- 4 Aralık 2012
- 1.083
- 24
hehe forum renklensin azıcık dedim de bana gerek kalmadı, ben onu yazar yazmaz KK yönetimi sitenin içine etti zaten... ay elif siteye uyuz oldum şimdi inan hiç yazasım gelmiyorMeltem karustrdi ortalulugi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hehe forum renklensin azıcık dedim de bana gerek kalmadı, ben onu yazar yazmaz KK yönetimi sitenin içine etti zaten... ay elif siteye uyuz oldum şimdi inan hiç yazasım gelmiyorMeltem karustrdi ortalulugi :)
Anket fln olsa fikrmnizi beyan etsek..hehe forum renklensin azıcık dedim de bana gerek kalmadı, ben onu yazar yazmaz KK yönetimi sitenin içine etti zaten... ay elif siteye uyuz oldum şimdi inan hiç yazasım gelmiyor
ya çoklu alıntı bile yapamıyorum...Anket fln olsa fikrmnizi beyan etsek..
canım ben şuraya yazdım şimdi memnuniyetsizliklerimi..Anket fln olsa fikrmnizi beyan etsek..
Te allaam ya hahahahaha oyle suphelerin olunca bende sen sandim:)))tebrikler canim saglikla kavusun ins:)bana geliyor kardeş haa egeye değil yanlış olmasın :)))
ya aynen öznur sinir geldi... ee beğen tuşu vardı zaten de ben şimdi çoklu alıntı yapma olayını bulamadım (
haa bi de kimler çevrimiçi onu da göremiyorum sanki...
bi de hamilelik takvimimde egenin ayları gitmiş ((
ay sinir geldi valla...
teyzesi var 1 tane pek işe yaramıyor, bi tane de dayısı olsun bakalım ne oluyor :))
ya ben siteyi hiç anlamadım hiç de hoşuma gitmedi... herşey çorba olmuş.. face kapattım zaten bi süreliğine, cinlenicem şimdi buraya girmeyi de bırakıcam... kırk saattir kurcalıyorum afakanlar bastı..
Merhaba. Merak edenler olmus durumumuzu. Benim mesaji alinti yapmadiginiz sürece farkedemiyorum bana yazdiginizi. Ameliyat gunu habire ertelene ertelene bugune kaldi. Sabah oldu. 1-1,5 saat surdu. Yeni odasina getirdiler. Kendinde suan. Sonuc ise ne iyi ne kotu. Patoloji sonucu beklenecek bir haftaya cikarmis. Umit dunyasi diyoruz ve bekliyoruz. Iyi huylu demişlerdi ama saniyorum biraz farkli şeyler gormusler. Rabbim onu bana ve kizimiza bagaslasin. Surundurmesin. Dualariniza devam edin lutfen..
geçmiş olsun canım inşallah güzel sonuçlar alır atlatırsınızMerhaba. Merak edenler olmus durumumuzu. Benim mesaji alinti yapmadiginiz sürece farkedemiyorum bana yazdiginizi. Ameliyat gunu habire ertelene ertelene bugune kaldi. Sabah oldu. 1-1,5 saat surdu. Yeni odasina getirdiler. Kendinde suan. Sonuc ise ne iyi ne kotu. Patoloji sonucu beklenecek bir haftaya cikarmis. Umit dunyasi diyoruz ve bekliyoruz. Iyi huylu demişlerdi ama saniyorum biraz farkli şeyler gormusler. Rabbim onu bana ve kizimiza bagaslasin. Surundurmesin. Dualariniza devam edin lutfen..
hehe onu çözdüm şeker :)Meltem toplu alıntı oluyor işte... Cevaplaya bas okumaya devam et hangi yazıyı alıntılamak isityorsan cevapla yapıp devam et en son yorum yapcağın zaman aşağıda açılan bölmede alt slts yaz:)
canım ben alırım demiştim ama sonra araştırdım ve hiç iyi yorumlar çıkmadı karşıma. o yüzden almak istemedim. burada da paylaşmıştım yorum yapılan sitelerin linklerini. bir daha hiç konuşmadık sanırım herkes vazgeçti.kızlar adım adım setlerini konuşuyodunuz na yaptınızzz.
Cemredenizzzz
Canım çok geçmiş olsun okuyunca icim cızetmişti Haftasonu abimin düğünü vardı çok yoğun geçiyordu anca yazabildim
Simdi daha iyidir inşallah aralim
Allah beterinden korusun canıM arkadasim
kızlarrr nasılsınız bakalım herşey yolundadır umarım kızımın kan tahlilinde inak sütü alerjisi çıkmadı :)) sevinçliyim
cemredeniz inş aralda iyi olmuştur canım Allah yardımcın olsun