- 23 Ağustos 2012
- 33
- 0
Canım progestanı neden veriyorlar.. Bana sadece folik asit verdi onun haricinde hiçbişey gerekmiyor dedii
benim bildiğim progestan sadece düşük tehlikesi olanlarda kullanılıyor
amın canım ınsallah doktorum cok guzel gıdıyo hersey dıyo ınsallah cok guzel sonuclanacak bebegın hareketlerını gorene kadar okadar streslıydım kı muayeneden bır gece once sabaha kadar uyudum uyandım cok heyecanlandım resmen cocugu gorunce bıle tepkı veremedım ama cok komıktı fıkır fıkırdı =)
saol canım bol bol dua ettir bizlerede allah razı olsun.. ikizlerim içinde dua istiyoruminşallah canım sadece dua ediyorum ediyorum 25 doktora gideceğim sabah öğlende bende kuran okunacak hatım ındırılecek annem dağıtmış herkes 40 yasın okuyacak sızlere dua edeceğim
canım benım aynı duyguları yaşıuorum senınle allahım onları korusun meleklerini başucumuzdan eksık etmesın
Tesekkur ederim kuzlar darisi basiniza en kisa zamansa :)) oglumda cok bekletmemisti beni sagolsun kizimda erkenden gosterdi kendini. Artik herkes sirasiyla yazacak buraya cinsiyetini...
banada oluyo canım rahim kasları uzadıgı için oluyo korkma dinlen bol bolamakramp bile girebilir rahimbüyüdüğü için kaslar uzuyo ondan kaynaklanıyo
çok geçmiş olsun canımtaninos endişelenme . hamilelelerin çoğu kullanıyor. ilk zamanlar endişeliydım ben de ama yersiz olduğunu anladım ne kadar rahat olursanız bebekte o kadar iyi olurr unutmayın. çok ağlıyordum doktor kızdı. bebeğe zarar verdiğinin farkındamıısn dedi. ben geçen hafta hastane de yattım. aşırı kusmalarım yüzünden . ve idrarımda da enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandım serum lkullandım ve serumun içine birsürü ilaç katıyorlardı. ama şikayetlerim azaldı bitmedi ama eskisinden iyiyim. en feksiyonumda geçti. rabbim korusun meleklerimizi. doktoruna güvenmıyorsan değiştir. yada dediklerini yap. hep aynı doktorun kontrolunde olmanı tavsiye ederım kesinlikle. geçmişini bilsin ki ona göre davransın.
günaydınherkese günaydınnnnnnn
malesef canım yokkk:44:allah kolaylık versın cok zor bı durumdur herhalde hıc bır caresı yok mu bu kusmanın
Merhaba kizlar. Gecmisi okuyamadim ama sanirim ilk cinsiyeti belli olan biziz. 9+5 iz bugun. Boyumuz 2.94 cm. Kizimiz olacak insallah. Doktorumuz 11. Haftada kesin soylerim ama bu kiz bebek dedi. Havalara uctukk. Bi oglumuz var 2 yasinda. Bir de kizimiz olacak hayirlisi ile. 2 hafta sonra 2 li test icin cagirdi. Bas agrilarim nedeni ile emar cektirmem gerektigini soyledi. Sdusuk tehlikem devam ediyor. Progestana devam. Coraspin ve elevite devam simdilik bu kadar.
Aramiza yeni katilan hamisleri kutlarim. Sanirim 2 annemizin ikizkeri olacsk. Masallah sizlere. Az kaldi kuzlar sabredin haftaya bulantilar bitecek insallah...
düşük tehlikesi yok dedi bana zaten çok şükür hiç bir sorunda yokama ilk üç ay bebek daha iyi tutunsun diye veriyorum dedi zaten 3 ayı doldurmaya az kaldı 20 gün kullanacaksın dedi bende düşük riskimi var diye ısrar edince kanaman yok kese normal neden olsun ama sanada bebeğede zararı yok daha ii olur bebek için tutunur iyice dedi korktum şimdi bana yalan söyleyecek hali yok ama doktorun olsa var derdi herşey yolunda neden desin ki:44: ben şu an 3 ilaç kullanıyorum demir ilacı, folik asit ve progestan
Hilbar sen nası oldun kuzum fark varmı iştahında??
evet maşallah diyelım dun aksam ve bu sabah bulantı hapımı yemekten yarım saat once ıcıyorum ac karnına... daha sonra rahat bı sekılde az az yıyorum... bugun bal kaymk yedım azcık sabah kayvaltımda sonra kusmayayım dıye hemen ardından naneli şeker emıyorum işde oldugu kadar kusarsamda yarayan yaramısdır bıraz ...
Kızlar günaydın kasık ağrısı yaşayanınız varmı benm sabahtn beri kasığımda bi ağrı varkorkuyorum
neden 4 tane senınkıdemı ıkız kız yoksaa lısteye hemen eklıyım ıkız dıyee...Maşallah ya açlık çok zor valla( inşallah daha ii olcaksın Allah yardım etsin.. Ne güzel cinsiyet öğrenmeye başlayan arkadaslar var darısı başımıza isim bulamıorum bebeklerime 4 farklı isim düşünmem gerekio şimdi:))))
Günaydın herkese Hilbar kasım annelerinde sayfanın üstünde kaç kız kaç erkek çocuk var diye grafik gibi birşey çıkıyor. Ondan yapabilirsen yap istersen.
Bu ay sonunda belki başlar cinsiyet öğrenmeler.
Kızlar günaydın kasık ağrısı yaşayanınız varmı benm sabahtn beri kasığımda bi ağrı varkorkuyorum
kızlar haftaya ikili testim vardı ama dayanamadım bugün bi gidip bakayım dedim. yakındaki bi hastaneye gittim. kalp atışı yok bebeğimin... önce yukardan baktı göremeyince vajinal baktı. yok yok... zaten bugün 10+3 olması gerekirken bebek 8+6 görünüyo dedi. şimdi tepecik eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum. orda da aynıysa heralde kürtaj olucam... Allahım annemlere nası söylicem bilemiyorum....