Merhaba kızlar benide eklermisiniz yaşım 23 ilk bebeğim eskisehirliyim ..birde eskisehir de olan varmı hangi doktora gidiyorsunuz varsa:)
günaydınnnnnnnn :)
erken kalkcam diyorum olmuyo uyanamıyorum geç kalkıncada bütün gün aptal gibi oluyorum ya :):)
neden 4 tane senınkıdemı ıkız kız yoksaa lısteye hemen eklıyım ıkız dıyee...
Aa benimki de ikiz tatlm eklemedinmi daha askolsun:))) tekrar yazim ozaman arama sat 8 mart dogum 13 aralık istanbul ilk bebeklerim yaş 29 öpüldünüzzz:))
neden 4 tane senınkıdemı ıkız kız yoksaa lısteye hemen eklıyım ıkız dıyee...
kac kız kac erkek deılde kımın kız kımın erkek oldugu var lıstede cınsıyetler bellı olsun eklıcem teker teker..
gunaydın canım keske bende sneın gıbı uyuyabılsem gece hep boluk porcuk uyuyorum sabah erkendende kalkıyorum ..
Kızlar merhaba.
saat 13.30 da doktor randevum var. Kalp atışlarını duymak için gidiyorum. İnşallah duyarım. :18: dualarınızı eksik etmeyin.
duyarsın canımm 10.haftadasın zatenn :):)nasıl sabrettin bu kadar hatta
Benim de dün gece çok ağrım oldu cnm herkes normal diyo karnım büyümeye başladı ondan galiba :) çok şiddetliyse dr unu ara istersen
Günaydın bendeede oluyor bazen.Rahim genişlediği için oluyormuş merak etme.Bol bol dinlen
ayyy gordum kıızzguzellmıs dur bende yapıyımhılbarcım canım benım arkadaşımız lısteden değil anketden bahsediyor sayfaların üstünde gözüyor dur bana sana hemen göstereyim
ayyyy ne bılıyım kafamı kaldı kız :44: hemen duzeltıyorumAa benimki de ikiz tatlm eklemedinmi daha askolsun:))) tekrar yazim ozaman arama sat 8 mart dogum 13 aralık istanbul ilk bebeklerim yaş 29 öpüldünüzzz:))
işallahhhben evlendim evleneli böyle tembel bişey oldum çıktım canımm ya sorma hiçç(
okulada gitmeyince yatıyorum hepaz kaldı dayan biraz toparladığın zaman daha rahat uyursun inşş
henuz erken cınsıyet ıcın yaa kesın bellı olması ıcın 15 16. haftayı beklıyorum ben :18:Hilbar bilmesem bnmkidemi ikiz diyicem yaa uykumuz bile aynı
Bende bölük pörçük uyuyorum sabah erkenden dikiliyorum
Mide bulantılarım bile ağır bnm ikiz gibi :)
Bende p.tesi Dr a gidicem sorucam cinsiyetini 11 haftalık oluyorum o zmn
Belki bişey çıkarır
herkese günaydın gece uyku sorunu bendede var çok kalkıyorum ve hemen tekrar uyuyamıyorum:) yapılan testlerde demir erksikliği çıktı bende ilaç yazdı ama bulantıyı arttırıyormuş 16. haftada veriliyormuş normalde ama sen erken başla dedi... ankarada yaşıyan arkadaşlarım hangi doktorlara gidiyor acaba..
ben dikmen 29 mayıs hastanesı dr. nesrin fenere gidiyorum mükemmel ve cok ılgılı bır ınsan
Kızlar merhaba.
saat 13.30 da doktor randevum var. Kalp atışlarını duymak için gidiyorum. İnşallah duyarım. :18: dualarınızı eksik etmeyin.