2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Canım ben çok genç yaşta anne olmustum, 21 yasında, sonra 37 yasında 2. oglum dogdu şu an 3 yaşına basmak uzere, karnımda ki bu supriz yumurtada davetsiz misafir oluyor kendisi :) Ama beni yerden yere vuruyor..

Bi dk. Canım sen mi 21 yasında anne oldun yoksa oglun mu 21 yasında.. Gerçi yanlış hesaplamadıysam yasın 40 sanırım 21 yasında dahi anne olsan 19 yasında oglun var sanırım haklımıyım? Maasallah ya allah nazarlardan saklasın

ben o lahmacunu gördükten sonra kustum 2 kere :) 2 gündür kusmuyoduumm :44:
et ve türevlerine tahammülüm yokkkkkk

Son düzenleme:
aklıma geldide söyliyim dedim canımm :)
benimde sol kalçamda oluyo arada mesela ayakta tek ayağmı kaldırıp çorap giymeye çalışırken bi sancı girdi kalçadan yatağa devrildimm

Yahu bende bacaklarımı karnıma çekip hapşurmasam büyük bi ağrı hissediyorum kasığımda
Hapşuracagımı anladığımda hemen cenin pozisyonuna giriyorum.
Cok yürüdüğümde sol popişe ve kasığıma ağrı girio
Ztn sürekli orda burda öğürüyorum diye bi yere çıkmıyorum artık

Biri belimi dövüyomu napıyo kopuyo resmen ne oturabiliyom ne kalkabiliyom çok kötü eve gidip yatmak istiyorum

aklıma geldide söyliyim dedim canımm :)
benimde sol kalçamda oluyo arada mesela ayakta tek ayağmı kaldırıp çorap giymeye çalışırken bi sancı girdi kalçadan yatağa devrildimm

söylemekle iyi yaptın tabi canım benim sağol. işte aynen dediğin gibi öyle çorabımı giyemiyorum artık kuzenim kalsiyum eksikliğinden olur diyor ama bakalım

Bende paylaşılmaması taraftarıyım işin aslı.. Tabiiki paylaşan arkadasın tamamen iyi niyetle paylaştığından eminim ama hepimizin adına paylaşılmaması için rica da bulunan arkadasıızında haklınoldugunu düşünüyorum... Hele bi zor günler atlatılsın bol bol paylasırız:)))

ben de uzun bir aradan sonra işe döndüm izin rapor derken 3. aya gelmek üzereyiz. kızlar eğer kılo da kaybettiyseniz sıvı kaybınız çoksa bir hastaneye gidin derim. ben serum aldım 9 tane hem de ama yüzüme renk geldi valla hastalıklı gibiydim.

hepimiz bi garibiz vallaa daha neler görcez merak ediyorummm :):)
sen çıkma canım bencede zaten evden balkondan pencereden hava al biraz arada iyi gelir belki.
ben evde durunca çıkartıyorum sürekli herşey kokuyo gibi geliyo deliricem yakında

Hayirlisi olsun canim. Evet yanilma payi yuksek 2 hafta sonra benim doktirumda kesinkesir dedi ama k8z bebek herkese soyleyebilirsiniz kemik yapisindan belli dedi.

Bende erken oldugunu dusunuyordum ama kemik yapisina gore kiz dedi

Yok canım bu zananlardada anlasılabiliyormus ztn doktorunun dediği gibi ama işte yanılma payından korkarak net yorum yapmak istemedi benim doktor..

Güzel anneler hepinize merhaba dünden beri baya bişiyler yazmışsınız :) bende bir çoğunuz gibi mide bulantılarını çokça geçirenlerdenim. Dünden beriii yok denecek kadar azaldı. Öyle kötü durumdaydım ki anlatamam boğazlarım tahriş olmuştu ve böbreklerimde taş olduğu içinde iyice ağrılarım artmıştı. Hiç geçmicekmişşş gibi düşünürkennn geçmeye başladı. sizede umut ışığıııı olsunn die yazdım. Biliyorum çok zor bu durumda insanın sinirleri bozuluyor hiçbişi görmek istemiyor ve yemek yiyemediği için mutsuz bennn çokkk stresliydimm şahsen annemde de kaldımm ama faydasını göremedim Şimdiii çok şükürrrr yemek yiyemiyorumm tabii eskisi gibi değil mide ister istemez küçüldü. birde tavuk , et ve sütten tiksindimm hala öyle devam ediyor. Ama bunada şükürr en azından diğer herşeyi yeme imkanım olacak. su içebiliyorum buda birşeyyy benim için :) tek duam tez zamanda bütün arkadaşlarımın mide bulantılarının azalması ve güzelce beslenmeleri. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almaya nasip etsin Allah bize.

Biri belimi dövüyomu napıyo kopuyo resmen ne oturabiliyom ne kalkabiliyom çok kötü eve gidip yatmak istiyorum

harika ifade etmişsin çok hoşuma gitti kendi kendime gülüyorum adım deliye çıkacak benim belimde ağrıyor ve çalışmak çok zor

Kızlar ben 2008 Haziran anneleri topiğine de yazıyordum bastan sona hemde.
Beraber doğurduk cocuklarımızı beraber büyüttük dostluğumuz şanslı aştı birbirimize misafir bile olduk
Hep görüştük hala görüşüyoruz yüz yüze telde face de.
Daha neler paylaşıcaz tabiki cocukların cicileri odalarını dogum hikayelerini bebişlerin ilk hallerini
Daha cok vaktimiz var Allah izin verirse

kızlarrrrr gördüm fasülyemi

gümm gümmm kalbi nasıll atıyordu. Muhteşem bi duyguymuş. Derlerdide inanmazdım. Taki duyana kadarrr.

İçimde bir canım var.

8 + 2 günlük dedi. bir sorun yok dedi.

1 hafta geriden geliyor sankim kızlar. ama doktor sorun yok dediyse yoktur.

ya ben çok kötüydüm serum taktırdım ama 3 saatte bitti çok büyüktü bidahada gitmem taktırmam kusarım daha iyi dedim 3 saat patladım hastanede

gözün aydın maşallah

aynen öyle şu haftalar bir geçsin hele. bebeğime hiçbirşey almadım ama. sağolsunlar akrabalar arkadaşlar o kadar çok hediye getirmişler ki yer ayarlamam gerek bebek kıyafetleri için. anneler gününde hediyeler aldım daha anne değiliz tam olarak ama benı de düşünmeleri hediyeleşmek, anneler günümün kutlanması beni çok duygulandırdı. artık kendime geldiğime göre cicilerinde resimlerini paylaşıcam en kısa zamnda arkadaşlar.

gözün yadın canım kafanı karıştırma şimdi tarihlerle falan tadını çıkar.

ya ben çok kötüydüm serum taktırdım ama 3 saatte bitti çok büyüktü bidahada gitmem taktırmam kusarım daha iyi dedim 3 saat patladım hastanede

ben 4. gün çıktım. benimde eşim vardı yanımda ve arkadaşlarım da geldi sağolsun öyle böyle geçirdik:)

oohh ohh baya kaynatmıssınız masaalh kızlar ben bugun garip bi şekilde yıyebılıyorum ıcebılıyorum... midem bulantılarım azaldıı ... acaba bi sorunmu var yaa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…