canım cici bebe içerisinde işlenmiş şeker olduğu için tavsiye edilmiyor zaten. kızlar ya hipp organik kullandılar ya da kendileri yaptılar. ben cici bebe kullandım ufak bir paket, bitince bi daha kullanmadım. kahvaltısında ıhlamur ve pekmez döküyordum, sonra tam buğday ekmeğine geçtim. artık cici bebe hiç kullanmıyorum.
pirinç unuyla bi süre muhallebi yaptım, ama hiçbir besin değeri yok aklında olsun, meyvelerle zenginleştirmeye çalıştım.
çavdar unu hiç kullanmadım. tam buğday unu kullandım, çorbalarına da 2 gündür tam buğday unuyla terbiye yapmaya başladım.
yulaf unu değil de dövülmüş yulaf kullanıyorum ben. hemen hemen her çorbasına 1-2 tatlı kaşığı katıyorum bağırsakların yumuşak kalması açısından. ege çok katı gıda yiyiyor çünkü, yulaf da bağırsakları yumuşak tutuyor, vermezsem kabızdan kurtulamaz sanırım.
devam sütü 2,5 aylıkken takviyeye başlamıştım, sütün azdı. 3. aydan sonra günde 1 kere emmeye başladı, 7. ayda onu da bıraktı. devam sütü hala kullanıyorum. uyku önceleri veriyorum, onun haricin de çorba, meyve, yoğurt idare ediyoruz.