2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
2li test devlet hastanelerinde nasıl oluyor acaba?
12. haftaya gelcek şekilde randevu alsak gittiğimiz gibi yapılır mı, bi bilgisi olan var mı?

2 li testi nerde yaptırsan yaptır Ankaraya gidiyor. Hepsi orda değerlendiriliyor.
Devlet ya da özel farketmez.
Ama sen randevu almadan gitme gene.
Beni 11.haftamın sonunda çağırdı

12. haftaya gelcek şekilde randevu alsak gittiğimiz gibi yapılır mı, bi bilgisi olan var mı?
ben ozele gidiyorm cnm oyuzden bılmiyorm 23 unde kontrolm var o zaman 12+3 oluyorz galiba bana testı yaparlar

anketi nasıl duzenlıcem bılen varmı? yardımcı olun bana baslıgı yanlış yazmısım bulamıyorum duzeltme şeysini ?

ben özel bir laboratuvara gidicem. sanırım ankaraya gönderiyorlarmış sonucu da 2 gun sonra veriyorlarmış devlet hastanesi yapmıyor buarada. belki sizin bulunduğunuz yerde yapılır.
kızlar sizin karnızda da kasıntı oluyo mu ya

sanırım karnın geriliyor yağlanmaya başla ki çatlakların oluşmasın

2 li testi nerde yaptırsan yaptır Ankaraya gidiyor. Hepsi orda değerlendiriliyor.
Devlet ya da özel farketmez.
Ama sen randevu almadan gitme gene.
Beni 11.haftamın sonunda çağırdı
aa bilmiyordum ankaraya gittiğini :26:
aslında özele gidiyorum ama testi devlette yapmayı düşünüyorum evet randevu almadan gitmem zaten canım, kovalarlar arkamdan

ben özel bir laboratuvara gidicem. sanırım ankaraya gönderiyorlarmış sonucu da 2 gun sonra veriyorlarmış devlet hastanesi yapmıyor buarada. belki sizin bulunduğunuz yerde yapılır
istanbuldayım canım gittiğim özel biraz fiyatlı o yüzden devleti düşünüyorum. burda devlet hastaneleri de tıklım tıklım randevulu gittiğim halde orda yeni bi sıraya mı konur acaba onu merak ediyorum aslında...
teşkler cvb için

Gülfida hayırlı olsun cindiyetin canım... Benimkide yorum yaptı ama kesin birsey söylemiyorum bu haftada hata payı yuksek dedi. Ama su an erkek gibi geldi dedi.. Sat a göre 9+3 ultrasona görede 10+5 tik dün canım

Canım benim bir oglum var.. Genelde kız bulantı yapar derler ama ben oglanda ölmüştüm bulantıdan 9 ay buda cok zor geciyor düzenli bulantı hapı alıyorum maalesef... Serumlar falan takılıyor ama annem ve doktorumun dediğine göre oglumdaki hamileliğime göredaha iyi götünüyormuşum.. Onda günde 5 kez kusardım cidden ilk 5 ayım hastanede gecti bu sefer o kadar kusmuyorum gercekten ama sürekli kuru bulantım var dinlenememekten belkide oglum iki yasında daha... Snn ogulların kaç tasındalar..

görmeseydim iyiydi midem kalktıııı

neden kız güzel gozüküyo ama ewt cnm kendimi yormamam gerek ona dikkat ediyorm dinlenerek yapıyorm ama anlayıslı olacakları yerde iş yapmayınca soyleniyolar o yuzden üzülmektense isimi yaparm kafam rahat olur

Cemredeniz ben bursalıyım ama istanbula evlendim doktorum istanbulda ama bursada iki kadın dogumcu akrabam var annemlere gittikçe bebeği görmeden yolllamıyor ikiside bende itiraz etmiyorum tabi:))) biri gülin okan digeri faruk dinçsahin

canım benım bundan önekı düşümde bende akrapol hastanesıne bülent al aydın gıttım onun yüzünden ıhmalınden bebğimi kaybettım bırde gel haftaya kabı atmazsa ıkı dakıkaya alırım demezmı ben tahlıl yapın neden böyle dediysemde yapmadı bır daha asla oraya gıtmem benım gıttığim doktor cok ıyı bülente bın basar 42 ödüyorum 2 hafta sonra tekrar gidersen almıyorlar ama akrapolde tahlıllerde cok pahalı 29 mayıs cok uygun tavsıye edrim gerçekten ama yınede son karar senın belkı sen memnun kalırsın

anketi nasıl duzenlıcem bılen varmı? yardımcı olun bana baslıgı yanlış yazmısım bulamıyorum duzeltme şeysini ?

canım dur bakıyım hemen sana söyleyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…