Canım ben çok genç yaşta anne olmustum, 21 yasında, sonra 37 yasında 2. oglum dogdu şu an 3 yaşına basmak uzere, karnımda ki bu supriz yumurtada davetsiz misafir oluyor kendisi :) Ama beni yerden yere vuruyor..
Kızlar kimse kimseyi kırmak niyetinde tabikide değil ama bende şuan için yemek türü şeylerin paylaşımlarının yanlış olacağını düşünüyorum. Şahsen ben yemek türü hiç bişey yiyemiyorum. Ve görünce bile midem kalkıo.
Eşi yanında olmayan Yada canı çekip sipariş veremeyenlerde olabilir ayrıca. Herkes büyük sehirlerde yasamıyor sonuçta.
Elbetteki bunlarıda paylaşalım ama bir ay sonrao zmn hepimizin mide bulantısı gecmiş olucak.
Zor hamilelik geçirenlerden biri olarak düşüncem bu yonde duyarlı olursanız sevinirim
aklıma geldide söyliyim dedim canımm :)
benimde sol kalçamda oluyo arada mesela ayakta tek ayağmı kaldırıp çorap giymeye çalışırken bi sancı girdi kalçadan yatağa devrildimm
aklıma geldide söyliyim dedim canımm :)
benimde sol kalçamda oluyo arada mesela ayakta tek ayağmı kaldırıp çorap giymeye çalışırken bi sancı girdi kalçadan yatağa devrildimm
Kızlar kimse kimseyi kırmak niyetinde tabikide değil ama bende şuan için yemek türü şeylerin paylaşımlarının yanlış olacağını düşünüyorum. Şahsen ben yemek türü hiç bişey yiyemiyorum. Ve görünce bile midem kalkıo.
Eşi yanında olmayan Yada canı çekip sipariş veremeyenlerde olabilir ayrıca. Herkes büyük sehirlerde yasamıyor sonuçta.
Elbetteki bunlarıda paylaşalım ama bir ay sonrao zmn hepimizin mide bulantısı gecmiş olucak.
Zor hamilelik geçirenlerden biri olarak düşüncem bu yonde duyarlı olursanız sevinirim
ben o lahmacunu gördükten sonra kustum 2 kere :) 2 gündür kusmuyoduumm :44:
et ve türevlerine tahammülüm yokkkkkk
Yahu bende bacaklarımı karnıma çekip hapşurmasam büyük bi ağrı hissediyorum kasığımda
Hapşuracagımı anladığımda hemen cenin pozisyonuna giriyorum.
Cok yürüdüğümde sol popişe ve kasığıma ağrı girio
Ztn sürekli orda burda öğürüyorum diye bi yere çıkmıyorum artık
Hayirlisi olsun canim. Evet yanilma payi yuksek 2 hafta sonra benim doktirumda kesinkesir dedi ama k8z bebek herkese soyleyebilirsiniz kemik yapisindan belli dedi.
Bende erken oldugunu dusunuyordum ama kemik yapisina gore kiz dedi
Biri belimi dövüyomu napıyo kopuyo resmen ne oturabiliyom ne kalkabiliyom çok kötü eve gidip yatmak istiyorum
Bende paylaşılmaması taraftarıyım işin aslı.. Tabiiki paylaşan arkadasın tamamen iyi niyetle paylaştığından eminim ama hepimizin adına paylaşılmaması için rica da bulunan arkadasıızında haklınoldugunu düşünüyorum... Hele bi zor günler atlatılsın bol bol paylasırız:)))
ben de uzun bir aradan sonra işe döndüm izin rapor derken 3. aya gelmek üzereyiz. kızlar eğer kılo da kaybettiyseniz sıvı kaybınız çoksa bir hastaneye gidin derim. ben serum aldım 9 tane hem de ama yüzüme renk geldi valla hastalıklı gibiydim.
Bi dk. Canım sen mi 21 yasında anne oldun yoksa oglun mu 21 yasında.. Gerçi yanlış hesaplamadıysam yasın 40 sanırım 21 yasında dahi anne olsan 19 yasında oglun var sanırım haklımıyım? Maasallah ya allah nazarlardan saklasın[/QUOT
evet cnm buyuk oglum aralıkta 19 yasında olacak, bende anneler gununde 40 oldum
kızlarrrrr gördüm fasülyemi
gümm gümmm kalbi nasıll atıyordu. Muhteşem bi duyguymuş. Derlerdide inanmazdım. Taki duyana kadarrr.
İçimde bir canım var.
8 + 2 günlük dedi. bir sorun yok dedi.
1 hafta geriden geliyor sankim kızlar. ama doktor sorun yok dediyse yoktur.
kızlarrrrr gördüm fasülyemi
gümm gümmm kalbi nasıll atıyordu. Muhteşem bi duyguymuş. Derlerdide inanmazdım. Taki duyana kadarrr.
İçimde bir canım var.
8 + 2 günlük dedi. bir sorun yok dedi.
1 hafta geriden geliyor sankim kızlar. ama doktor sorun yok dediyse yoktur.
ya ben çok kötüydüm serum taktırdım ama 3 saatte bitti çok büyüktü bidahada gitmem taktırmam kusarım daha iyi dedim 3 saat patladım hastanede