Merhaba kizlar. Gecmisi okuyamadim ama sanirim ilk cinsiyeti belli olan biziz. 9+5 iz bugun. Boyumuz 2.94 cm. Kizimiz olacak insallah. Doktorumuz 11. Haftada kesin soylerim ama bu kiz bebek dedi. Havalara uctukk. Bi oglumuz var 2 yasinda. Bir de kizimiz olacak hayirlisi ile. 2 hafta sonra 2 li test icin cagirdi. Bas agrilarim nedeni ile emar cektirmem gerektigini soyledi. Sdusuk tehlikem devam ediyor. Progestana devam. Coraspin ve elevite devam simdilik bu kadar.
Aramiza yeni katilan hamisleri kutlarim. Sanirim 2 annemizin ikizkeri olacsk. Masallah sizlere. Az kaldi kuzlar sabredin haftaya bulantilar bitecek insallah...
hayırlı olsun çok sevindim maşallah baya erken belli olmuş:)hayırlı evlat olsun inşallahh
:1:
Merhaba kizlar. Gecmisi okuyamadim ama sanirim ilk cinsiyeti belli olan biziz. 9+5 iz bugun. Boyumuz 2.94 cm. Kizimiz olacak insallah. Doktorumuz 11. Haftada kesin soylerim ama bu kiz bebek dedi. Havalara uctukk. Bi oglumuz var 2 yasinda. Bir de kizimiz olacak hayirlisi ile. 2 hafta sonra 2 li test icin cagirdi. Bas agrilarim nedeni ile emar cektirmem gerektigini soyledi. Sdusuk tehlikem devam ediyor. Progestana devam. Coraspin ve elevite devam simdilik bu kadar.
Aramiza yeni katilan hamisleri kutlarim. Sanirim 2 annemizin ikizkeri olacsk. Masallah sizlere. Az kaldi kuzlar sabredin haftaya bulantilar bitecek insallah...
Gunaydin sagol canim. Bende bu kadar erken beklemiyordum aslinda. Esim doktora sorunca o da bi bakalim dedi sagolsun kiz bebek olacak bu dedi. Cok sevindik canim. En kisa zamanda darisi basiniza insallah.
kızlar dün doktora gittim düşük tehliken yok herşey yolunda ama tüm hamilelere veriyoruz artık progestan kullan dedi 200 mg olandan verdi sizce kullanayım mı akşam bir tane aldım çok uyku ve baş dönmesi yapıyor bende kararsız kaldım ne yapayım diye evde olsam sorun değilde işe geliyorum 2 saat kadar sürüyor baş dönmesi :44:
ben hamileliğimi öğrendiğimden beri kullanıyorum günde 3 tane. akşam yatmadan önce alabilirsin. çok önemli bir hap bence.
Kızlar gece kasık ağrısı çok rahatsız etti sizin de oluyomu böle ne sağa ne sola yatabildim sıkıntılandm çok
günde bir tane almam yeterli olurmu acaba doktor günde 2 tane ama vajinal yoldanda alınıyor diye okudum nette varmı öyle kullanan bebeğe bir zararı olurmu ki
Merhaba kızlar,
Ben de aralık annesi olacağım Allah'ın izniyle.. Dün doktora gittik 1 hafta önden gidiyor gelişimi, cinsiyetine 3 hafta sonra bakarız dedi..
vajinadan alınca çok daha etkili oluyormuş ama genelde kanaması olanlar öyle kullanıyor sanırım. eğer sende birşey yoksa ağızdan alabilirsin ikisinide gece yatarken alırsın uyumadan önce. bebeğin tutunması ve kanaman olmaması için bu hap. aksine faydalı yani. bende de yok kanama falan ama 2 aydır kullanıyorum
kızlar dün doktora gittim düşük tehliken yok herşey yolunda ama tüm hamilelere veriyoruz artık progestan kullan dedi 200 mg olandan verdi sizce kullanayım mı akşam bir tane aldım çok uyku ve baş dönmesi yapıyor bende kararsız kaldım ne yapayım diye evde olsam sorun değilde işe geliyorum 2 saat kadar sürüyor baş dönmesi :44: