HHoşgeldin gizeeem bende uzun bi aradan snra döndüm FB buranin tadini kacirdi bncede önceki gibi değiliz maalesef... İnan daha yarim saat evvel hamileliğini nasil yazistigimizi paylastigimizi düşünüyordum umarim eski tadi yakalarizhayirli 37719565 .!.:Kızlar kızlaar biz geldik :)) burdaki muhabbetimiz yine bitmezdi araya başka kişiler girdi yok face o bu derken koptuk.ama her girip bakan yazarsa bence burası yine toplanır ne dersiniz?? Biz az şey paylaşmadık en güzel şeyleri ilk birbirimize anlattık üzüntülerimizide öyle.lütfen bunları unutmayanlar buraya dönsün.9 ayı hatta fazlasını birlikte geçirdimiz kişiler bikaç aydır tanıdınız kişilerden biraz üstün olmalı.yine eskisi gibi olalımmmmm
Bende boşanıyorum bu arada açtım davayı kendime geldim bayadır bu kadar mutlu olmamştım ananemlere taşındım.hayırlısı böyleymiş:) Eki Görüntüle 1298945 Eki Görüntüle 1298946 Eki Görüntüle 1298948 Eki Görüntüle 1298951
Allah hayirli kapilaracsin gizemcim mutluysan ustunden bir yuk kalkmis gibi hissediyorsan bence dogru karari vermissin demektir :)) bu arada dsha oncede soyledigim gibi anali kizli yakiyosunuz:) eylulun ust dislere bayildim kazma disli ben cok severim boyle dis:) ikinjzede masallah barekallah tutututu:)