• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl yaptınız anlat bi kan mı idrarmı merak ettim 😻😻🥹
Yaaa çok tatlısınn 🤗 Eşimin tüm ısrarların rağmen test günümü bekledim ve kan testinde gördüm direkt 💃🏻💃🏻 Hatta hastaneye gitmişken iğnemi vurdurmak istedim, bence sonuca göre vuralım, negatifse boşuna vurulmuş olursunuz dedi görevli kadın. Şişşşş olumsuzu çağırmayın, pozitif olacak vuralım biz dedim, güldü e peki dedi. İyi ki vurdurmuşum şükür pozitifi gördüüüüümmmm 💃🏻😀

Yaaa çok tatlısınn 🤗 Eşimin tüm ısrarların rağmen test günümü bekledim ve kan testinde gördüm direkt 💃🏻💃🏻 Hatta hastaneye gitmişken iğnemi vurdurmak istedim, bence sonuca göre vuralım, negatifse boşuna vurulmuş olursunuz dedi görevli kadın. Şişşşş olumsuzu çağırmayın, pozitif olacak vuralım biz dedim, güldü e peki dedi. İyi ki vurdurmuşum şükür pozitifi gördüüüüümmmm 💃🏻😀
Yaaaaaa canımsınnn allahım kucağına almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat olsun sana inş aminnnnn kan değerin kaçtı

Yaaaaaa canımsınnn allahım kucağına almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat olsun sana inş aminnnnn kan değerin kaçtı
Aminnnn hepimize nasip etsin inşaallah kuzum, 150 geldi değer. Şimdi hastaneden aradılar pazartesi tekrar gel, testi tekrarla, çıkan sonuca göre kese randevusu verelim dediler ☺️

Aminnnn hepimize nasip etsin inşaallah kuzum, 150 geldi değer. Şimdi hastaneden aradılar pazartesi tekrar gel, testi tekrarla, çıkan sonuca göre kese randevusu verelim dediler
Senin test gününe göre normal dimi benimkine 1 hafta vardı 338 di acaba ikizmi benimki 😅dün sağlık ocağına kan verdim bakalım bugün çıkacak kaç artmış

Hayırlı olsun, gözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza alın 😍

Senin test gününe göre normal dimi benimkine 1 hafta vardı 338 di acaba ikizmi benimki 😅dün sağlık ocağına kan verdim bakalım bugün çıkacak kaç artmış
Canım benim 10. günde 150 geldi değer ki normal. İlk denememde 59 gelmişti; ama seninki erken yaptırmana rağmen çok yüksek bir değer geldi maşaallah. Yani ben senden ikiz haberi bekliyorum 🥰🥰

Ayyy aminnn canımmm sen böyle deyince elim karnıma gitti bir an ve gözlerim doldu 🥹
Oyy canım benim bugün senin günün çok şükür sevinç gözyaşları bunlar annesini bekletti ama çok şükür sonunda geldi minik mercimek sağlıcakla gelsin annesine tüm yaşadıklarını unuttursun inşallah 🤲🥲👼

Back
X