- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
2li test devlet hastanelerinde nasıl oluyor acaba?
12. haftaya gelcek şekilde randevu alsak gittiğimiz gibi yapılır mı, bi bilgisi olan var mı?
ben ozele gidiyorm cnm oyuzden bılmiyorm 23 unde kontrolm var o zaman 12+3 oluyorz galiba bana testı yaparlar2li test devlet hastanelerinde nasıl oluyor acaba?
12. haftaya gelcek şekilde randevu alsak gittiğimiz gibi yapılır mı, bi bilgisi olan var mı?
2li test devlet hastanelerinde nasıl oluyor acaba?
kızlar sizin karnızda da kasıntı oluyo mu ya
merhaba kızlarrrrrnasılsınız bakalım bulantılar ne durumda :)))
bugün hiççç halimm yokkkkk
aa bilmiyordum ankaraya gittiğini :26:2 li testi nerde yaptırsan yaptır Ankaraya gidiyor. Hepsi orda değerlendiriliyor.
Devlet ya da özel farketmez.
Ama sen randevu almadan gitme gene.
Beni 11.haftamın sonunda çağırdı
istanbuldayım canım gittiğim özel biraz fiyatlı o yüzden devleti düşünüyorum. burda devlet hastaneleri de tıklım tıklım randevulu gittiğim halde orda yeni bi sıraya mı konur acaba onu merak ediyorum aslında...ben özel bir laboratuvara gidicem. sanırım ankaraya gönderiyorlarmış sonucu da 2 gun sonra veriyorlarmış devlet hastanesi yapmıyor buarada. belki sizin bulunduğunuz yerde yapılır
aynennnnn evi zar zor temizledım :85::85:
sağolsunlar hiç yanlız bırakmıyolar çoook vefalılar çokk
maşallah sanabırak temizliği yerimden kalkıp bişeyler hazırlayıp yemeye halim yokkk
kayınvalıdemle beraber oturuyorz sagolsun cok anlayıslı herseyi bana yıktı oturdu orgü oruyomecburen yani anlican
görmeseydim iyiydi midem kalktıııı
canım bende dikmende oturuyorum 29 mayısı yeni duydum bana çok yakınmış ben akrapol hastanesinden randevu almıştım 20sinde gidicem ilk testlerimide 20 mayısı beklemek istemediğim için beytepe askeri hastanede yaptırmıştım akrapolden memnun kalmassam 29 mayısa gitmeyi düşünüyorum muayene ve doğum fiyatı nasıl orda...
anketi nasıl duzenlıcem bılen varmı? yardımcı olun bana baslıgı yanlış yazmısım bulamıyorum duzeltme şeysini ?