2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
günaydınnnnnnnn :)
erken kalkcam diyorum olmuyo uyanamıyorum geç kalkıncada bütün gün aptal gibi oluyorum ya :):)

Merhaba kızlar benide eklermisiniz yaşım 23 ilk bebeğim eskisehirliyim ..birde eskisehir de olan varmı hangi doktora gidiyorsunuz varsa:)

günaydınnnnnnnn :)
erken kalkcam diyorum olmuyo uyanamıyorum geç kalkıncada bütün gün aptal gibi oluyorum ya :):)

gunaydın canım keske bende sneın gıbı uyuyabılsem gece hep boluk porcuk uyuyorum sabah erkendende kalkıyorum ..

hılbarcım canım benım arkadaşımız lısteden değil anketden bahsediyor sayfaların üstünde gözüyor dur bana sana hemen göstereyim

gunaydın canım keske bende sneın gıbı uyuyabılsem gece hep boluk porcuk uyuyorum sabah erkendende kalkıyorum ..

ben evlendim evleneli böyle tembel bişey oldum çıktım canımm ya sorma hiçç (
okulada gitmeyince yatıyorum hep az kaldı dayan biraz toparladığın zaman daha rahat uyursun inşş

Kızlar merhaba.

saat 13.30 da doktor randevum var. Kalp atışlarını duymak için gidiyorum. İnşallah duyarım. :18: dualarınızı eksik etmeyin.

istersen kazen e sor nasıl yapılıyor ıstersen mucizemm sor onlar bılıyor bu örnek bunun gibi çesit çeşit var

Hilbar bilmesem bnmkidemi ikiz diyicem yaa uykumuz bile aynı
Bende bölük pörçük uyuyorum sabah erkenden dikiliyorum
Mide bulantılarım bile ağır bnm ikiz gibi :)

Bende p.tesi Dr a gidicem sorucam cinsiyetini 11 haftalık oluyorum o zmn
Belki bişey çıkarır

hibarcım buldum üst köşede seçenkeler tıkla antet ekle var oraya gir örnek soracağın soru: bebeğinizin cinsiyeti
sonra kaç sık var :3 şık yap 1 kız 2 erkek 3 ikiz istersen 6 yap onlara
4 ikiz ekek-kız
5 ikiz kız-kız
6 ikiz erkek-erkek
umarım yardımcı olabılmişimdir

Benim de dün gece çok ağrım oldu cnm herkes normal diyo karnım büyümeye başladı ondan galiba :) çok şiddetliyse dr unu ara istersen

çok şiddetli değil cnm tatlı tatlı ağrıyo öyle kaç gündür ağrım olmayınca birden böle gene başlayınca tırstım artarsa arıyım doktorumu

hılbarcım canım benım arkadaşımız lısteden değil anketden bahsediyor sayfaların üstünde gözüyor dur bana sana hemen göstereyim
ayyy gordum kıızzguzellmıs dur bende yapıyım

Aa benimki de ikiz tatlm eklemedinmi daha askolsun:))) tekrar yazim ozaman arama sat 8 mart dogum 13 aralık istanbul ilk bebeklerim yaş 29 öpüldünüzzz:))
ayyyy ne bılıyım kafamı kaldı kız :44: hemen duzeltıyorum
ben evlendim evleneli böyle tembel bişey oldum çıktım canımm ya sorma hiçç (
okulada gitmeyince yatıyorum hep az kaldı dayan biraz toparladığın zaman daha rahat uyursun inşş
işallahhh
henuz erken cınsıyet ıcın yaa kesın bellı olması ıcın 15 16. haftayı beklıyorum ben :18:

herkese günaydın gece uyku sorunu bendede var çok kalkıyorum ve hemen tekrar uyuyamıyorum:) yapılan testlerde demir erksikliği çıktı bende ilaç yazdı ama bulantıyı arttırıyormuş 16. haftada veriliyormuş normalde ama sen erken başla dedi... ankarada yaşıyan arkadaşlarım hangi doktorlara gidiyor acaba..

ben dikmen 29 mayıs hastanesı dr. nesrin fenere gidiyorum mükemmel ve cok ılgılı bır ınsan

ben dikmen 29 mayıs hastanesı dr. nesrin fenere gidiyorum mükemmel ve cok ılgılı bır ınsan

canım bende dikmende oturuyorum 29 mayısı yeni duydum bana çok yakınmış ben akrapol hastanesinden randevu almıştım 20sinde gidicem ilk testlerimide 20 mayısı beklemek istemediğim için beytepe askeri hastanede yaptırmıştım akrapolden memnun kalmassam 29 mayısa gitmeyi düşünüyorum muayene ve doğum fiyatı nasıl orda...

Kızlar merhaba.

saat 13.30 da doktor randevum var. Kalp atışlarını duymak için gidiyorum. İnşallah duyarım. :18: dualarınızı eksik etmeyin.

ayy ne güzel bende daha kalp atışlarını hiç duyamadım bebeğimin malesef bakalım 27sinde randevumuz bizim de inşallah o zaman duyabilirimm :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…