2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Selam canım, nasılsın bugün?

Doktor konusunda eğer içini rahatlatmıyor ve bazı şeylerde donuk kalıyorsa değiştir diye öneririm. Bak ben de özele gidiyorum ama doktorumun hastanesi 4 haftadır bir testi düzgün çıkaramadı. Sonuç çıkmıyor diyor. ve bu arada bana" git bir araştırma hastanesinde yaptır" demiyor. Sonuçta sağlık bu de mi? Ama ben testleri hem özelde hem de üniversite hastanesinde yaptırmaya devam edeceğim testleri. Üniversite gerçekten daha güvenilir testlerde..

Bugün de ondan heyet isteyeceğim. mırın kırın ederse, hoşça kal derim valla.. sonuçta epi topu 10 gün daha rapor verecek. lise öğrencilerine 45 gün veriyorlar hiçbir problemleri yokken..:)

Şimdi senin de 2'li test zamanın geliyor. ben de 13. hafta içinde yaptırayım diyorum bu testi. Kan alınıp ense kalınlığına bakılıyormuş..

randevum doktorla bugün saat 17:00'de.

10 gün sonra yine utrasonda bebikimi göreceğim..

Çok heyecanlıyım işte..:)

canım sen çok acelecisin ya:) 11 mayısta gitmişsin bugün yine gittin. ben en son 27 nisanda gittim düşün o zaman sadece kalp atışını gördüm, 29 mayısta gidince heralde kocaman olmuş olur.

Kizlar mrb herkesler iyidir umarim:) ayy uzun bi aradan snra guzel guzel yemekler yaptim cnmin cektigini yaptm hemde:) yaaa varya onceden arada cok yoruldugm zmnlar sitem ederdm biktm yemek yapmaktan diye ama ne guzel biseymis insanin yemek yapabiliyo olmasi:) Rabbim guc kuvvet versn de herseyi yaparm artk diyorum.. Bulantilardan eser yok kac gundur ztn masallah:) bnde durumlar boyle

canım sen çok acelecisin ya:) 11 mayısta gitmişsin bugün yine gittin. ben en son 27 nisanda gittim düşün o zaman sadece kalp atışını gördüm, 29 mayısta gidince heralde kocaman olmuş olur.

ayy aceleci miyim diyorsuuunn??
Her hafta gitmeye alıştık küçükken.
3 Hafta sonra gel deyince uzun geliyor naaapiim teyzesii=)

tipe bakın heleeee teyzeleri

anaaaaaaaaaaaaam erkek kız bu cıkıntı hepsınde olmaz asıl ılk hepsı kız gıbı genetal olur sonradan cıkıntı olusursa olusur olusmassa olusmaz hıc doktorun sana kesın bısey soylememk ıcın yanıltmak ıstemedıgı ıcın dememıs bence erkek kız bu

bende dun gece asırı kusmadan dolayı gıttım doktora kontrol ettıler ultrosan kagıdını alamadık ama carsamba gunu nasıl olsa kontrolum var ... ozamn alırım baktılar ıkısınınde kalp atıslarını gordum bırı uyuyo herzamnkı gıbı bırı kıpır kıpır ellerı kolları oynuyodu allahım herseyı unutturyo onların o goruntusu

merhaba aralık anneleri:) malesf ki sürekli takip edemiyorum. bende dün doktora gittm ve kolları bacakları oluşmaya başlamış dedi. 10 hafta 2 günlük şuan. kusmalarım yeni yeni bitti diyebilirim. ve doktrum 2 hafta sonra 2li tarama testi istedi....

buarada bayanlar, istanbul ataşehir bölgesinde olan arkadaşlarımız varmı? ona göre doktro önerisi almak isterim

Ay çok şanslısın. Benimde hayalimde hep ikiz vardı kısmet değilmiş. Allahım verdiğini hayırlısıyla tamamına erdirsinde napalım

Kızlar bu arada sizlerle gene paylaşmak istedim dr'un söylediklerini.

1-"Bulantılarım var" dedim.
"Neden kendine eziyet ediyorsun emedur yazdım sana al" dedi.
"İçmesem daha iyiyse içmeyeyim" dedim.
"Olur mu öyle şey,zararlı olsa zaten vermem" dedi.Boşuna diğer dr'umu dinleyip almamışım=(

2-Dr'a asıl gitme sebebim alerjim.
İki Gündür gece gram uyku uyumuyorum hapşuruk burun akıntısı,boğaz kaşıntısı.
Hapşurmaktan boğazımdan kan geliyor.Gözler kıpkırmızı.
İlaç yazdı hamileler için alerji ilacı.

3-İlaç ne kullanıyorsun ,elevit dedim.
Bırak eleviti bulantını arttırır ,içinde daha çok folik asit olan premesis mi ne,onu al dedi.
Üçüncü aydan sonra elevit başlarsın istersen dedi.

Göbek bağı bağırsak falan diyordu."Aman cinsiyet tam belli değilse söylemeyin " dedim güldü tamam dedi=)
Aklıma gelirse size faydası olabilecek şeyler yazarım.
Allah razı olsun kadından herşeyime çare buldu

bende en son 30 nisanda gittim şimdi 30 mayısta gideceğima ama sanki aylardır gitmiyorum gibi geliyor:)doktor her hafta gel dese gidicem:))

bende en son 30 nisanda gittim şimdi 30 mayısta gideceğima ama sanki aylardır gitmiyorum gibi geliyor:)doktor her hafta gel dese gidicem:))

off evet yaa zaman durmuş:) burda da resimleri falan gördükçe heyecanlanıyorum, paylaşmayın kardeşim gören var görmeyen var

Aynıymışız Benimde 08.08.08 doğumlu bir oğlum var. Bugünde 11+1 im benimde gönlünden kız geçiyor ama allahım hayırlısını versin. Bana da yine erkek gibi geliyor :) çarşamba günü kontrolüm var cinsiyet söyler mi ki ???

kızlar benı topikten silin malesef bebeğimin kalbı durmuş hiç birsey demiyor doktorlar suan claxen ve aspirin kullandığım ıcın müdahale edilmıyor cuma günü alınacak ama içimde 4 gün bebeğimle nasıl yaşıcam bu nasıl bır sınama anlamıyorum cok kötüyüm bu 3 bebeğim rabbım kımseyı böyle sınamasın ağlamaktan perişan oldum kızlar allah sızın yardımcınız olsun

Merhaba ayy resimleri gördükçe bende heyecanlanıyorum ama bu bulantılar yüzünden adım atamıyorum. Bulantı geçince gidecem Dr arkadasımız gitmeyince arıyor ama Halim yok deyincede ısrar etmiyor 2 li test için gidecem o arada görmüş oluruz miniği..premesis kullanıyorum bende ama öyle çok işe yarar bi tarafı yok sadece kalsiyum folik asit var diye içiyorum. Dr mide bulantısı için vermişti. Bide aklıma gelmişken ultrason zararlı değil ben kızıma hamileyken Dr iki haftada bir uğra diyordu. Aksam hastaların azaldığı saatlerde gider izlerdik kızımızı :))

canım ne diceğimi bilmiyorumm oof olmasın böyle şeyler ya çok üzüldüm lütfen güçlü ol Allah sabrını verir inş :/
nerden anlayıp doktora gittin canımm bi belirti oldumuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…