- 13 Aralık 2012
- 2.372
- 1.131
bende eryamandayım:)Yenimahalle deyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende eryamandayım:)Yenimahalle deyiz
Napalım canm full yaramazlığa devam beni perişan etmekten başka yaptğı hiç bişi yok sennki ne alemde canmartık takip eden yok burayı canım kızın napıyor
Kizlar yanlisiniz var facebooktaki grup cok saglam, samimi ve eglenceli oldu, herseyimizi paylasiyoruz. Keske sizde gelseniz
Kızlar artık herkes Face'de değil mi? BU ne yaw? ne dertler ne tasalar tartılşıldı bu sayfalarda? Ne çok insana fayda sağladı; çünkü sayfaları kalıcı idi...açıkcası burada yardımlaşan , birbilerinin dertlerini çözmeye çalışsan ve burayı bir yuva haline getirip de buradan fani bir face muhabbeti için kaçanlara kızıyorum..resimler, gönderiler vs vs..buradaki sıcaklığın ne karşılığını verir ne de geçmiş dönemin güzelliğini geri getirir...
Yine de baki kalan kadınlar kulubü oldu..Çünkü faceden ancak günlük yorum yardımı alırsınız...burada sizi okuyan pekçok insana yaşadıkları benzer sorunlarla ilgili olarak sorunlarınızı nasıl aştığınızla ilgili yardım edebiliyorsunuz....
eeee nerdesiniz kızçeler, Gizooo, Papatya, Agresif Melek....
selam kızlar burada değişsen pek birşey olmamış dağıldık ama bi türlü toparlanamıyoruz sayfaların yetmediği koyu muhabbetli günlerimizi özledim
Her geldiğimde bi ümit belki sayfalarca yazı beni bekler diyorum ama yine hüsran oluyor sonuç ...
Biz iyiyiz artık 18. ayımızı yaşıyoruz hala yemek çok az yiyoruz yürümeye başladığımızdan beri hala dağıtıyoruz herşeyi ama yinede sağlıklıyız mutluyuz çok şükür
Biz de 19 aylık olduk..Deli gibi koşturuyoruz Asyamca...Bir de iş yorgınluğu ve yoğunluğu ..anlatılmaz yaşanır! Halimize çok şükür bin şükür gene de...Ben face ile aramızdaki büyünün bozlulduğuna inanıyorum...Evet eğlenceli olabilir ama ruh yok ya da o anlık..resimler vs..bebeklerin karşılaştırılmaları benim hiç hoşuma gitmiyor...evet ben de facemde bebişimin resimlerini paylaşıyorum ama burada sorunlarda her şey kadar herkese yardımcı olabildik. sayfalarımızı ya da çatığımız başlıkları okuyan bir çok insan dönüyor ve soruyor hala bana..yardım edebiliyorsam bana ne mutlu..valla iki üç foto eğlencesi için buradaki sıcaklığı satanlara çok kızıyorum ki onlar burayı güzelleştirip geliştirmişlerdi...göbeklerimiz büyürken birbirimizi görmezdik ama bunun bir ruhu ve samimiyeti vardı bence...face ile bu kayboldu...Bu arada sana dönülmemesi ve cevap bile yazılmaması çok büyük saygısızlık bence...ne yaptın ki seni çıkardılar?
Hepinizi seviyorum ve çok özledim sohbetlerimizi...
Kizlar yanlisiniz var facebooktaki grup cok saglam, samimi ve eglenceli oldu, herseyimizi paylasiyoruz. Keske sizde gelseniz
Merhaba canim kesinlikle katiliyorum dusuncelerine
Facebook kullanmiyorum ben aktif degilim pek buraya yazmak ayri bir guzel aklima geldiniz napiyolar acaba bkryerde toplanip yazisiyolarmi diye bir bakayim dedim ayni bu topik uzerinden paylasimlarimiza devam etsek ne guzel olur kizim.18 aylik ve tum oyuncaklardan sikildi ne gibi aktiviteler yapiyor yasitlari merak ediyorum
Cemredeniz vardi napiyo kimbilir keske ugrasalarrrr
keleback canım o gruba baktım ben de..evet zaten face kendi içinde eğlenceli ama o sayfalar geri dönüşsüz akıyor..hiçbir tarih belgelenmiyor..ya oysa burada..? burayı sizler bence yalnız koydunuz bebişlerin resimlerini ya da kendi resimlerimizi görelim diye daha çok....çok görünce ya da çok yorum yazınca ne oluyor, şarj oluyorsun..ya burada? hepsini yapıyordun ve seni okuyanlara yardımcı bile olabiliyorsun...
bence fanilik felaket sıkıcı..
yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar orada hiçbir şey akıp gitmiyor.. hiçbir sorun çözümsüz kalmıyor.. hatta yüz yüze görüşüp birbirimize destek akıtılıyor..
ve toplu eğlenceler, doğum günleri , piknikler, aktiviteler her şey yapılıyor.. grubu göremeyen arkadaşım aktif olmayanlar çıkartıldı... çünkü çok özel şeyler paylaşılıyor.. birbirimizin telefonları, ev adresleri, özel hayatımız her şey var.. bu yüzden aktif olmak mecbur oluyor..