İyi bayramlar güzel anneler tatlı bebekler,
Uzun zamandır kk giremiyorum, aslında uzun zamandır hiçbir yere giremiyorum, çocukların yemesi içmesi, bakımı, hastalıkları, etkinlikleri, ev işleri derken sürekli bir yoğunluk bir koşturmaca içinde geçip gidiyor günler, bu işleri eşim dahil kimseden yardım olmadan tek başıma yapmam nedeniyle de başımı kaşıyacak vaktim olmuyor.
Geçmişi okuyamadım, hasta olan bebekler anneler varsa geçmiş olsun.
Ve bizden gelişim haberleri, Mert artık bal, yumurta beyazı, patlıcan, mantar dışında herşeyi yiyip içiyor, 1 aydan fazla zamandır desteksiz oturuyor, oturduğu ya da yattığı yerden emekleme pozisyonuna geçip yaylanıyor ama henüz ayaklarını kollarını ileri atmaya cesaret edemedi, eline ekmek gibi ısırarak yiyebileceği şeyler verdiğimde yarısını dökse de yiyebiliyor, iki parmakla küçük cisimleri tutabiliyor, mama, dede, baba, abba (abla), hadi gel ve nenne diyor ( burada nenne ben oluyorum :) )
Gel gel ve bay bay yapıyor. Hikaye dinlemeyi, hoppalada zıplamayı ve her bulduğunu ısırmayı çok seviyor. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, sizin miniklerin neler yaptığını merak ediyorum ama okumaya hiç vaktim olmuyor