- 4 Aralık 2012
- 1.083
- 24
Cnm uzattm brz ama needen alyrsun
canım ben somonu migrostan alıyorum. diğer balıkları mevsimi gelince balıkçımız var burda ondan alıyorum.
sağol canım insallah birşey olmaz, dr fitil verdi o fitilde anne sütüne geçiyormuş dr a ısrarla sordum bişey olmaz dedi ama prospektüs de emzirilmemeli yazıyor amaaaaaaaan valla artık bittim yaaa yoruldum hemde çooook... çok büyük sorumlulukmuş bir bebek sahibi olmak, kendinden önce onu düşünmek....
zeynep herşeyi ağlayarak yaptırmaya alıştı nerde hata yapıyoruz bilmiyoruz istediğini yapmasak titreyerek katılarak ağlıyor kendini ordan oraya atıyor şaşırıyorum nasıl böyle öfkeleniyor diye, uyku desen sanki 2-3 yaşında çocuk gün içinde bir kere uyuyor , yemek desen sürekli muz ver yesin ama başka şeye ağzını kilitliyor
ya canım emzirme diyorsa prospektüs bence kullanma. ben kulaklarımdan doktora gittim emzirirken kullanabilirsin bişey olmaz diye verdi ilacı aynı şekilde prospektüste kullanılmamalı yazıyordu. ama doktora güvenip kullandım ve binbir kez pişman oldum. günde 8-9 kere emen çocuk 1 kere emmeye başladı, sütüm azaldı.. doktorla bile kavga ettim bunun için.
Kızlar merhaba. Geçmişi okuyamadım malum tatildeim
Aras yeme işini iyice sapıttı.
Size birşey sorcam
Günde en az 2litrr anne sütü alması lzm ya ya da devam sütü
Ben 60lık süte 2ölçrk kıyacağıma 3ölçek koyup içirsem ya da meyvesine yopurduna 1er ölçek koysam olur mu. İçmiyo çünkü
Çaresizim ne dersiniz bu konuda
ver canım o şekilde de olsa ver. 60 a 3 ölçek daha iyi. ben su içmiyor diye su oranını arttırıyorum mamanın mesela. napalım artık böyle böyle takviyeliycez.