2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Canim doktorum banada leke kirmizi olursa bide agrin olursa kork kahverengiden korkma ayaklarini yukari dogru uzatip yat dinlen demisti bide igne vermisti gidene kadar uzan dinlen istersen sende ...

uzanıyorum canııım zaten ayaklarımıda kaldırıym o zaman teşekkürler canım.:):)

Allah sana sabır ve sağlık versin.
Ne söyleyeceğimi bilemiyorum

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Önerilen herşeyi ama herşeyi yapmıştım ama olmadı.
Kendime güvenmektenkorkmamaktan başka çarem kalmadı.
Eğer rahatsız ettiğim kişiler varsa tekrar özür dilerim.
desteğiniz ,özelden ve burdan yazdığınız mesajlar bile beni çok rahatlattı
Allah hepimizin tüm anne adaylarınn bebeklerini sağlıkla eline almayı nasip etsin.

Kızlar benim idrar tahlilimde blood diye bişey pozitif çıktı. ve 3-4 lökosit 10-12 eritrosit 2-3 epitel hücresi çıktı bunlar ne demek oluyor bilen varmı

Kızlar merhaba.

dün akşam yemek yerken aniden kasıklarıma bir ağrı girdi ilk kez böyle oldu. Nasıl kıvrandım sancıdan. 3-4 dakika sürdü. Ama çok korktum baktım iç çamaşırımda hiçbişi yok. Rahat nefes aldım.

İlk kez oluyo.

bugün hiç olmadı.

Umarım bebişim iyidir.

Son düzenleme:
Kızlar benim idrar tahlilimde blood diye bişey pozitif çıktı. ve 3-4 lökosit 10-12 eritrosit 2-3 epitel hücresi çıktı bunlar ne demek oluyor bilen varmı

canım blood nedir bilmiyorum ama birkaç lökosit ve eritrosit bende de çıkmıştı doktorum çok normal hiçbir sorun yok dedi.

bu arada kalça ağrım için doktora gittim maalesef yapacak bir şey yok hamilelikte bu tür ağrıların olması normal dedi, krem verdi ama kullanmayacağım

Canım senin kaç çıkmıştı eritrosit?

kızlar 7 hazirana randevu almıştım ama bgn mide bulantılarına dayanamayıp gttm doktora:) minnakıma baktık Allahım ne tatlı bişidi maşallah kafası eli ayağı belli minnacık kalp atışınıda duyduk çok şükür büyüyo günden güne annede eriyo günden güne doktor başka bi ilaç verdi bebeğe zararı yok dimi ddm yok dedi. gttm eczaneye 36 tl dedi piyasada yok ama dedi. ssk geçerlimi dedim sadece kanser hastalarına veriyo indirimli dedi. kanser hastalarınn ilacı deyince bn almaktan vazgeçtm bakalım az daha sabretcm geçer inşaAllahh

Merhaba kaç haftadır yazdıklarınızı okuyorum benimde sat 18 Mart ikinci hamilelik 3 yaşında bi kızım var:) Batman'da yaşıyorum 30 yaşındayım 25 Aralık doğum tarihi ama sezeryan olacağı için 10 gün önce olur büyük bi ihtimal...mide bulantılarım yeni hafiflemeye başladı 6. Hafta başladı 7. Hafta 10 serum yedim. İlaç takviyeli bu hafta azaldı ama sabah tuvalete zor yetişiyorum Bunun çözümü yok 12. Haftada azalıyor 4. Ayda tamamiyle gidiyor. Kızımdada böyleydim Allah'tan annemler var 20 gündür onlarla kalıyorum başka türlü olmazdı. Umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Ben kızımda diyordum bir daha hamile kalmam ama unutuluyor yani bugünler geçecek sadece sabır ve dua

Ikili test yaptıracakmisiniz? 12. Haftada yapılıyor galiba. Tanıdığım 2 kişinin sonucu kötü çıktı göbekten kesesuyu falan aldılar ama bebekler sağlıklı doğdu. Ben yaptırmayı düşünmüyorum yaa

gittin mi cnm ne oldu? Ben de kahve akıntının zararsız olduğunu biliyorum bişey yoktur

gittim canım şimdi geldim hiçbişey yok dedi kanama vs gözükmüyo olabilir dedi korkulcak bişey yokmuş.gelde bunu bana anlat bide :)
yinede progestan verdi yarın alıp başlicam günde 3 defa,kutu bitene kadar kullan dedi ama önemli bşey yok dedi.bakalım ya kafayı takmaktan nasıl geçircem bu ayları bilmiyoruummm

Canım ben hamileliğimi öğrendiğimden beri uraşıyorum bu lekelenmelerle. Sanırım alışıyorum :)

4-5 lökosit, 3-4 eritrosit, 8-10 epitel hücresi yazıyor canım

Bu değerler normal lökosit 8 10 ve üzeri olursa idrar yolu iltihabı , eritrosit de 6 10 ve üzeri olursa idrar yolunda kum ve kanama belirtisidir. Epitel hücrede bayanlara özgü bir değerdir zaten muhakkak 4 8 arası çıkar. bir de ürobilinojen diye bir değer var o da pozitif çıkar korkacak bir şey değil aklınızda olsun.

Son düzenleme:
bugün gündüz tüm gün arkadaşlarımlaydım çok özlemişim gezmeyi ama çok yoruldum
arkadaşımın bebeği için bebek mağazalarına girdik alışveriş yaptı biraz ayy ne şeker şeyler vardı, ilk 5 ay da pek almayın diyolar nasıl sabretces yaa hele dün bi arkadaş alışveriş 7. aydan sonra dedi ne diyon yaa dedim

KIZLAR acaba bebeğe ilk ne almak iyidir???

ohh maşallah canım hayırlı olsun, allahım sağlıkla kucağına almayı nasibetsin senin de hepimizin de inşallah
benim çarşamba günüydü randevum cinsiyetle ilgili bişey demedi dr.um ben de erkendir diye görünceğini düşünmemiştim o gün geldiğimden beri topikte cinsiyet heberleri gelmeye başladı niye hiç sormadım ben diyom şimdi bidahaki randevum da 3 haziran
hayırlısı olsun inşallah

geçmiş olsun canım allahım hakkında hayırlısını nasibetsin, sanırım süpriz bebekti sizin öyle hatırlıyorum, allahım gönlüne göre versin allaha emanet ol...

hastaneye gidicem birazdan umarım herşeyy yolundadıırrr :/
naaptın canım, herşey yolundadır inşallah güzel haberlerini alırız inşallah

hoşgeldin canım hayırlı olsun, allahım tamamına erdirsin

Canım benim eritrosit 10 12 çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…