- 2 Mart 2025
- 110
- 191
- 18
- 28
- Konu Sahibi mayala katar
- #2.881
Nasıl yaptınız anlat bi kan mı idrarmı merak ettimCanımm canımm çok teşekkür ederimmmŞükür tuttu, inşaallah sağlıkla ilerler hepimizin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yaptınız anlat bi kan mı idrarmı merak ettimCanımm canımm çok teşekkür ederimmmŞükür tuttu, inşaallah sağlıkla ilerler hepimizin
![]()
Yaaa çok tatlısınnNasıl yaptınız anlat bi kan mı idrarmı merak ettim![]()
Yaaaaaa canımsınnn allahım kucağına almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat olsun sana inş aminnnnn kan değerin kaçtıYaaa çok tatlısınnEşimin tüm ısrarların rağmen test günümü bekledim ve kan testinde gördüm direkt
Hatta hastaneye gitmişken iğnemi vurdurmak istedim, bence sonuca göre vuralım, negatifse boşuna vurulmuş olursunuz dedi görevli kadın. Şişşşş olumsuzu çağırmayın, pozitif olacak vuralım biz dedim, güldü e peki dedi. İyi ki vurdurmuşum şükür pozitifi gördüüüüümmmm
![]()
Ona doktor tavsiye etmişti canım. Şekerden ziyade böyle şeyler yemek daha iyi sanırım.. Elinin altında olsun bunlar kuzumBadem kayısı filan yükseltiyormu öylesiyle hemen onlardan kullanayım
Tamam canım çiğ bademmiOna doktor tavsiye etmişti canım. Şekerden ziyade böyle şeyler yemek daha iyi sanırım.. Elinin altında olsun bunlar kuzum![]()
Anladım canım sonucun ne çıktı inşallah pozitiftirBen 24 subatta oldum ama transfer o yüzden yazdırmamıstım![]()
Aminnnn hepimize nasip etsin inşaallah kuzum, 150 geldi değer. Şimdi hastaneden aradılar pazartesi tekrar gel, testi tekrarla, çıkan sonuca göre kese randevusu verelim dedilerYaaaaaa canımsınnn allahım kucağına almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat olsun sana inş aminnnnn kan değerin kaçtı
Pozitif canımmAnladım canım sonucun ne çıktı inşallah pozitiftir![]()
Ne güzel canım maşallah darısı ikinci teste inşAminnnn hepimize nasip etsin inşaallah kuzum, 150 geldi değer. Şimdi hastaneden aradılar pazartesi tekrar gel, testi tekrarla, çıkan sonuca göre kese randevusu verelim dediler![]()
Evet kuzum çiğ badem, çiğ finduk, ceviz, kırı kayısı, kuru incir vs Bunlar kan şekerini dengeliyor ki benim de kan şekerim düşse hemen ağzıma bunlardan atarımTamam canım çiğ bademmi
MaşallahPozitif canımm![]()
Aminnn inşaallah canım sağolasınNe güzel canım maşallah darısı ikinci teste inş
Senin test gününe göre normal dimi benimkine 1 hafta vardı 338 di acaba ikizmi benimkiAminnnn hepimize nasip etsin inşaallah kuzum, 150 geldi değer. Şimdi hastaneden aradılar pazartesi tekrar gel, testi tekrarla, çıkan sonuca göre kese randevusu verelim dediler
Hayırlı olsun, gözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza alınYaaa çok tatlısınnEşimin tüm ısrarların rağmen test günümü bekledim ve kan testinde gördüm direkt
Hatta hastaneye gitmişken iğnemi vurdurmak istedim, bence sonuca göre vuralım, negatifse boşuna vurulmuş olursunuz dedi görevli kadın. Şişşşş olumsuzu çağırmayın, pozitif olacak vuralım biz dedim, güldü e peki dedi. İyi ki vurdurmuşum şükür pozitifi gördüüüüümmmm
![]()
Canımmm gözünüz aydınnnPozitif canımm![]()
Öyle yapayım o zaman ben hemen meyve suyu sıktım portakalEvet kuzum çiğ badem, çiğ finduk, ceviz, kırı kayısı, kuru incir vs Bunlar kan şekerini dengeliyor ki benim de kan şekerim düşse hemen ağzıma bunlardan atarım
Canım benim 10. günde 150 geldi değer ki normal. İlk denememde 59 gelmişti; ama seninki erken yaptırmana rağmen çok yüksek bir değer geldi maşaallah. Yani ben senden ikiz haberi bekliyorumSenin test gününe göre normal dimi benimkine 1 hafta vardı 338 di acaba ikizmi benimkidün sağlık ocağına kan verdim bakalım bugün çıkacak kaç artmış
Oyy canım benim bugün senin günün çok şükür sevinç gözyaşları bunlar annesini bekletti ama çok şükür sonunda geldi minik mercimek sağlıcakla gelsin annesine tüm yaşadıklarını unuttursun inşallahAyyy aminnn canımmm sen böyle deyince elim karnıma gitti bir an ve gözlerim doldu![]()
O da olur belki ama kuruyemişler daha pratik, hep yanında taşıyabilirsin kuzumÖyle yapayım o zaman ben hemen meyve suyu sıktım portakal