doktorumu değişcem sanırım bana ne ikili testten ne başka bişeyden bahsetmedi 11.haftaya giricem nerdeyse unuttumu diyorum daha büyük bi neden bu herşeyi unutcak o zaman değişmek en iyisi.ya böyle bi test olduğunu bu haftada yapılması gerektiğini bilmesem nolcak.
Anadolu yakasında medipol'ü düşünüyorum bilgisi olan varmı acabaa ?
gittin mi canım doktora cinsiyetle alakalı bişey söylemedi mi
ben doktoruma bulantılardan dolayı folik asiti içemediğimi söylemiştim. içmelisin diye ısrar etmeyince bıraktım. bulantılar bitince sorup tekrar başlarım belki.
kızlar buradaki takvime göre benim bebişimin boyu 4 cm olması lazım ama bizim boyumuz ayın 18 inde 5 cm olmustu coktan takvimde mi problem var yoksa bizim aslan parçası dedesine mi çekti
Ben ne kan hapı ne folik asit aldım. Doktorum hepsi elevitte var dedi. Bilemiyorum artık doktorların hepsi bir çeşit :))
ben doktoruma bulantılardan dolayı folik asiti içemediğimi söylemiştim. içmelisin diye ısrar etmeyince bıraktım. bulantılar bitince sorup tekrar başlarım belki.
son adet tarihinden itibaren gün güğn hesapla canımAy hesabı konusunda kafam karıştı bazı yerlerde 12-16 arası 4. Ay diye geçiyor bazı yerlerde 14. Haftadan sonrası 4. Ay başlangıcı olarak geçiyor hangisinin doğru olduğu hakkında bilgisi olan var mı ?
merhaba arkadaşlar
uzun zamandadır giremiyorum sayfaya işlerim vardı fırsat bulamadım
bugün doktora gideceğim ve bebişimi göreceğim bakalım ne yapıyor ufaklık :))
Amin canım inş. Dün öğrendiğimde 9+4 tü. Ama bebiş öyle bi uzanmış ki neyi var neyi yok ortadaydı
kızlar ben gıremıyorum kusra bakmayın şu bulantılarım yuzunde ılgılenemıyorum sızlerle ... listeyle ... sureklı hastaneye gıdıyoruz serum yıyorum... iğneler ilaçlar fayda etmıyoo... kusuyorum kusuyorum kusuyorum allahım ne olur gecsın bu bulantılar... rahatsızlıgım gecene kadar fazla gıremıcem ıdare edın ...
CANIM YA BUGUN AKLIMDAYDIN...
OFF demek geçmedi halaaa.. hilbarcım uzulme lütfen kussanda ye.. az az ye canım..
bol bol temiz hava al
bende 5 gundur kusmuyorum.. Şükürrrrrr...
bulantı öğürme devam ama kusmuyorum en azından
bugun dr a gittim 50,600 olmuşum kilo almışım yani
kızlar geldik biz...
öncelikle bebek iyi çok şükürr
cok heyecanlıydım bugun inanılmaz.. içeri girerken aglıycaktım dr kalp sesini dinletince içimden
bişey aktı sıcacık. heyecanım arttıı.. o ara dua ediyorum ben hep..
cinsiyetini cokk ısrar etmeme rağmen göremedi.. bu zaman diliminde birbirine cok benziyor ne desem yalan olur
sizi yanıltmak istemem sonra değişebiliyor bellki 2 hafta sonra dedi :26:
bbeğim 10 cm fln ikili test yaptırın bence dedii..
bu arada ense kalınlığına baktı iyi dedi
böyle işteee
resim eklicem birazdan