2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Allah sabır versin canım ne desek boş en kısa zamnda yeniden hamile kalmanı sağlıklı bir evlat sahibi olmanı dilerim.

canım benim inşallah allahın izniyle biran önce hamile kalırsın tatlımı tatlı akıllımı akıllı cocukların olur allah en iyisini bilir allah gönlüne göre versin canım dikkat et kendine kendini üzme hayırlısı böyleymiş de canım dua et senin için dua edicem kendine iyi bak

:çok üzüldüm Allah sabrını versin.
İnşallah tez vakitte Rabbim sağlıklı bir bebek versin sana

hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden inşallah tez zamanda sana bu acıyı unutturacak hayırlı haberler alırsın kendine iyi bak güzel haberlerini bekliyoruz

Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama en kısa zamanda tekrar yanımıza KK hamileyim topiğinde yazman dileğiyle

Rabbim sabir versin cnm dicek bisey bulamiyorum

Boylama mi onun adi cnm bnde de var aynisndan :) bnada yaptrmistik cok uzun bisi

aaaaa evet canım boylama tam neden yapılıyor bılmıyorum ama hoca bunu taksın oğlu olacak demiş tabı oğlan için bırsey demiyorum ama ben boylamı ınanarak takıyorum

evet canım zaten ben urfalıyım teyzemler yaptırdı orda adı askkızı dediği gibi boylama

Cinsiyete bi etkisi oldugunu sanmiyorum en azndan bnimki oyle degildi ztn kizim olmustu smdide hep yanimda tasimiyorum ama yatak odamda duruyo :) bende inaniyorum etkisine:)

Kızlar ben cıkıyorum ıyı tatıller 2 gün yokum tatıl malum hepiniz minişlerinizle allah emanet olun

ıhbarcım benımde 2 düşük olunca annem urfada yaptırdı bende üzerimde taşıyorum bebek için yapıldı uzun bırsey

bende de var am aben burda yptrdım boyumdan geçridi teyze ümü subyan dedik biz ama bilmm..mavi beze sardım onu..bugnde gittim okundum geldimm.nefes nefes kaldım ztn kiloluyum ay sonraki halm ne olur bilmm heee..

Kizlar haftalardir ilk kez yedigim seyden tat aldm :) veeee ilk defa canim recel istedi cok mutluyum tatlinin adini dahi agzima almazdm aklmdan bile gecirmezdm :) ayyyy hayirlisyla insallah darisi basiniza :) 10+1 de minigim annesine surpriz yapmis :)

kızlar 1 saat önce idrarımı yaptıktan sonra sildim peçeteye jel gibi akıntı geldi beyaz ama içinde ip inceliğinde kahvelik vardı çok korktum 9da doktora gidicemmm.

şimdi tekrar yaptım bişey gelmedi bu sefer hiçç

Son düzenleme:
bende de var am aben burda yptrdım boyumdan geçridi teyze ümü subyan dedik biz ama bilmm..mavi beze sardım onu..bugnde gittim okundum geldimm.nefes nefes kaldım ztn kiloluyum ay sonraki halm ne olur bilmm heee..

Bende ızmıtte zehra hoca varona okunuyorum aynen snın söylediğingibi hemyilden geçttim muskam var bana bebek doğduğu zamanda bebege takman lazım dedı

kızlar idrarımı yaptıktan sonra sildim peçeteye jel gibi akıntı geldi beyaz ama içinde ip inceliğinde kahvelik vardı çok korktum 9da doktora gidicemmm

Canım bişey olmaz normal arada sırada bu tür lekelenmeler. Çok yoğun değilse sıkıntı etme içini ferah tut. Boşu boşuna kendine de bebişine de stres yaşatma. Ama tabi doktoruna git mutlaka için rahat etsin.

belli belirsiz canım ama sancıda girince arada bi korktum kasıklarıma ara ara sızlama gibi bişeyler oluyo ooffff ne zaman bitcek bu stresli dönemm

belli belirsiz canım ama sancıda girince arada bi korktum kasıklarıma ara ara sızlama gibi bişeyler oluyo ooffff ne zaman bitcek bu stresli dönemm

Canim doktorum banada leke kirmizi olursa bide agrin olursa kork kahverengiden korkma ayaklarini yukari dogru uzatip yat dinlen demisti bide igne vermisti gidene kadar uzan dinlen istersen sende ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…