2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

allah sabır versin bende aynı şeyleri yaşadım benimde 3. ve kan pıhtılaşması var.
başka bir doktora git istersen Allah yardımcın olsun:26:

Allah yardımcın olsun canım. Neden oluyor böyle. bu aldığımız kaçıncı haber. Rabbim tez zamanda sağlıkla bir bebek kucağına almanı nasip etsin inş. (

Allah sabır versin canım çok üzüldüm ama bu aralar çok duyduk kayıpları Allah yardımcın olsun Dualarımız seninle

Offf yaa inanmıyorum cnm Allah yar ve yardımcın olsun
İçin kan ağlıyor biliyorum ve şuan ne desek boşş...
Zaman sana dunyanın en şirin sağlıklı bebeğini versin inşallah tez vakitte
Rabbim gönlüne göre versin..

Çok geçmiş olsun arkadaşım Allah sabır versin öbür tarafta seni bekleyen bir meleğin olacak unutma.demekki hayırlısı böyleymiş kendini öyle teselli et

offffffffff ne diyosuuuuuuuuuuuuuunnnn yaa bu saatten sonra koca koca bebeklerımızı kaybetmek cok koyuyo bana ama allahın taktırıı... off yaa ıcım gıttı bıde resımlerını gormusdum cok kotu oldum yaaaa allahım sabır versın işallah sana

çok çok üzüldüm canım ya Allah yardımcın olsun;Rabbim tez zamanda çok sağlıklı bir bebek nasip etsin sana inşallah..

Canimm Allah yardimcin olsun gercekten cok uzuldumm.. Nazara geldi bu topik sanirsam her hafta bu hbrleri aliyor olduk neredeyse.. Dilerim bu son olur.. Rabbim hayrlisini nasib etsin

Allah sana yardımcı olsun canım,sana sabır versin.
Bir daha böyle kötü günler geçirmezsin inşallah.
Ne diyeceğimi bilemiyorum.
İçime oturuyor üzüntüsü=((

canım sen Kayseriliydin dim.avrupa hastansine gidiyorum yazmıştın sanırım
testleri neden devlete yaptırmayı tercih ettin?
bende humaya gidiyorum.çiğdem hanım var orada.

allah yardımcın olsun
çok zor bir sınavdasın rabbim yardımcın olsun
bende bu hamileiğim öncesinde yaşadım zordu...
elden gelen hiçbirşey yok dua etmekten başka inşallah rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip eder sağlıcakla alırsın kucağına bebeğini...dualarım seninle...

Kizlar ben sut icemiyorum. Kahvaltilik gevrekle birlikte içmiş olurum diyorum.internetten araştırdığıma gore zarari yok. Ama hangi marka almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim

Kizlar ben sut icemiyorum. Kahvaltilik gevrekle birlikte içmiş olurum diyorum.internetten araştırdığıma gore zarari yok. Ama hangi marka almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim

cnm nesquik alsan benim oğlan çok sever
bende nesfit meyveliyi seviyorum ama süt içebildiğimden ben bir iki kurabiyeyle içmeyi tercih ediyorum
hele un kurabiyesiyle bayılıyorum
nesquikin bir zararı yok bizim doktor kahvaltıdan sonra yiyebilir demişti 4 yaşından beri yer onun sayesinde içtiği sütün haddi var hesabı yok

geçmiş olsun Allah sabır versin canım

Allah yardimcin olsun hayirlisini versin hepimize ben de bugun 2li test icin gittim ve bebeklerden birinin ense kalinligi cok yuksek cikti( kalbinin durmasindan korkarken bu haber cok uzdu beni kan da verdim ama dr neredeyse kesin gozuyle bakiyor kismet bakalim diyecegim o ki kalbinin durmasinda da bi hayir vardir Allah hepimizin yardimcisi olsun perisan oldum sabahtan beri..

geçmiş olsun canım çok üzüldüm rabbim sabırlar versin(

canım ikizlerde bu tür yanılmalar çok oluyomuş çoğu doktor ikizlere uygulamıyomuş bu testleri doğru sonuç vermiyomuş çünkü başka doktora git bence canım güçlü ol inş hiçbişeycik olmaz..

Baska dr a gitsemmi diyorum bi de ben aldirmayi dusunmuyorum o yuzden cok da kurcalamasammi bilemedim kan sonucum da ciksin da karar vericem artik

bende bu gün doktora gittim 8+6 olmuşuz kalp atışlarınıda çok azda olsa dinledik çok güzel bişey rabbim hepimizin bebeklerine sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…