2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kizlarrr mrblarr nasilsnz:) ben cok fenayim ya kac gundur bel agrisi bni mahvetti ne oturdugum zaman nede uzandigim zaman geciyo aglicam artk verdigi rahatszliktan dolayi kizima hamileykn boyle olmamistim bu cok farkli.. Bide bnm bulantilar yok artk nasallah diyim zaten ole cok siddetli olmuyodu sadece sabahlari oluyo bide acken sukur bulanti yok ama dedigim gibi bel agrilari iste! napsam azalir bilmiyorum yaaaa bi benim mi boyle bi skintim var??

Kizlar bu arada mahlukatlardan bahsedilmis ruyada gormektn fln.Benim de basima geldi ama kizima hamileyken yasadim cok sukur bunda oyle bisi olmadi. Muska taktm yastigima o donem duzeldi.. Bnde surekli ruyamda bna zarar vermeye calistklarini goruyodum bogmaya fln calisiyolardi.. Kac kez aglayarak uyandigm geceleri bilirdim korkudan.. Rabbim hepimizi korusun o varlklardan bilirim nasi bi duygu oldugunu..

canım Allah yardımcın olsun bende de vardı o sıkıntı eğer şimdi sana söyleyeceklerimi yapmazsam birini bile eksik yapsam hemen yine oluyo.
1. evde yerlerde kırıntı olmamasına dikkat et. yiyeceklerini açıkta bırakma.
2. mümkünse namaz kılmaya çalış(bana düşmez söylemek ama yardımcı olur diye)
3. ben yatmadan önce 3 ihlas, 1 fatiha, felak, nas, kevser suresi, ayetel kürsi okuyorum. ayrıca 34 Allah-u ekber, 33 subhanallah, 33 elhamdulillah okuyorum (biraz fazla ama uyuyana kadar anca bitiriyorum işte:))
sende dene bende işe yarıyo çünkü ben çok çektim. inşallah bi daha yaşamazsın. Allah'a emanet.

bende de bel ağrısı var ben eve gidip ayaklarımı biraz yukarı uzatıp uzanınca rahat ediyorum inşallah çok uzun sürmez bu ağrılar çünkü çok zor oluyor bende özellikle akşama doğru yorugunlukla artıyor biraz masadan kalkıp yürüyorum sanki ii geliyor

amin canım vallahi çok zor inşallah rahat rahat geçer

benimde surekli bel ve bacak agrım oluyodu hele sabah uyandıgımda dayanamıycak sekılde oluyodu ben sımdı bişi uyguladım gecırdı bı kaç zamandır bel agrım yok gece bır kaç kez tuvelate kalkıyorum gun ıcerısındede olsada olmada sık sık tuvelete gıdıyorum bırde 27-28 derece suyu kuvete dolduruyorum bıraz oturuyorum ama bu nekadar dogrudur bılemem ben benım doktora sordum su ılık oldugu taktırde ıyı gelıyosa sorun yok dedı bana ıyı geldı 3-4 gundur agrım falan kalmadı yanı doktoruna sor eger bır problem olmassa dene ıyı gelır belkı sanada

benım ılk bebeklerım dustugu ıcın ıkıncı hamılelıgımı ogrenır ogrenmez annemler bana muska yaptırdı bebek ıcın yanımda tasıyorum onu sureklıı ve aptest li olmaya dıkkat edın ... sureklı huzurlu olursunuz

kızlar merhaba,

cinsiyetler öğrenilmeye başlamış :) bizim de salı günü kontrolumuz var bakalım inşallah bir aksilik cıkmaz .. benim karnım su son 3 günde sanki bir anda cıktı zaten 2013 annelerinin göbişlerinde de paylaştım. Karnımın cıkması ile kasıklarımda ve karnımda batma seklinde ağrılarım da oluyor ve sürekli bir burun tıkanıklığım var .

eveet haftasonu gelıyor pazar randevum var cinsiyet belli olur sanırım artık çok heyecanlıyım
ayy hadi hayırlsı gönlündeki neyse rabbm onu hayırlı bir şekilde versin cnmm
bende siiz öptüdilendiyorumm sultanımmm...lekelnmm baya gitti kuzum..şeff şuan ama baklım 25 daha çok varr
evet kızlar rüyasında bebekle ilgili şeyler gören varmı..
kız bebek ve erkek bebek gören yada işte bıçak bilezik makas gibi seylerde bebeğin cinsiyetiyle alakalı ışık verirmiş bize

ay ben kız gördüma ama bakalım ne demek..gecende rüyamda ay gördüm ayın btn halleri gökyüzndeydi..ve camiler gördüm çok ilgnçti heee..belkide içimde yatn oydu kuzumda ondan

bende bu gece rüyamda çok güzel bir bebiş gördüm benim değildi ama çok tatlıydı beyaz pamuk gibi yumuk yumuktu tam hatırlamıyorum ama galiba erkekti baya sevdim rüyamda onu:)) pazartesiyi heyecanla bekliyorum doktora gidicem bebişimi çok merak ediyorum zaman geçmiyor sanki...

Oyle yapicam artik haftaya randevum var soriyim bari ( su an bile nasil agriyo anlatamam ya mutfagi toplamak bile dunyanin isini yapmis gibi (

Ayy cnm Allah siz calisanlara 2 kat yardim etsin ben evdeyim dayanamiyorum bide siz her an dinlenme firsati bulamiyosunuz..

O batmalar bnde de sklasti bu ara adet kramplarina daha cok benziyo gibi bide bel agrisi

cok şükür canım benım dınlenmeye devam kuzucum benım

ıhbarcım benımde 2 düşük olunca annem urfada yaptırdı bende üzerimde taşıyorum bebek için yapıldı uzun bırsey

Oyle yapicam artik haftaya randevum var soriyim bari ( su an bile nasil agriyo anlatamam ya mutfagi toplamak bile dunyanin isini yapmis gibi (

canım allah kolaylık versın benım canımda eve gıdınce hiç bi iş yapmak istemiyo inşallah gecer bel agrıların

ıhbarcım benımde 2 düşük olunca annem urfada yaptırdı bende üzerimde taşıyorum bebek için yapıldı uzun bırsey

evet aynen ordan gelıyomus dualar bebek ıcın ayrı bı ismide var hatta bunun ama unuttum ... işallah dualarla ve bızım dıkkatlerımızle allahın ıznıyle rızasıyla bebıslerımıze bısey olmıcak

sevgili arkadaşlarım maalesef bi yanlışlık yokmuş. gerçekten de kalbi durmuş bebişimin. burada yollarımız ayrılıyor sizlerle. size çoook rahat sağlıklı huzurlu hamilelikler, sağlıklı ömürlü hayırlı şanslı evlatlar diliyorum. hepinize her şey için çok çok çok teşekkür ederim...

canım allah kolaylık versın benım canımda eve gıdınce hiç bi iş yapmak istemiyo inşallah gecer bel agrıların
Saol tatlim insallahhh gecer..

Cnmm Allah insallah tez zmnda anne olmayi nasib eder gerckten cok uzuldum ama sen saglikliysan hersey olur oyle dusun o yuzden pes etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…