11,haftaya girdim neredeyse kusmalarda azalma yok.telef oldum yaa.dişlerim aşındı mide asitinden midem çok ağrıo artık.resmen tipim kaydı yaa.renk beniz kalmadı...((((((((((((
ayy ne güzel bende daha kalp atışlarını hiç duyamadım bebeğimin malesef bakalım 27sinde randevumuz bizim de inşallah o zaman duyabilirimm :))))
Merhaba kizlar. Gecmisi okuyamadim ama sanirim ilk cinsiyeti belli olan biziz. 9+5 iz bugun. Boyumuz 2.94 cm. Kizimiz olacak insallah. Doktorumuz 11. Haftada kesin soylerim ama bu kiz bebek dedi. Havalara uctukk. Bi oglumuz var 2 yasinda. Bir de kizimiz olacak hayirlisi ile. 2 hafta sonra 2 li test icin cagirdi. Bas agrilarim nedeni ile emar cektirmem gerektigini soyledi. Sdusuk tehlikem devam ediyor. Progestana devam. Coraspin ve elevite devam simdilik bu kadar.
Aramiza yeni katilan hamisleri kutlarim. Sanirim 2 annemizin ikizkeri olacsk. Masallah sizlere. Az kaldi kuzlar sabredin haftaya bulantilar bitecek insallah...
En son kaç haftalıkken gittin canım ? İnşallah duyarız canım
Benim iki oğlum var , hiç mide bulantım olmamıstı ama şimdi mide bulantım ve aşırı halsizliğim var , acaba kız mı geliyor bu sefer.. Daha once hamileliğinde cok mide bulantısı yasayıpta oglu olan var mı?
düşük tehlikesi yok dedi bana zaten çok şükür hiç bir sorunda yokama ilk üç ay bebek daha iyi tutunsun diye veriyorum dedi zaten 3 ayı doldurmaya az kaldı 20 gün kullanacaksın dedi bende düşük riskimi var diye ısrar edince kanaman yok kese normal neden olsun ama sanada bebeğede zararı yok daha ii olur bebek için tutunur iyice dedi korktum şimdi bana yalan söyleyecek hali yok ama doktorun olsa var derdi herşey yolunda neden desin ki:44: ben şu an 3 ilaç kullanıyorum demir ilacı, folik asit ve progestan
11,haftaya girdim neredeyse kusmalarda azalma yok.telef oldum yaa.dişlerim aşındı mide asitinden midem çok ağrıo artık.resmen tipim kaydı yaa.renk beniz kalmadı...((((((((((((
Cok iyi anlıyorum. Düşünmemeye çalış. Canım yapacak bişeyimiz yok.
Az kaldı dayan sabret. 12. Haftadan sonra gecicek.
merhaba kızlarrrrrnasılsınız bakalım bulantılar ne durumda :)))
Benimde 1 oğlum var ben oğlumdada çektim ama bu kdr kusmadım bu kdr halsiz değildim
Yine hareketliydim bunda sürekli yatıyorum hareketlerim ağırlaştı.
Ama bunların cinsiyetle bi ilgisi yok cnm.
Keske olsada bizde anlasak :)
Rabbim sanada gönlünden geceni versin
çok üzülüyorum.evimi eşimi çocuğumu ihmal ettim.evden soğudum resmen mutfak çok kötü kokuo.hele o sarımsak sucukkk..bu arada herkes sarımsak yiyo maşallah öldürcekler beni.işe gelmekte istemiyorum yaaa..((