2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Baska dr a gitsemmi diyorum bi de ben aldirmayi dusunmuyorum o yuzden cok da kurcalamasammi bilemedim kan sonucum da ciksin da karar vericem artik

dediğim gibi ikizlerde yanılma payı çok olduğu için dr test bile yapmıyomuş yani gönlünü ferah tut.sen bilirsin kurcalasanda bi yolu yok madem üstüne düşme yıpratma kendini ama ben inanıyorum bi yanlışlık olduğuna:)

Tesekkurler tatlim umarim senin dedigin gibidir kizlar bunu okuyup da caninizi sikmayin sakin yazmak istemedim ama birileriyle paylasmaya ihtiyacim vardi kusuruma bakmayin lutfen insallah hepimizin bebekleri sagliklidir..

ya kızlar hiç somon balğıı yediniz mi hamileliğiniz de.lütfeen cevap verin.ben korkuyorum içinde civa var plesantadan geçer diyorlar sonra balık yemek zorunlu diyorlar anlamadım

merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben bugün çok iyiym ikili testimzi yaptırdık bebeğim gayet iimiş:)) çok mutluyum inşallah sağlıcakla kucağıma alırım....

Tesekkurler tatlim umarim senin dedigin gibidir kizlar bunu okuyup da caninizi sikmayin sakin yazmak istemedim ama birileriyle paylasmaya ihtiyacim vardi kusuruma bakmayin lutfen insallah hepimizin bebekleri sagliklidir..

Ya arkadaşım öyle şey olur mu.
Burada iyi kötü her şeyi paylaşmak için toplanıyoruz. Rahatsız olan forum olayına hiç girmezdi zaten.
Tabi ki paylaşacaksın.
İçini ferah tut.
Benim kuzenimin 2 çocuğuna da sakat dediler.Aldırmadı kişide sapasağlam maşallah,ilkokula gidiyorlar.
Hilbar diye arkadaş var ona da dr ikili test yapmayacakmış ,ikizlerde yanılma çok oluyor diye.
Dua et hep.

Sadece 2'li testte gördü diye mi kesin gözüyle bakıyor doktor?

Bence lütfen başka bir doktora da git, hatta bir üniversiteye git. Eğer doktor bir hata yapıyorsa ve senin psikolojini daha çok bozuyorsa?

Benim kardeşime de 2'li test sonucu çok risk var dediler. sonra 4'lü yaptırdı; risk daha yüksek dediler. Amniyosentez yaptırdılar; mutlaka down sendromu ya da zeka geriliği olacak dediler..aylarca ağladı kahroldu..psikolojisi harap oldu, bilemezsin..

bebişi karnında dönüyor ve tekmeler atıyordu artık. Doktor "kesin almamız gerek,hızlı karar verin" dedi.

O sırada her şeyden ümidini kesmişti ki bir arkadaşı hacettepe'ye gitmesini ve kordosentez yaptırmasını,bu testin hata payının neredeyse hiç olmadığını söyledi. Kardeşim apar topar bebeğin kordonundan da kan aldırdı. ama umudu neredeyse yoktu. Çünkü dünyanın parasını bayıldığı o doktoru "çıkış yok, zeka geriliği var" demişti.

bir hafta sonra sonuçlar çıktı. hiçbir problem yok dedi üniversite..inanamadılar..

o kötü kahreden günleri kardeşimle beraber yaşadık, Allah kimseye vermesin böyle dertler; 5,5 aylıkken bir çocuğu aldırmak, düşünemiyorum bile..(

ve bebişi sapasağlam doğdu. şimdi canavar gibi :)

Sen de lütfen ümidini yitirme ve başka doktorlara mutlaka görün. 2'li test için pek çok şey erken daha..

Son düzenleme:
ya kızlar hiç somon balğıı yediniz mi hamileliğiniz de.lütfeen cevap verin.ben korkuyorum içinde civa var plesantadan geçer diyorlar sonra balık yemek zorunlu diyorlar anlamadım

Benim bir arkadaşım her hafta somon yedi.Dr'u önermişti.
Kırmızı balık hamilelikte çok önemliymiş.
Sen yine için rahat etsin Dr'una da sor.
Ona sormadan burdan benim ya da başkasının söylemesiyle hareket etme.
Sadece fikir almış ol canım.

ya kızlar hiç somon balğıı yediniz mi hamileliğiniz de.lütfeen cevap verin.ben korkuyorum içinde civa var diyorlar sonra balık yemek zorunlu diyorlar anlamadım

allah sabır versin.. Off bu kaçıncı( canım ne desek boş..

merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben bugün çok iyiym ikili testimzi yaptırdık bebeğim gayet iimiş:)) çok mutluyum inşallah sağlıcakla kucağıma alırım....

Ben de kontrole gitmiştim bugün ama doktor bu ay 5. kez ultrasonla baktı. ense kalınlığı falan iyi dedi. burnunu gördüm o da iyi dedi :) 11+4'teyim ben. amma bacaklarını sallıyor, minik tekmeler atıyor ve gözlerini ovuşturuyordu..:)

yalnız bu seferki resmi çok kötü, silik çıktı. beğenmedim.

sanırım vajinal yoldan daha güzel resimler çıkıyor ultrasonda.

Baska dr a gitsemmi diyorum bi de ben aldirmayi dusunmuyorum o yuzden cok da kurcalamasammi bilemedim kan sonucum da ciksin da karar vericem artik

canım bence başka doktorlarada git ben 7 ay önce bebeiğimi ikili testten sonra aldırmak zorunda kalmıştım ama benim bebeğimin beyni gelişmemişti okadar acı günlar yaşadım ki ama rabbim büyük tekrardan ahmile kaldım bence sen hemen kötü düşünme başka doktoroda git birde şu var ikizlerde biri önden gidiyor senn öyle mi

nedeni ne idi peki. ortaya çıkmışmıydı peki

Bende ızmıtte zehra hoca varona okunuyorum aynen snın söylediğingibi hemyilden geçttim muskam var bana bebek doğduğu zamanda bebege takman lazım dedı

aaa bende ona okuutum bilonmu kuuzmm..canım zhra teyzemm benmm..severm onu..her ay gider okunurum...benm annemde orda otyor hee

ya kızlar hiç somon balğıı yediniz mi hamileliğiniz de.lütfeen cevap verin.ben korkuyorum içinde civa var diyorlar sonra balık yemek zorunlu diyorlar anlamadım

bugün doktora gittim canım bana somon balığı ye dedi rahatlıkla yiyebilirsin canım afiyet olsun :))

bugün bebişimi gördüm bize el sallıyordu :)) 7 cm olmuş herşey yolunda dedi doktor çok şükür artık ayda bir gelebilirsin dedi bide kıza benziyor dedi çıkıntı göremedim ama bir daha ki sefere daha net görürüz inşallah
hiç kalkmak istemedim sedyeden :)) izin verseler sabaha kadar seyrederdim valla :) bir ayı nasıl beklicem doktor zaten sen bekleyemezsin 3 haftada gelirsin herhalde dedi :))

canımcııımm gözün aydınnn Allah bizlere bağışlasın miniklerimizi :)

canımcııımm gözün aydınnn Allah bizlere bağışlasın miniklerimizi :)

Amin canım, inşallah bundan sonra da her şey iyi gider:)

Bebeklerini kaybeden arkadaşlarımın da derdini paylaşıyorum en içten şekilde. Kapanan kapı Allah'tandır; mutlaka daha güzel bir hediye vermeyi istiyordur arkadaşlarım bizlere..hediyeniz mutlaka en güzel şekilde onun elinde saklı..kendinizi lütfen üzmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…