bebklerin ölümüyle sonuçlanması çok acı olaylardır

bir tarafta anneleri tarafından ya hastaysa diye parçalanarak öldürülen bebekler bir tarafta Allahın verdiği imtihanı kaybedip bunun neticesinde hem evlat katili olan hemde canından olan anne adayları...... bu verdiğim iki örnek televizyonda çıktı arkadaşlar.....

LÜTFEN BU TESTİ YAPTIRIP BOŞUNA SİTRES ALTINA GİRMEYİN BU TESTİ YAPTIRIP EVLAT KATİLİ OLAMYIN.....

arkadaşım bu testlerden ilkini yaptırdı sonuç olarak ikinci test anne karnından sıvı alınarak yapılan test istendi bu süre zarfında kızın pisikolojisi bozuldu sonuçta bebeği sağlıklı oldu ama eminim yaşadığı sitres ona yetmiştir.....

Ben bu testi ilk bebeğimde yaptırmadım şuan 10 haftalık hamileyim yine yaptırmıycam Rabbim emanetini istediği zaman verir istediği zaman alır... sitrese girmenin hiç bir anlamı yok.... dinimizde Annenin hayati tehlikesi olmadığı müddetce ve bebeğin kendi kendine hayatı sonlanmadıkça yapılan her kürtaj cinayettir.....

YAŞAMA HAKKI DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARIN DA HAKKI.....

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

canım sakın ısyan etme verende alanda Allah . Allaha sıgınmaktan dua etmekten baska caren yok yurekten dılıyorum ıcındekı atesın nasıl yandıgını en ıyı bılenlerden bırıde benımdır 6 aylık bebegımı dogumda kaybettım ustıne 2 dusugum daha oldu her muayeneme aglarak gıdıyorum korkudan Rabbım ıcını ferahlatsın ınsallah hayırlı evlatlar nasıp eder en kısa zamanda ınsallah

canım bende golcukluyum ama ıstanbula gelın geldım =)

ay cnm sen değilmiydn aile tıppa giden benmi karştrdıma acaba yoksa mta mıydı :KK70:DD
istanbula alştınmı kuzum ..acaba aynı zyra teyzemiş buu ..mavişş gözlü yaşlı..evi küçükk..bol bol merdiven çıkıyon..veona gidon..evi temz ve her zmn beyaz sabun kokr..

ay cnm sen değilmiydn aile tıppa giden benmi karştrdıma acaba yoksa mta mıydı :KK70:DD
istanbula alştınmı kuzum ..acaba aynı zyra teyzemiş buu ..mavişş gözlü yaşlı..evi küçükk..bol bol merdiven çıkıyon..veona gidon..evi temz ve her zmn beyaz sabun kokr..

aynı zehra teyzeden bahsedıyoruz canım aıle tıptada resul beye gıdıyorum

X