- 5 Aralık 2012
- 84
- 0
kızlar allah ızın verirse seneye bu zaman bebislerimiz 6 aylık oluyo:97::97::97: düsüncesi bile güzel
hayırlı olsun çok sevindim maşallah baya erken belli olmuş:)hayırlı evlat olsun inşallahh
HTML::1:
Ay erken değilmi yaaa bu haftalarda cinsel organları birbirine cok benziyormuş.
Btabiki bi oğlun var birde kız süper olur inşallahta öyledir
Benimde oğlum var bende kız istiyorum sma bilmiyorum erkek gibide doğuyor içime
Senin hislerin ne yonde:44:
gözün aydın:) ama çok şaşırdım. 10. Haftada öğrenen ilk kez duyuyorum. 12. Haftada bile çok nadir belli olan duydum. Ben haftaya gidicem 11+5te acep belli olurmu:)
arkadaşlar ben yeni yeni kendime geliıyorum 3 aylık oluyoruz neredeyse ama hiç bişey yapamadım bebiş ile ilgili. çok zor günler geçirdim. ama azaldı kusmalar çok şükür. artık araştırma yapmaya başlayayım yavaştan. bilgi edineyim. kitaplar aldım okumaya başlayayım.
bu arada 11. haftada söylüyor doktorlar cinsiyetini. daha erken bile belli olabiliyor sanırım kemik oluşumundan anlıyorlarmış. kız ve erkeğinki farklı görünüyormuş. belki de ultrason cihazının kalitesine bağlı birşeydir. bende bu haftakı randevumu kaçırdım. pazar gününe kaldı cinsiyet öğrenirim sanırım ve ikili test yaptırıcam. cinsiyeti belli olan ilk bebeğimiz de hayırlı olsun. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin.
kız ne yaptın dun yedin mi corbayı
Yedim valla canım eşim yaptı sağolsun :) Ama bugün hiç iyi değilim karnım ağrıyo lekelenmemde üç gündür falan yoktu bugün geri geldi
Yedim valla canım eşim yaptı sağolsun :) Ama bugün hiç iyi değilim karnım ağrıyo lekelenmemde üç gündür falan yoktu bugün geri geldi
kusura bakma ama şimdi bu hamilelerin olduğu bir sayfada paylaşılacak şey mi ?hoş benim midem almıyor ama canı isteyen olabilir. yada midesi bulanan.
bulantılarım dinlenmem için 2 gün izin vermiş heralde ve o izin bugün sona erdi meğerse bitmemişşşş
progetan kullanıyomusun canım kırmızıya dönmediği sürece kahverengi lekelnemeden korkma ama kullanmıyosan hmen başlaman gerekebilir doktoruna sor istersen
geçenlerde bana da bi iki gün izin geldi nasıl seviniyorum çok şükür Allah ım bitti bitti diyeeesonra bi geldiler pir geldiler o gün bugündür hiç ayrılmadık
ohhh afiyet olsundr a gıtseydın bi cnm
Allah iyilik versin canım bi arkadaşımın beş ay boyunca lekelenmesi oldu şimdi maşallah çook tatlı bi oğluşu var moralini bozma
bulantılarım dinlenmem için 2 gün izin vermiş heralde ve o izin bugün sona erdi meğerse bitmemişşşş
Canı isteyince ne oluyorki canım abartmamak lazım
Yemeyince ne sana nede bebeğe birşey olmaz fazla tepki vermişsin
Çok istediyse canı arar bi dükkandan sipariş verirler..
Şahsen kızıyorum böyle şeylere reklam falanda izleme sen çünki birsürü yemek içecek oluyor reklamlarda..
Kız kötü bişey yapmamış bence..
3. kutuyu kullanıyorum canım ve benim bazen kırmızı kan pıhtısı geliyorama genelde kahverengi. Tam 4 tane doktora gittim ayrı ayrı kesen düzgün gözüküyor ama yinede bu tip lekelenmeler düşük riski dedi hepsi. Her gün paronayak haldeyim yani. inşallah bebeğime birşey olmaz
Ben henüz göremedim bebeğimin hareket ettiğini ve çok merak ediyorum.25 inde gideceğim doktora kısmetse 10+6 olacak o zaman.İnşallah bir terslik olmazsa o zaman görbileceğim