- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
erkeğe benziyo galibaa :26:
o çıkıntıya bakarak mı tahmin ettin canım..
bu arada dr a sordum çıkıntı var dedim o da bu haftada kızdada erkektede aynı çıkıntı oluyor dedii
bilmiyorum yaaa offfffffffff :44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkeğe benziyo galibaa :26:
ultrason resminde baştan popoya ölçülmüş yani crl
10cm dediyse baştan popoya demektir canım
ikinci ultrason resmine ne deniyor canım renkli falan daha farklı bana hiç öyle verilmedi ki makinası da iyi yani dr.umun :44:
Yerim ben o ayağı yerimmm canım inş Allah gönlüne göre versin tatlı mı tatlı bi kızın olsun
Essela merhaba,
Mesaj hakkım, yorum sayım 100'ü geçmediği için mesaj atamadım :44: İkili testi ben Pendik Bölge Hastanesinde yaptırdım. Fiyatı da 60 tl idi. Ama yüksek meblagda olan kan testi falan onları pendik devlet hastanesinde yaptırmıştım. Hamile olduğum için randevu almadan direk hastaneye gitmiştim ve dr'a istediğim testleri yazdırmıştır. Tabii ikili üçlü testleri devlet hastaneleri yaıyormu bilmiyorum.
Sağlıklı gebelikler diliyorum herkese...
o çıkıntıya bakarak mı tahmin ettin canım..
bu arada dr a sordum çıkıntı var dedim o da bu haftada kızdada erkektede aynı çıkıntı oluyor dedii
bilmiyorum yaaa offfffffffff :44:
kızlar dr baştan popoya4,5 santim mi e oyle bişey dedi toplanda ayakucuna kadar 10 cm dedi
sizinkilerde oyle merak etmeyin...
genelde bu haftalarda sadece baştan popoya olan kısmı söyler dr lar bnnmki tahmini hepsi 10 cm dedi yani
bir vitamin verdi 3 aylık donem bitince buna başlıcam folıkasit i bırakıcam tamamen,ztn verdiği ilaç
elevit ilk hamileliğimde de kullanmıştım.. folikasit içeriyor..
ve kızlar o ilaç cok iştah açıyor . yani hamile olmayan bayanların bile o ilacı kılo almak için kullandıklarını duymuştum..
valla cinsiyet konusunda Allah biliyor yaa bir oğlum var tam bir behlül..
birde sarışın tabikide sağlıklı kzıım olmasını cokkkkkkkkkk istedim.. halada ıstıyorum
ama ne yalan soylıyım bnmde içimden erkek geçiyoooo:26::26::26:
2li 3lü tarama testlerini sağlık ocağı ya da devlet hastanesi yapıyor mu?
bugün dayanamayıp dr gittim ve kalp atışlarını duydum.çok mutlu oldum. burda okuduklarım beni çok üzdü.Bebeğini kaybeden arkadaşlara allah sabır versin.herşeyde vardır bir hayır.inş.bundan sonraki gebeliklerinizde sorun yaşamazsınız.
Kızlaar=)
Geçmişi okumadım okamadan yazıp paylaşayım dedim.
Ben yaramazlık yaptım ve dayanamadım başka bi dr a gittim.
Allahım ne büyük.Nasıl oynuyor kıpır kıpır ilk defa gördüm hareketlerini.
İlk defa duygulandım=)Duygusalım bugün...
Ve çok rahatladım kalp atışını duyunca.
Böyle güzel haberleri hepimiz verelim inşallah=)
merhaba kızlar yarın okulların tatil olması süper:) pazartesi işe gitmek kadar iğrenç bir şey yok
bu arada ben bebeğimi en son 22 gün önce görmüştüm ve randevuma daha 10 gün var meraktan çatlıyorum ve korkuyorum acaba bir şey olmuş mudur diye, kalbi duranları da okudukça moralim iyice bozuluyor, yarın bir bahaneyle başka bir doktora mı gitsem?sadece görmek için, ama 10 gün sonra da kendi doktoruma gideceğim sık ultrason zararlı olur mu?
doktorumu değişcem sanırım bana ne ikili testten ne başka bişeyden bahsetmedi 11.haftaya giricem nerdeyse unuttumu diyorum daha büyük bi neden bu herşeyi unutcak o zaman değişmek en iyisi.ya böyle bi test olduğunu bu haftada yapılması gerektiğini bilmesem nolcak.
Anadolu yakasında medipol'ü düşünüyorum bilgisi olan varmı acabaa ?
arkadaşlar benim de bir sorum olacak lütfen cevaplar mısınız??. 16 mayıs perşembe günü doktora gittim. bana 3 hafta sonra gel dedi. yalnız ben 3 hafta sonra 2li tarama testini kaçırmış olmuyor muyum???
10+5 hamileyim.
kızlar geldik biz...
öncelikle bebek iyi çok şükürr
cok heyecanlıydım bugun inanılmaz.. içeri girerken aglıycaktım dr kalp sesini dinletince içimden
bişey aktı sıcacık. heyecanım arttıı.. o ara dua ediyorum ben hep..
cinsiyetini cokk ısrar etmeme rağmen göremedi.. bu zaman diliminde birbirine cok benziyor ne desem yalan olur
sizi yanıltmak istemem sonra değişebiliyor bellki 2 hafta sonra dedi :26:
bbeğim 10 cm fln ikili test yaptırın bence dedii..
bu arada ense kalınlığına baktı iyi dedi
böyle işteee
resim eklicem birazdan