ıhbarcım benımde 2 düşük olunca annem urfada yaptırdı bende üzerimde taşıyorum bebek için yapıldı uzun bırsey
sevgili arkadaşlarım maalesef bi yanlışlık yokmuş. gerçekten de kalbi durmuş bebişimin. burada yollarımız ayrılıyor sizlerle. size çoook rahat sağlıklı huzurlu hamilelikler, sağlıklı ömürlü hayırlı şanslı evlatlar diliyorum. hepinize her şey için çok çok çok teşekkür ederim...
sevgili arkadaşlarım maalesef bi yanlışlık yokmuş. gerçekten de kalbi durmuş bebişimin. burada yollarımız ayrılıyor sizlerle. size çoook rahat sağlıklı huzurlu hamilelikler, sağlıklı ömürlü hayırlı şanslı evlatlar diliyorum. hepinize her şey için çok çok çok teşekkür ederim...
Bu mektupun türkçesi yok mu arapçayi nasıl yazicam
Boylama mi onun adi cnm bnde de var aynisndan :) bnada yaptrmistik cok uzun bisi
evet aynen ordan gelıyomus dualar bebek ıcın ayrı bı ismide var hatta bunun ama unuttum ... işallah dualarla ve bızım dıkkatlerımızle allahın ıznıyle rızasıyla bebıslerımıze bısey olmıcak
aaaaa evet canım boylama tam neden yapılıyor bılmıyorum ama hoca bunu taksın oğlu olacak demiş tabı oğlan için bırsey demiyorum ama ben boylamı ınanarak takıyorum
evet canım zaten ben urfalıyım teyzemler yaptırdı orda adı askkızı dediği gibi boylama
ıhbarcım benımde 2 düşük olunca annem urfada yaptırdı bende üzerimde taşıyorum bebek için yapıldı uzun bırsey
Kızlar ben cıkıyorum ıyı tatıller 2 gün yokum tatıl malum hepiniz minişlerinizle allah emanet olun
bende de var am aben burda yptrdım boyumdan geçridi teyze ümü subyan dedik biz ama bilmm..mavi beze sardım onu..bugnde gittim okundum geldimm.nefes nefes kaldım ztn kiloluyum ay sonraki halm ne olur bilmm heee..
kızlar idrarımı yaptıktan sonra sildim peçeteye jel gibi akıntı geldi beyaz ama içinde ip inceliğinde kahvelik vardı çok korktum 9da doktora gidicemmm
Canım bişey olmaz normal arada sırada bu tür lekelenmeler. Çok yoğun değilse sıkıntı etme içini ferah tut. Boşu boşuna kendine de bebişine de stres yaşatma. Ama tabi doktoruna git mutlaka için rahat etsin.
belli belirsiz canım ama sancıda girince arada bi korktum kasıklarıma ara ara sızlama gibi bişeyler oluyo ooffff ne zaman bitcek bu stresli dönemm