• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyy canım benim bugün senin günün çok şükür sevinç gözyaşları bunlar annesini bekletti ama çok şükür sonunda geldi minik mercimek sağlıcakla gelsin annesine tüm yaşadıklarını unuttursun inşallah 🤲🥲👼
Yaaaa Mayalam aminnn sağolasın canımmm ❤️❤️ Ben küçükken hep evcilik oynardım hem anne olurdum, hatta erkek kuzenime de zorla evcilik oynatır onu baba yapardım. Çocukcağız benden kurtulamıyordu 😂😂 Annem halama dermiş ki bu kız okumaz hemen evlenir çocuk yapar 😂😂 hatta bir keresinde üniversitedeyken annelik duygusunu çok merak ettiği için hacet namazı kılıp dua etmiştim, Allahım benim evlenmeme daha çok var sen bana rüyamda annelik duygusunu tattır diye 😅 Rüyamda bağıra çağıra doğum yapmıştım ve bebeğimi kucağıma verdiklerindeki hissettiğim o yoğun duyguyu hala hatırlarım ve gözlerim dolar 🥹 O öyle güçlü bir duyguydu ki 40a geldim hala o duygunun peşinde koşuyorum 😅 Dilerim bekleyişlerim(iz) son bulur da anneliği gerçekten yaşayabili(riz)rim ❤️

Yaaaa Mayalam aminnn sağolasın canımmm ❤️❤️ Ben küçükken hep evcilik oynardım hem anne olurdum, hatta erkek kuzenime de zorla evcilik oynatır onu baba yapardım. Çocukcağız benden kurtulamıyordu 😂😂 Annem halama dermiş ki bu kız okumaz hemen evlenir çocuk yapar 😂😂 hatta bir keresinde üniversitedeyken annelik duygusunu çok merak ettiği için hacet namazı kılıp dua etmiştim, Allahım benim evlenmeme daha çok var sen bana rüyamda annelik duygusunu tattır diye 😅 Rüyamda bağıra çağıra doğum yapmıştım ve bebeğimi kucağıma verdiklerindeki hissettiğim o yoğun duyguyu hala hatırlarım ve gözlerim dolar 🥹 O öyle güçlü bir duyguydu ki 40a geldim hala o duygunun peşinde koşuyorum 😅 Dilerim bekleyişlerim(iz) son bulur da anneliği gerçekten yaşayabili(riz)rim ❤️
Ya canım benim küçüklüğünden sende annelik duygusu varmış zaten çok şükür bu sefer oldu Allah’ın izniyle bundan sonraki hayatında inşallah bebeginle beraber sağlıklı güzel huzurlu mutlu günleriniz olsun inşallah 🤲🥹🫶🏻 Rabbim bazen imtihan eder kulunu sınava katar sonra istediğini verecektir yeter ki sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah 🤲💕 bu arada annen erken evlenmeni bekliyormuş ama sen çok şükür 🙌 önce okulunu okuyup mesleğini eline almışsın annen yanılmış 🫣😂 peki anneniz hiç sonra birşey demedi mi 🤭

Merhaba canım. Biraz zorlandım ben açıkçası tuvalet sıkışıklığı üzerine rahme yerleştirdikleri şey sonda taktılar rahmimi öne aldılar üzerine de ultrason cihazı ile bastırdıklarında daha çok zorlandım ve ister istemez kasıldım. Nane ve maydonoz çiğ tüketilmeyecek cola cips fast food yasak. Merdiven inip çıkma yasak ilk iki gün sadece tuvalet ve yemek için kalkacaksın onun dışında uzanacaksın dedi. Duş yasak iki gün sonra ayakta ve ılık su ile olacak. Ikınma yok alafranga kullanılacak. Bol su iç dinlen kendini çok yorma iki günden sonra da zorlamadan rutinine dönebilrain dediler canım
Canim ya bu kadar bilgi vermeleri açıkçası çok güzel benim hoşuma gitti bravo onlara 👏👏👏 umarim bizim transfer sonrasinda da böyle bilgi verirler. Bu yasakların hepsi tamam da şu merdiven işi düşündürdü mesela bizim apartmana girmek icin bahçeden 6 7 basamak inmek lazim haliyle çıkarken de. Şimdi ben transferden sonra o basamakları kullanmak zorundayim bir sıkıntı olur mu acaba ?

Canim ya bu kadar bilgi vermeleri açıkçası çok güzel benim hoşuma gitti bravo onlara 👏👏👏 umarim bizim transfer sonrasinda da böyle bilgi verirler. Bu yasakların hepsi tamam da şu merdiven işi düşündürdü mesela bizim apartmana girmek icin bahçeden 6 7 basamak inmek lazim haliyle çıkarken de. Şimdi ben transferden sonra o basamakları kullanmak zorundayim bir sıkıntı olur mu acaba ?
Hayır canımm olmazz dikkatli inip çık yinede yavaş yavaş nabzını yükseltmeden hareket et.. ben orda iki saat fakan yattım sonra bana hayatına devam et çok ağır kaldırma çok yukarılara uzanma başkada bişeye gerek yok dediler 🤣🤣

Hayır canımm olmazz dikkatli inip çık yinede yavaş yavaş nabzını yükseltmeden hareket et.. ben orda iki saat fakan yattım sonra bana hayatına devam et çok ağır kaldırma çok yukarılara uzanma başkada bişeye gerek yok dediler 🤣🤣
Canim benim çok teşekkür ederim 🥰🥰 bakalim sonrasinda ne kadar yatirticaklar. Ben şehir dışından gidicem çünkü. Sonrası kolay umarim o merdivenlerde sıkıntı olmaz 🥰🥰🥰 senin nasil gidiyor 😉😉😉

Canim benim çok teşekkür ederim 🥰🥰 bakalim sonrasinda ne kadar yatirticaklar. Ben şehir dışından gidicem çünkü. Sonrası kolay umarim o merdivenlerde sıkıntı olmaz 🥰🥰🥰 senin nasil gidiyor 😉😉😉
Bende ogün orada kaldım canm yaptırdığım şehirde dinlenmek amaçlı bana direk gidebilirsiniz dediler safece 2 saatte bir durup 10 15 dk yürüyüş yapın dediler ama biz kalmayı tercih ettik.. çok şükür pozitif aldım canam ama kese görmeye gidicem yarın erken ama inşallah görevilirim stres ve beklemek bitmiyor inşaklah vi sıkıntı olmaz keseyi görürürz dualarınızda benide unutmayın🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Bende ogün orada kaldım canm yaptırdığım şehirde dinlenmek amaçlı bana direk gidebilirsiniz dediler safece 2 saatte bir durup 10 15 dk yürüyüş yapın dediler ama biz kalmayı tercih ettik.. çok şükür pozitif aldım canam ama kese görmeye gidicem yarın erken ama inşallah görevilirim stres ve beklemek bitmiyor inşaklah vi sıkıntı olmaz keseyi görürürz dualarınızda benide unutmayın🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Çok iyi yapmışsınız kalmakla. Bizde o gün kalmayı ertesi gün dönmeyi düşünüyoruz. Riske atmak istemiyorum. Ooo trakyadan istanbula gidicem o zaman bende 2 saatte mola vereyim dimi ? 3 saatlik yol ama trafik olursa 5 6 saati buluyor yol. Zaten en heyecanli bekleyişler bu zamanlar 😊 Rabbim artık kese görmeyi, sonra kalp atışını, sonra özür dilerim ama seni tekmelemelerini 🤭🤭 sonra da kucağına almayi nasip etsin 🥰🥰🤲🤲🤲

İnşallah hayırlısıyla görürsün canım bizi de haberdar et bir sonuç alırsan 🤗❤️

Back
X