Kızlaaar uzun zamandır giremiyorum mide bulantılarımdan dolayı 1.5 ay annemde kalcam çok şeyler yazılmış ama okuyamadım. İnşallah herkeslerin bebişleri, test sonuçları, ultrason görüntüleri iyidir. 11 hazirandan sonra yine hergün yanınızda olcam inşallah. Ben dün bebişimi gördüm kolları bacakları oynuyodu.
İlk defa böyle bebek gibi gördüm çok duygulandım
İnşallah size de nasip olur. 2 hafta sonra ikili test yapalım, ense kalınlığını ölçelim dedi doktor ama ben ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum çünkü sonuç kötü çıkarsa bebeğe bir müdahale yapamayız sadece aldırma hakkını kullanabilirsin dedi doktor. Eğer öyleyse ben neden gebeliğimi stresli geçireyimki... Akrabalarımdan yaptıranlar vardı hep engelli olabileceğini söylediler ama çocuklar gayet sağlıklı doğdu. O yüzden bende istemiyorum zaten sonuç kötü de olsa aldırmıcağım için yapcak bişey yok.
Hmm bu arada kum döktüğümü öğrendim dün hamilelikte için temizlenir derlerdi doğruymuş :26:
Evet bende durumlar böyle sizler nasılsınız? Nasıl gidiyo hamilelik? Skyangel buralarda mı iyi mi? (aklıma takıldı onun durumu) Mide bulantısı geçenler veya azalanlar var mı? Benim gibi bebeğinin hareketlerini görenler var mı? Anlatın bakalım kızlar..