2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
arkadaşlarım bir haftadır her öğlen patates yediğimi farkettim bugün. bulantımı bastıran nadir şeylerden biri. çok dengesiz besleniyorum inşallah tombalak olmam :26::26:

gözün aydın allah kucağında sevmeyi nasip etsin inşallah çok sevindim

evet kızlar rüyasında bebekle ilgili şeyler gören varmı..
kız bebek ve erkek bebek gören yada işte bıçak bilezik makas gibi seylerde bebeğin cinsiyetiyle alakalı ışık verirmiş bize
ben ilk erkek bebek gördüm geziyordu bizim evde sonra kız gördüm benim bebeğimmiş kız kardeşime diyorum biraz uyut teyzesi hayırlısı artık ama çok merak ediyorum doğrusu
cinsiyetini öğrenenleri duydukça çok mutlu oluyorum
rabbim inşallah hiç kimseyi evladı ile sınamaz inşallah hayırlısı ile kucağımıza almayı iyi günlerini görmeyi nasip eder tüm anne adaylarına

kızlar benım de şiş şimdi ilk göbiş resmimi eklıyorum hem şiş hem bebiş hangi göbiş sitesine ekliyeceğim 2 tane var

resmi nereye ekledin canm bakalımm merak ettimm :)

canım dularım seninle inşallah herşey güzel sonuçlanır sonucu da yaz merak da bırakma bizi tamam duamı gönderdim sana rabbim yar ve yardımcın olsunn

kızlar papatyaya gönderdim 5 dakıka da bir mesaj atabiliyormusun rica etsem papatya senden diğer arkadaşlara gönderirmisn benım mesaim bitmek üzere

agresifmelek merak ettim ya şu siteyi bana da gönderirmisin rica etsem

hayırlısı sağlıklı olsun kız erkek farketmez ama işte yine de gönülde yine biri yatıyo bazen bende ilk zamanlarda oğlumun olduğunu görmüştüm hayırlısı olsun bbakalım bende bekliyorum bebeğimin cinsiyetini sabırsızlıkkla artık

canım geçmiş olsunmu diyim ne diyim anlayamadım arkadaslar zaten soylemısler ama bırde bende bişi eklemek istiyorum arkadasların dediği dogru genellıkle hamılelere dahada cok olurmus lohusalarada felak nas ıyı gelıyo kuran-ı kerimde odana koy mutlaka benim eklemek istediğim nekadar dogru bılemem ama evde tek başınızayken duş yapılmazmı mutlaka evde bırının olması gerekiyomuş bilginiz olsun yinede belirtmek istedim

arkadaşlar ben şu konuyu merak ediyorum, doktor ultrasonda benim sat a göre 1 hafta önde olduğumu söledi, böle olanlar var mı

Canım o değişebiliyo. Başka doktora gitsen oda başka görebiliyo. Benim 3 gün geriden geliyodu gelişimi geçen başka bi doktora gittim oda 1 gün ileriden gidiyo dedi. Değişiklik gösterebiliyor yani takma kafana.

Accik bisi var işte:)benim belim çok incedir son günlerde belimin kalınlaştigiki farkettim

Şimdi göbek yok diye dertleniyoruz yarın karnınız burnunuza gelince görürüm sizi

canım cok sevındım şükürler olsun oğluşunu sağlıkla büyüt

CİN MUSALLATINDAN KORUNMAK İÇiN " CİN MEKTUBU "

Cin Mektubu Nedir ?

Peygamber efendimizin, cinlerin zararlarından Müslümanları korumak için Hz.Ali'ye yazdırdığı bir mektuptur. Üzerinde taşıyana ve evinde bulundurana o mahluklar zarar veremez.

Eshab-ı kiramdan Ebu Dücane hazretleri anlatır:
Yatıyordum. Değirmen sesi gibi ve ağaç yapraklarının sesi gibi, ses duydum ve şimşek gibi, parıltı gördüm. Başımı kaldırdım. Odanın ortasında, siyah bir şey yükseldiğini gördüm. Elimle yokladım. Kirpi derisi gibi idi. Yüzüme, kıvılcım gibi şeyler atmaya başladı. Hemen Resulullaha gidip, anlattım. Buyurdu ki:
(Ya Eba Dücane, Allahü teâlâ, evine hayır ve bereket versin!)

Kalem ve kağıt istedi. Hz. Ali'ye bir mektup yazdırdı. Mektubu alıp, eve götürdüm. Başımın altına koyup, uyudum. Feryat eden bir ses, beni uyandırdı. Diyordu ki:
(Ya Eba Dücane, bu mektupla bizi yaktın. Senin sahibin, bizden elbette çok yüksektir. Bu mektubu bizim karşımızdan kaldırmaktan başka, bizim için kurtuluş yoktur. Artık, senin ve komşularının evine gelemeyeceğiz. Bu mektubun bulunduğu yerlere gelemeyiz.)

Ona dedim ki, sahibimden izin almadıkça bu mektubu kaldırmam. Cin ağlamasından, feryadından, o gece, bana çok uzun geldi. Sabah namazını, mescitte kıldıktan sonra, cinnin sözlerini anlattım. Resulullah efendimiz buyurdu ki:
(O mektubu kaldır. Yoksa, mektubun acısını, kıyamete kadar çekerler.) [Delail-ün-nübüvve, Tezkire-i Kurtubi]

İŞTE MEKTUP EVİNİZDE BİR KÖŞEYE ASIN.....

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيْمِ

هَذَا كِتاَبٌ مِنْ مُحَمَّدٍ رَسُولِ اللهِ رَبِّ العَالَمِينَ إِلَى مَنْ طَرَقَ الدَّارَ مِنَ الْعُمَّارِ وَالزَّوَارِ وَالسَّائِحِينَ إِلاَّ طَارِقاً يَطْرِقُ بِخَيْرٍ ياَ اللهُ. أَمَّا بَعْدُ فَإنَّ لَناَ وَلَكُمْ فِي الْحَقِّ سِعَةً فَإنْ تَكُ عَاشِقاً مُولِعاً أَوْ فَاجِراً مُقْتَحِماً أَوْ رَاعِياً مُبْطِلاً فَهَذاَ كِتاَبُ اللهِ تَعَالىَ يَنْطِقُ عَلَيْنَا وَعَلَيْكُمْ بِالْحَقِّ إنَّا كُنَّا نَسْتَنْسِخُ مَا كُنْتُمْ تَعْمَلوُنَ وَرُسُلُنَا يَكْتُبُونَ مَا تَمْكُرُونَ اُتْرُكُوا صَاحِبَ كِتَابِي هَذاَ وَانْطَلِقوُا إِلىَ عَبَدَةِ اْلأَصْنَامِ وَاْلأَوْثاَنِ وَإِلىَ مَنْ تَزْعُمُ أَنَّ مَعَ اللهِ إِلَهاً آخَرَ لآَ إلَهَ إِلاَّ هُوَ كُلُّ شَيْءٍ هَالِكٌ إِلاَّ وَجْهَهُ لَهُ الْحُكْمُ وَإِلَيْهِ تُرْجَعُونَ، حَم~ لا يُنْصَرُونَ، حَمِعَسِقَ تُغْلَبُونَ حَم~ وَالْكِتَابِ الْمُبِينِ تُفْرَقُ أَعْدَاءُ اللهِ وَبَلَغَتْ حُجَّةُ اللهِ وَلاَ حَوْلَ وَلاَ قَوَّةَ إلاَّ بِاللهِ فَسَيَكْفِيكَهُمُ اللهُ وَهُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ

Kızlar Merhaba;
Bende kısmetse sizler gibi aralık annesi olacağım :)
Bir siteden bahsetmişsiniz paylaşımda sıkıntı yok demişsiniz ama mesajlar arasında sitenin adını göremedim.
Sitenin adını yazabilirseniz çok seviniririm,allah hepimize yavrularımız hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

saol canım bende korkarım ama çok şükür şimdiye kadar tek bi kez çok tuhaf rüya gerçek arası bir şey yaşadım bebeğimden haberim yoktu o zaman sonra öğrendim hamile olduğumu hala o rüya aklıma geldikçe buz gibi oluyorum ben pek aklıma getirmemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…