kızlar geldik biz...
öncelikle bebek iyi çok şükürr
cok heyecanlıydım bugun inanılmaz.. içeri girerken aglıycaktım dr kalp sesini dinletince içimden
bişey aktı sıcacık. heyecanım arttıı.. o ara dua ediyorum ben hep..
cinsiyetini cokk ısrar etmeme rağmen göremedi.. bu zaman diliminde birbirine cok benziyor ne desem yalan olur
sizi yanıltmak istemem sonra değişebiliyor bellki 2 hafta sonra dedi :26:
bbeğim 10 cm fln ikili test yaptırın bence dedii..
bu arada ense kalınlığına baktı iyi dedi
böyle işteee
resim eklicem birazdan
kızlar geldik biz...
cok heyecanlıydım bugun inanılmaz.. içeri girerken aglıycaktım dr kalp sesini dinletince içimden
cinsiyetini cokk ısrar etmeme rağmen göremedi.. bu zaman diliminde birbirine cok benziyor ne desem yalan olur
böyle işteee
resim eklicem birazdan
12+5 de bebekleriz tam 90 günlük oluyor kızlar
kızlar doktordan geliyoruz biz hersey yolundaymış gordum miniklerimi nasılda kıpır kıpırlar kalbim durucak sandım heyecandan biri 4,14cm 11+0 hafta diğeri 4,78 cm 11+4 hafta doktorum bana 2 li ve 3 lü tarama tesetleri yapmayalım dedi ikiz oldugu için farklı sonuclar cıkabılır zaten kotu sonuc cıksabıle allah korusun sonlandıramam dedı bırını sonlandırırsam dıgerınıde tehlıkeye atarız dedı hem fıkırmıyız dedı ama kafam karıstı benım renklı ultrasyonda ayrıntılı inceleriz dedı valla bılemedım kafam karıstı cınsıyetlerıde bellı degıl daha
maşalllahhhhh canım...
bzde bugun tam 11+0 ızz. bizde yaklaşık 10cm mişiz. baştan ayak ucuna sanırım
bizimde daha belli değil cinsiyet..
Allah sağlıkla gelmelerini nasip eylesin..
topiğimiz bebeiş resimleriyle dolup taşsın inşallahhhh
evet canım ben geçen hafta gitttiğimde 11. haftayı bikaç gün geçmiştik folikasidi bırakıyosun dedi ve demir ilacı ile decavit verdi burda herkes elevitten bahsediyor decavit te onun muadili sanırımGünaydın kızlarrr doktoru folik asitini bıraktıran varmı ?? Ben maltofer diye bi hap kullanıyordum hem demir g-hem folik asit vardı ama şimdi maltofer şuruba gecirdi doktorum sadece elevitten alacakmışım folik asiti
hiç bahsetmedi mi, oluyo maalesef böyle ilgisiz dr.lardoktorumu değişcem sanırım bana ne ikili testten ne başka bişeyden bahsetmedi 11.haftaya giricem nerdeyse unuttumu diyorum daha büyük bi neden bu herşeyi unutcak o zaman değişmek en iyisi.ya böyle bi test olduğunu bu haftada yapılması gerektiğini bilmesem nolcak.
Anadolu yakasında medipol'ü düşünüyorum bilgisi olan varmı acabaa ?
canım bir aya 4hafta deniyor ama aslında 2-3 gün eksik oluyor 4 haftaAy hesabı konusunda kafam karıştı bazı yerlerde 12-16 arası 4. Ay diye geçiyor bazı yerlerde 14. Haftadan sonrası 4. Ay başlangıcı olarak geçiyor hangisinin doğru olduğu hakkında bilgisi olan var mı ?
canım senle aynı günlerimizmerhaba arkadaşlar
uzun zamandadır giremiyorum sayfaya işlerim vardı fırsat bulamadım
bugün doktora gideceğim ve bebişimi göreceğim bakalım ne yapıyor ufaklık :))
canım benim yaa çok geçmiş olsun geçicek inşallahkızlar ben gıremıyorum kusra bakmayın şu bulantılarım yuzunde ılgılenemıyorum sızlerle ... listeyle ... sureklı hastaneye gıdıyoruz serum yıyorum... iğneler ilaçlar fayda etmıyoo... kusuyorum kusuyorum kusuyorum allahım ne olur gecsın bu bulantılar... rahatsızlıgım gecene kadar fazla gıremıcem ıdare edın ...
kızlar geldik biz...
böyle işteee
resim eklicem birazdan
oyy maşallah o kuzuyaaa yerimmm
maşalllahhhhh canım...
bzde bugun tam 11+0 ızz. bizde yaklaşık 10cm mişiz. baştan ayak ucuna sanırım
bizimde daha belli değil cinsiyet..
Allah sağlıkla gelmelerini nasip eylesin..
topiğimiz bebeiş resimleriyle dolup taşsın inşallahhhh
canım sen kontrole gıttınmı kaç haftalıklarmıs boyları falan nasıl bıde doktor sana ıkılı üçlü tarama testı yapıcakmı
evet canım ben geçen hafta gitttiğimde 11. haftayı bikaç gün geçmiştik folikasidi bırakıyosun dedi ve demir ilacı ile decavit verdi burda herkes elevitten bahsediyor decavit te onun muadili sanırım
hiç bahsetmedi mi, oluyo maalesef böyle ilgisiz dr.laryani yaptırıp yaptırmama ayrı bişey dr. bahsetmeli onun görevi bu bilgilendircek
bi arkadaşım medipol de devam etti ve doğumunu yaptı dr.u kim bilmiyorum ama memnun kalınan bi hastane, biraz yoğun oluyor sanırım ben de maltepe cevizli tarafında özel bi tıp merkezine gidiyorum canım
umarım istediğin gibi bi dr. bulursun...
canım bir aya 4hafta deniyor ama aslında 2-3 gün eksik oluyor 4 hafta
yani 3 aya 12 hafta dersek eksik söylemiş oluyoruz çünkü 12 hafta tam 12çarpı7=84 gün oluyor yani aslında 3aya 13 hafta eşit oluyor
14. hafta başladığında 4. aydan gün almaya başlıyoruz
canım senle aynı günlerimizcinsiyetini öğrenebilcen mi bakalım ben geçen hafta gittiğimde erkendir diye hiç sormamıştım ama ondan sonra birer birer öğrenmeye başladı arkadaşlar ne güzel
canım benim yaa çok geçmiş olsun geçicek inşallah
oyy maşallah o kuzuyaaa yerimmm
iyi olmanıza çok sevindim canım, kızlar geç gösterir ya hadi hayırlısıyla kız olsun bu da inşallah aralına kızkardeş
bu arada cemrecim maşallah 10 santim gayet iyiymiş haftana göre kocaman olmuş allahım nazardan korusun
ve 50 kilo almana bayıldım bir çocuk annesisin ne güzel fit bi kilo öyle ilk hamileliğinde kaç kilo almıştın?
bir de dr folikasidi bıraktırdı mı canım?
ayyy çok konuştum