Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydın allah kucağında sevmeyi nasip etsin inşallah çok sevindimKIZLAR ALLAHA SUKUR BEBEGIME BIRSEY OLMAMIS BUR SIKINTIDA YOKMUS PROBLEMLERIMLE ALAKALI
CINSIYETINI DE OGRENDIK ERKEK OLACAK YUZDE 90 =) bız kız beklıyorduk ama erkek geldı =)
hepınızden allah razı olsun allah hepımızın yavrularını korusun
ben ilk erkek bebek gördüm geziyordu bizim evde sonra kız gördüm benim bebeğimmiş kız kardeşime diyorum biraz uyut teyzesi hayırlısı artık ama çok merak ediyorum doğrusuevet kızlar rüyasında bebekle ilgili şeyler gören varmı..
kız bebek ve erkek bebek gören yada işte bıçak bilezik makas gibi seylerde bebeğin cinsiyetiyle alakalı ışık verirmiş bize
kızlar benım de şiş şimdi ilk göbiş resmimi eklıyorum hem şiş hem bebiş hangi göbiş sitesine ekliyeceğim 2 tane var
kızlar sıanda hastanedeyım doktorumun amelıyattan cıkmasını beklıyorum vajınamın ıcınde agrı var ve oramın ust kemıgındede agrı var dua edın bana nolur cok uzgunum ve korkuyorum bu dorduncu gebelıgım ama hıc bırını kucagıma almak nasıp olmadı hepınızden ayetel kursı ıstıyorum cok heyecanlıyım =(
kızlar papatyaya gönderdim 5 dakıka da bir mesaj atabiliyormusun rica etsem papatya senden diğer arkadaşlara gönderirmisn benım mesaim bitmek üzere
Aaaa kızlar bakın şimdi geldi aklıma.Bu gece rüyamda(hayır olsun) Kırmızı pembe rujlar fazlar sürüyordum.
Olayı abartıp kaşlarımıda pembeye boyuyorum çok komik=)
Totom açıkta kalmış kesinde. Acaba kızım mı olacak=)
Bak bende merak yoktu siz beni de meraklandırdınız
Anneler günaydın.
Bugün çok kötü uyandım.Hala ağlıyorum.
Burada yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer yanlışım varsa özür dilerim.Çok detaya girmeyeceğim zaten .
Ama yardıma çok ihtiyacım var.
Bana birşeyler musallat oldu.Duaların hiç biri fayda etmiyor.Çok çaresizim.
En son geçen hafta oldu dikkate almadım ama bugün mahvettiler beni.Karnım hala sancıyor.
Böyle bir konuyla sizi huzursuz etmek istemezdim çok özür dilerim ama belki aranızda bunu çözümünü bilen vardır.Buradan yazıp tadımızın kaçmasını hiç istemiyorum.Özelden mesaj atarsanız öyle sevinirim ki.
Şimdiden Allah razı olsun.
Kızlar bende ekledim göbüş resmimi 2013 aralık annelerinin gobüşlerine:d
arkadaşlar ben şu konuyu merak ediyorum, doktor ultrasonda benim sat a göre 1 hafta önde olduğumu söledi, böle olanlar var mı
Accik bisi var işte:)benim belim çok incedir son günlerde belimin kalınlaştigiki farkettim
Kızlar bende ekledim göbüş resmimi 2013 aralık annelerinin gobüşlerine:d
Keşke benim öyle olsa bende zaten göbek vardı azcıkk simdi anlamıyorum şişti ama bebekmi göbekmi bilmiyoruumm
al bendende o kadar hatta diyorum benim hamile olduğum daha geç anlaşılır
KIZLAR ALLAHA SUKUR BEBEGIME BIRSEY OLMAMIS BUR SIKINTIDA YOKMUS PROBLEMLERIMLE ALAKALI
CINSIYETINI DE OGRENDIK ERKEK OLACAK YUZDE 90 =) bız kız beklıyorduk ama erkek geldı =)
hepınızden allah razı olsun allah hepımızın yavrularını korusun
Şimdi göbek yok diye dertleniyoruz yarın karnınız burnunuza gelince görürüm sizi
Şimdi göbek yok diye dertleniyoruz yarın karnınız burnunuza gelince görürüm sizi
CİN MUSALLATINDAN KORUNMAK İÇiN " CİN MEKTUBU "
Cin Mektubu Nedir ?
Peygamber efendimizin, cinlerin zararlarından Müslümanları korumak için Hz.Ali'ye yazdırdığı bir mektuptur. Üzerinde taşıyana ve evinde bulundurana o mahluklar zarar veremez.
Eshab-ı kiramdan Ebu Dücane hazretleri anlatır:
Yatıyordum. Değirmen sesi gibi ve ağaç yapraklarının sesi gibi, ses duydum ve şimşek gibi, parıltı gördüm. Başımı kaldırdım. Odanın ortasında, siyah bir şey yükseldiğini gördüm. Elimle yokladım. Kirpi derisi gibi idi. Yüzüme, kıvılcım gibi şeyler atmaya başladı. Hemen Resulullaha gidip, anlattım. Buyurdu ki:
(Ya Eba Dücane, Allahü teâlâ, evine hayır ve bereket versin!)
Kalem ve kağıt istedi. Hz. Ali'ye bir mektup yazdırdı. Mektubu alıp, eve götürdüm. Başımın altına koyup, uyudum. Feryat eden bir ses, beni uyandırdı. Diyordu ki:
(Ya Eba Dücane, bu mektupla bizi yaktın. Senin sahibin, bizden elbette çok yüksektir. Bu mektubu bizim karşımızdan kaldırmaktan başka, bizim için kurtuluş yoktur. Artık, senin ve komşularının evine gelemeyeceğiz. Bu mektubun bulunduğu yerlere gelemeyiz.)
Ona dedim ki, sahibimden izin almadıkça bu mektubu kaldırmam. Cin ağlamasından, feryadından, o gece, bana çok uzun geldi. Sabah namazını, mescitte kıldıktan sonra, cinnin sözlerini anlattım. Resulullah efendimiz buyurdu ki:
(O mektubu kaldır. Yoksa, mektubun acısını, kıyamete kadar çekerler.) [Delail-ün-nübüvve, Tezkire-i Kurtubi]
İŞTE MEKTUP EVİNİZDE BİR KÖŞEYE ASIN.....
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيْمِ
هَذَا كِتاَبٌ مِنْ مُحَمَّدٍ رَسُولِ اللهِ رَبِّ العَالَمِينَ إِلَى مَنْ طَرَقَ الدَّارَ مِنَ الْعُمَّارِ وَالزَّوَارِ وَالسَّائِحِينَ إِلاَّ طَارِقاً يَطْرِقُ بِخَيْرٍ ياَ اللهُ. أَمَّا بَعْدُ فَإنَّ لَناَ وَلَكُمْ فِي الْحَقِّ سِعَةً فَإنْ تَكُ عَاشِقاً مُولِعاً أَوْ فَاجِراً مُقْتَحِماً أَوْ رَاعِياً مُبْطِلاً فَهَذاَ كِتاَبُ اللهِ تَعَالىَ يَنْطِقُ عَلَيْنَا وَعَلَيْكُمْ بِالْحَقِّ إنَّا كُنَّا نَسْتَنْسِخُ مَا كُنْتُمْ تَعْمَلوُنَ وَرُسُلُنَا يَكْتُبُونَ مَا تَمْكُرُونَ اُتْرُكُوا صَاحِبَ كِتَابِي هَذاَ وَانْطَلِقوُا إِلىَ عَبَدَةِ اْلأَصْنَامِ وَاْلأَوْثاَنِ وَإِلىَ مَنْ تَزْعُمُ أَنَّ مَعَ اللهِ إِلَهاً آخَرَ لآَ إلَهَ إِلاَّ هُوَ كُلُّ شَيْءٍ هَالِكٌ إِلاَّ وَجْهَهُ لَهُ الْحُكْمُ وَإِلَيْهِ تُرْجَعُونَ، حَم~ لا يُنْصَرُونَ، حَمِعَسِقَ تُغْلَبُونَ حَم~ وَالْكِتَابِ الْمُبِينِ تُفْرَقُ أَعْدَاءُ اللهِ وَبَلَغَتْ حُجَّةُ اللهِ وَلاَ حَوْلَ وَلاَ قَوَّةَ إلاَّ بِاللهِ فَسَيَكْفِيكَهُمُ اللهُ وَهُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ