2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
doktorumu değişcem sanırım bana ne ikili testten ne başka bişeyden bahsetmedi 11.haftaya giricem nerdeyse unuttumu diyorum daha büyük bi neden bu herşeyi unutcak o zaman değişmek en iyisi.ya böyle bi test olduğunu bu haftada yapılması gerektiğini bilmesem nolcak.
Anadolu yakasında medipol'ü düşünüyorum bilgisi olan varmı acabaa ?

gittin mi canım doktora cinsiyetle alakalı bişey söylemedi mi

kızlar bebişleriniz şimdiden hayırlı olsun ben 2012 aralık annesiyim cinsiyetlerini öğrendiniz mi bebeklerinizin ben 11. haftamda dr umu sıkıştırarak öğrenmiştim normalde belli oluyormuş ama cinsiyetten dolayı bebekleri aldırmasınlar diye dr lar söylemiyorlarmış biraz sıkıştırın dr larınızı

ben doktoruma bulantılardan dolayı folik asiti içemediğimi söylemiştim. içmelisin diye ısrar etmeyince bıraktım. bulantılar bitince sorup tekrar başlarım belki.

Keşke içseydin zaten folik asit ilk 3 ay bebeğin beyin gelişimi için çok önemli sonra bırakılıyor.

kızlar buradaki takvime göre benim bebişimin boyu 4 cm olması lazım ama bizim boyumuz ayın 18 inde 5 cm olmustu coktan takvimde mi problem var yoksa bizim aslan parçası dedesine mi çekti :KK49::nazar::emir_bebek:

canım burası ortalamaya göre galiba. Benim 1.5 hafta önce burdkai takvime göre 16mm olması lazımdı ama doktorda 22 mm çıktı. Cumartesi günü kontrolde de 33 mm olmuş.

Ben ne kan hapı ne folik asit aldım. Doktorum hepsi elevitte var dedi. Bilemiyorum artık doktorların hepsi bir çeşit :))

ben doktoruma bulantılardan dolayı folik asiti içemediğimi söylemiştim. içmelisin diye ısrar etmeyince bıraktım. bulantılar bitince sorup tekrar başlarım belki.

ilk 12 hafta önemli dedi benim doktorum ondan sonrada zaten elevitin içindeki yeterli olcakmış işte , bende kansızlık cok var oyuzden kan şurubuna başlattı kan şurubuna başalıycam bugun bakalım inşallah bebişlerimizz saglıklı olsunlarda herşeyi içerizz:KK16::KK16:

Ay hesabı konusunda kafam karıştı bazı yerlerde 12-16 arası 4. Ay diye geçiyor bazı yerlerde 14. Haftadan sonrası 4. Ay başlangıcı olarak geçiyor hangisinin doğru olduğu hakkında bilgisi olan var mı ?

merhaba arkadaşlar
uzun zamandadır giremiyorum sayfaya işlerim vardı fırsat bulamadım
bugün doktora gideceğim ve bebişimi göreceğim bakalım ne yapıyor ufaklık :))

kızlar bu gün benimde kontrolüm var çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum...

uzun zamandır sizi takip ediyorum, ancak yazmak nasip olmadı...
9. haftanın içindeyiz ve 11. haftaya kadar kontrol için bekliyoruz. doktor zeka testi yapılacak dedi, tam olarak nasıl olduğunu bilmiyoruz.

Gizem, kotrollerde ben huzurlu oluyorum, onunla ilgili bişeyler öğreneceğimiz için de heyecanlı, sağlıklı haberlerini bekliyoruz:)

kızlar ben gıremıyorum kusra bakmayın şu bulantılarım yuzunde ılgılenemıyorum sızlerle ... listeyle ... sureklı hastaneye gıdıyoruz serum yıyorum... iğneler ilaçlar fayda etmıyoo... kusuyorum kusuyorum kusuyorum allahım ne olur gecsın bu bulantılar... rahatsızlıgım gecene kadar fazla gıremıcem ıdare edın ...

arkadaşlar benim de bir sorum olacak lütfen cevaplar mısınız??. 16 mayıs perşembe günü doktora gittim. bana 3 hafta sonra gel dedi. yalnız ben 3 hafta sonra 2li tarama testini kaçırmış olmuyor muyum???
10+5 hamileyim.

kızlar ben gıremıyorum kusra bakmayın şu bulantılarım yuzunde ılgılenemıyorum sızlerle ... listeyle ... sureklı hastaneye gıdıyoruz serum yıyorum... iğneler ilaçlar fayda etmıyoo... kusuyorum kusuyorum kusuyorum allahım ne olur gecsın bu bulantılar... rahatsızlıgım gecene kadar fazla gıremıcem ıdare edın ...

CANIM YA BUGUN AKLIMDAYDIN...
OFF demek geçmedi halaaa.. hilbarcım uzulme lütfen kussanda ye.. az az ye canım..
bol bol temiz hava al
bende 5 gundur kusmuyorum.. Şükürrrrrr...
bulantı öğürme devam ama kusmuyorum en azından

bugun dr a gittim 50,600 olmuşum kilo almışım yani :KK49:

kızlar geldik biz...

öncelikle bebek iyi çok şükürr :nazar::nazar::nazar:
cok heyecanlıydım bugun inanılmaz.. içeri girerken aglıycaktım dr kalp sesini dinletince içimden
bişey aktı sıcacık. heyecanım arttıı.. o ara dua ediyorum ben hep..
cinsiyetini cokk ısrar etmeme rağmen göremedi.. bu zaman diliminde birbirine cok benziyor ne desem yalan olur
sizi yanıltmak istemem sonra değişebiliyor bellki 2 hafta sonra dedi :26:
bbeğim 10 cm fln ikili test yaptırın bence dedii..
bu arada ense kalınlığına baktı iyi dedi :nazar:
böyle işteee:KK6:

resim eklicem birazdan

CANIM YA BUGUN AKLIMDAYDIN...
OFF demek geçmedi halaaa.. hilbarcım uzulme lütfen kussanda ye.. az az ye canım..
bol bol temiz hava al
bende 5 gundur kusmuyorum.. Şükürrrrrr...
bulantı öğürme devam ama kusmuyorum en azından

bugun dr a gittim 50,600 olmuşum kilo almışım yani :KK49:

ne dedi doktor anlat canımmmm merak ettikkk :)

kızlar geldik biz...

öncelikle bebek iyi çok şükürr :nazar::nazar::nazar:
cok heyecanlıydım bugun inanılmaz.. içeri girerken aglıycaktım dr kalp sesini dinletince içimden
bişey aktı sıcacık. heyecanım arttıı.. o ara dua ediyorum ben hep..
cinsiyetini cokk ısrar etmeme rağmen göremedi.. bu zaman diliminde birbirine cok benziyor ne desem yalan olur
sizi yanıltmak istemem sonra değişebiliyor bellki 2 hafta sonra dedi :26:
bbeğim 10 cm fln ikili test yaptırın bence dedii..
bu arada ense kalınlığına baktı iyi dedi :nazar:
böyle işteee:KK6:

resim eklicem birazdan

gözün aydın tatlımm :)

X