- 5 Aralık 2012
- 84
- 0
Öyle canım bende çok duyuyorum bu şekilde sağlıklı doğum yapanları ama işte hergün bi korku içindeyim birşey olmasın diye. Sürekli kendimi dinliyorum belirtiler devam ediyormu ya kalbi durursa diye
Kızlaaar uzun zamandır giremiyorum mide bulantılarımdan dolayı 1.5 ay annemde kalcam çok şeyler yazılmış ama okuyamadım. İnşallah herkeslerin bebişleri, test sonuçları, ultrason görüntüleri iyidir. 11 hazirandan sonra yine hergün yanınızda olcam inşallah. Ben dün bebişimi gördüm kolları bacakları oynuyodu.İlk defa böyle bebek gibi gördüm çok duygulandım İnşallah size de nasip olur. 2 hafta sonra ikili test yapalım, ense kalınlığını ölçelim dedi doktor ama ben ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum çünkü sonuç kötü çıkarsa bebeğe bir müdahale yapamayız sadece aldırma hakkını kullanabilirsin dedi doktor. Eğer öyleyse ben neden gebeliğimi stresli geçireyimki... Akrabalarımdan yaptıranlar vardı hep engelli olabileceğini söylediler ama çocuklar gayet sağlıklı doğdu. O yüzden bende istemiyorum zaten sonuç kötü de olsa aldırmıcağım için yapcak bişey yok.
Hmm bu arada kum döktüğümü öğrendim dün hamilelikte için temizlenir derlerdi doğruymuş :26:
Evet bende durumlar böyle sizler nasılsınız? Nasıl gidiyo hamilelik? Skyangel buralarda mı iyi mi? (aklıma takıldı onun durumu) Mide bulantısı geçenler veya azalanlar var mı? Benim gibi bebeğinin hareketlerini görenler var mı? Anlatın bakalım kızlar..
inşallah canım inş bişey olmaz çalışıyosan bir hafta dinlen rapor al bendede ilk haftalarda vardı bir hafta yattım annemde sadece hiç bişey yapmadım yemeğe tuvalete kalktım iyi geldi ama
o duyguyu çok iyi biliyorum inan.. ama kendini bi şekilde rahatlatmalısın çünkü stres gerçekten çok etkiliyo hormonların üretimini bile etkileyebiliyomuş sana tavsiyem bol bol dinlen ama daha çok aklını dinlendir kötü şeyler düşünme dualarım seninle ...
Ben henüz göremedim bebeğimin hareket ettiğini ve çok merak ediyorum.25 inde gideceğim doktora kısmetse 10+6 olacak o zaman.İnşallah bir terslik olmazsa o zaman görbileceğim
Ben merektan çatlıyorum aslında haftaya benimde randevum ama ben bugün gidebilirim başka dr ben henüz bebeğimin kalp atışını bile duymadım sadece keseyi görmüştüm ..
Sizler bana göre daha öndesiniz benim birde geç döllenme olmuş sanırım..
Teleş, endişe, korku,mutluluk,heyecan hepsini bir arada yaşıyoruz.
Maşallah cinsiyetlerde öğrenilmeye başlamış.
Rabbim hepimizin evlatlarını korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Gülfida hayırlı olsun cindiyetin canım... Benimkide yorum yaptı ama kesin birsey söylemiyorum bu haftada hata payı yuksek dedi. Ama su an erkek gibi geldi dedi.. Sat a göre 9+3 ultrasona görede 10+5 tik dün canım
henüz ck erken degil mi???
geçmiş olsun umarım ağrısız döküyorsundur. bebeğine ve sana allah sağlık versin. ben de çok merak ediyorum artık bebek görüntüsü oluştu. hareketlendiler minikler
geçmiş olsun canım . demekki kusmaların sıklığı azaldı. böyle böyle azalarak bitecek inşallah.
ben sert tepki gösterdiğimi düşünmuyorum arkadaşta zaten cevap vermişti. aramızda anlaştık teşekkür ederim tavsiyelerinize. burda aşırı tepkiyi siz göstermişsnz . yiyemediğinde bişey oluyor da demedim ayrıca insanlar mutfağa giremıyor yada midesi bulanıyor dedim kendim şahsen öyleyim.
Evet can8m bende duyunca cok sasirdim. Bu kontrilde cinsiyetle ilgili beklentim yoktu ac8kcasi. Icine aynen senin gibi erkek doguyordu hiskerim i yondeydi. Ama kiz lafini duyunca inan cok sevindin. Darisi sana insallah bir kizin olur saglikli canim.
Buyuk ihtimalle belli okur canim. Hadi hayirkisi. Ben erken ogrenenler grubuna girdim sanirim.
Tesekkur ederiz canim. Bizim ultrason cihazimiz sanirim baya ayrintili bisey cunku goruntusu bsya kaliteli. Amin insahllah. Saglikli olsun evlatlarimiz cinsiyet onemli degil.
Canım benim bir oglum var.. Genelde kız bulantı yapar derler ama ben oglanda ölmüştüm bulantıdan 9 ay buda cok zor geciyor düzenli bulantı hapı alıyorum maalesef... Serumlar falan takılıyor ama annem ve doktorumun dediğine göre oglumdaki hamileliğime göredaha iyi götünüyormuşum.. Onda günde 5 kez kusardım cidden ilk 5 ayım hastanede gecti bu sefer o kadar kusmuyorum gercekten ama sürekli kuru bulantım var dinlenememekten belkide oglum iki yasında daha... Snn ogulların kaç tasındalar..
merhaba kızlar bayağı kaynatmışsınız:) cinsiyetler belli olmaya başladı mı ya:) çok sevindim ben de gittiğimde 11+3 olacağım umarım belli olur çok merak ediyorum.
sol kalçam hala çok ağırıyor dayanamadım artık yarın doktora gideceğim, ilaç verse de kullanır mıyım bilmiyorum
bulantım hiç olmadı durmadan yemek yiyorumeşim korkmaya başladı benden:) ama hiç kilo almadım okulda yakıyorum heralde hepsini
canımm dikkat et mutlaka biliyosundur ama insanlık hali dalgınlığına gelir bişey olur röntgenin odasına bile girme sakınnn :)
geçmiş olsun canım . demekki kusmaların sıklığı azaldı. böyle böyle azalarak bitecek inşallah.
ben sert tepki gösterdiğimi düşünmuyorum arkadaşta zaten cevap vermişti. aramızda anlaştık teşekkür ederim tavsiyelerinize. burda aşırı tepkiyi siz göstermişsnz . yiyemediğinde bişey oluyor da demedim ayrıca insanlar mutfağa giremıyor yada midesi bulanıyor dedim kendim şahsen öyleyim.
yok canım girer miyim:) tiroid ultrasonu çekilirken bile 3 defa sordum doktora zararı var mı diye