- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
KIZLAR ALLAHA SUKUR BEBEGIME BIRSEY OLMAMIS BUR SIKINTIDA YOKMUS PROBLEMLERIMLE ALAKALI
CINSIYETINI DE OGRENDIK ERKEK OLACAK YUZDE 90 =) bız kız beklıyorduk ama erkek geldı =)
hepınızden allah razı olsun allah hepımızın yavrularını korusun
KIZLAR ALLAHA SUKUR BEBEGIME BIRSEY OLMAMIS BUR SIKINTIDA YOKMUS PROBLEMLERIMLE ALAKALI
CINSIYETINI DE OGRENDIK ERKEK OLACAK YUZDE 90 =) bız kız beklıyorduk ama erkek geldı =)
gece gece ne kdrda üüzldüm yaa...
ben iim sanırım bilmiyorum..2 gndür miğdme bulnmıyor..tafik sıkışıklığındaki hariççç
kahverengi akıntılrım baya azldı hatta yok gbi..annmdeyim şimdi yarın iğne vurulcam ..burda kalıcammm..hepicinize sağlıklı sıhtli hamiilik diliyorumm..kandiliniz mübrek olsun..bol bol su içmeyi ihml etmeyinn annlerr
hey maşşallahhhhhh
haydi bakalım erkek anası Rabbim sağlıkla kavuştursun
birde neden kız bekliyordun çalışmalar o yondemi olmuştuuuu
oooo çok şükür çok sevindim ya topiğimizin ilk oğlusu geliyor desene. Allah sağlık versin canım
evet kızlar rüyasında bebekle ilgili şeyler gören varmı..
kız bebek ve erkek bebek gören yada işte bıçak bilezik makas gibi seylerde bebeğin cinsiyetiyle alakalı ışık verirmiş bize
hıc bellı olmaz canım ben ılk gebelıgımde erkek goruyodum erkek olmustu
arkadaşlar ben şu konuyu merak ediyorum, doktor ultrasonda benim sat a göre 1 hafta önde olduğumu söledi, böle olanlar var mı