2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
11,haftaya girdim neredeyse kusmalarda azalma yok.telef oldum yaa.dişlerim aşındı mide asitinden midem çok ağrıo artık.resmen tipim kaydı yaa.renk beniz kalmadı...:KK43:((((((((((((

11,haftaya girdim neredeyse kusmalarda azalma yok.telef oldum yaa.dişlerim aşındı mide asitinden midem çok ağrıo artık.resmen tipim kaydı yaa.renk beniz kalmadı...:KK43:((((((((((((

Cok iyi anlıyorum. Düşünmemeye çalış. Canım yapacak bişeyimiz yok.
Az kaldı dayan sabret. 12. Haftadan sonra gecicek. :KK5:

Benim iki oğlum var , hiç mide bulantım olmamıstı ama şimdi mide bulantım ve aşırı halsizliğim var , acaba kız mı geliyor bu sefer.. Daha once hamileliğinde cok mide bulantısı yasayıpta oglu olan var mı?

Merhaba kizlar. Gecmisi okuyamadim ama sanirim ilk cinsiyeti belli olan biziz. 9+5 iz bugun. Boyumuz 2.94 cm. Kizimiz olacak insallah. Doktorumuz 11. Haftada kesin soylerim ama bu kiz bebek dedi. Havalara uctukk. Bi oglumuz var 2 yasinda. Bir de kizimiz olacak hayirlisi ile. 2 hafta sonra 2 li test icin cagirdi. Bas agrilarim nedeni ile emar cektirmem gerektigini soyledi. Sdusuk tehlikem devam ediyor. Progestana devam. Coraspin ve elevite devam simdilik bu kadar.
Aramiza yeni katilan hamisleri kutlarim. Sanirim 2 annemizin ikizkeri olacsk. Masallah sizlere. Az kaldi kuzlar sabredin haftaya bulantilar bitecek insallah...

henüz ck erken degil mi???:KK53::KK53:

En son kaç haftalıkken gittin canım ? İnşallah duyarız canım :KK16:

en son gittiğimde doktorum 8+2 de olduğumu söyledi canım inşallah sende bende duyarız bebişlermizin sesini ve inşallah gittiğimde 11 - 12 haftalık olcak o zaman cinsiyet bile öğrenebilirim umudu var içimde anlatamam :)))

Benim iki oğlum var , hiç mide bulantım olmamıstı ama şimdi mide bulantım ve aşırı halsizliğim var , acaba kız mı geliyor bu sefer.. Daha once hamileliğinde cok mide bulantısı yasayıpta oglu olan var mı?

Benimde 1 oğlum var ben oğlumdada çektim ama bu kdr kusmadım bu kdr halsiz değildim
Yine hareketliydim bunda sürekli yatıyorum hareketlerim ağırlaştı.
Ama bunların cinsiyetle bi ilgisi yok cnm.
Keske olsada bizde anlasak :)
Rabbim sanada gönlünden geceni versin

düşük tehlikesi yok dedi bana zaten çok şükür hiç bir sorunda yok:nazar: ama ilk üç ay bebek daha iyi tutunsun diye veriyorum dedi zaten 3 ayı doldurmaya az kaldı 20 gün kullanacaksın dedi bende düşük riskimi var diye ısrar edince kanaman yok kese normal neden olsun ama sanada bebeğede zararı yok daha ii olur bebek için tutunur iyice dedi korktum şimdi bana yalan söyleyecek hali yok ama doktorun olsa var derdi herşey yolunda neden desin ki:44: ben şu an 3 ilaç kullanıyorum demir ilacı, folik asit ve progestan

benm ki tup bebek oldugu için bende vajınal jel kullanıyorm günde bi kere lelle birlikte 3 ilaç kullanıyorm elevıt,folbiol, ve progestan jel

Herkese merhabalar, cinsiyet öğrenenler olmuş iyice heyecanlandım şimdi. Kız erkek farketmez tabiki Allah sağlıklı, hayırlı evlat versin ama yine de meraktan çatlıyor insan.. Ben pzt gidicem ikili test için 12+1 günlük olucam bi ihtimal söyleyebilir..
2 gün önce rüyamda gördüm, eşim,annem,babam,abim hepimiz ultrsaonun başındaydık erkek bu diyodu doktor :) Rüyada görülenin tersi çıkar derler ama bakalım görücez :)

Cok iyi anlıyorum. Düşünmemeye çalış. Canım yapacak bişeyimiz yok.
Az kaldı dayan sabret. 12. Haftadan sonra gecicek. :KK5:

çok üzülüyorum.evimi eşimi çocuğumu ihmal ettim.evden soğudum resmen mutfak çok kötü kokuo.hele o sarımsak sucukkk..bu arada herkes sarımsak yiyo maşallah öldürcekler beni.işe gelmekte istemiyorum yaaa..:KK43:((

kızlar merhaba
bulantısı olanların allah yardımcısı olsun çok zor allah şifa versin
benim gibi iştahı açılanlara da azıcık dur gelsin :KK52:
bugün 19.00 da randevum var inşallah herşey yolundadır benim için de dua edin olur mu :KK19:
38özlem38 ben de 15 gün vajinal jel kullandım canım ultrasonda kanama bölgesi göründüğü için vermişti, bitti haftasonu.

ayy cinsiyeti belli olan annişko gözünaydın:KK3: inşallah allahım sağlıkla kucağına almayı nasibetsin senin de hepimizin de :KK16:

ve bebeğini kaybeden arkadaşlar allah sabır versin, sağlıkla tekrar hayırlı haberler alırsınız inşallah. bir dahakini kucağınıza almayı nasibetsin allahım..... (amin)

Benimde 1 oğlum var ben oğlumdada çektim ama bu kdr kusmadım bu kdr halsiz değildim
Yine hareketliydim bunda sürekli yatıyorum hareketlerim ağırlaştı.
Ama bunların cinsiyetle bi ilgisi yok cnm.
Keske olsada bizde anlasak :)
Rabbim sanada gönlünden geceni versin

canım inan kız erkek farketmez , 3. oglum bile olsa yeterki saglıklı olsun, tek duam bu.. Ama gerçekten bu hamileliğim cok ama cok farklı

çok üzülüyorum.evimi eşimi çocuğumu ihmal ettim.evden soğudum resmen mutfak çok kötü kokuo.hele o sarımsak sucukkk..bu arada herkes sarımsak yiyo maşallah öldürcekler beni.işe gelmekte istemiyorum yaaa..:KK43:((

Off birde çalışıomusun cnm zor valla ben tüm gün yatıyorum
Aynı hisler bende de var eşimi cocuğumu ihmal ediyorum onlar bile bazen kokuyo bana :KK43:(
Bizi bizden başkası anlamaz. Allah yardımcımız olsun.

2li test devlet hastanelerinde nasıl oluyor acaba?
12. haftaya gelcek şekilde randevu alsak gittiğimiz gibi yapılır mı, bi bilgisi olan var mı?

X