2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ama böyle de konmaz ki
olan var olmayan var
canım çekti şimdi neolacak :KK52:

gizem görür görmez kocaman bir maşallah dedim
Allah nazardan korusun tatlım

Seninle tammmm aynı kafadanız
Bende kilolu hantal diye tereddüt ediyorum ama bence beni yanıltacak
Umarım da öyle olur
.......:

anıl ben şu daha iyi diyemedim :26:
hayırlısı olur inşallah
inşallah gerçekten gözün arkada kalmayacak biri çıkar karşına senin de ayçanın da

Ben yaginida kendim yapiyorum kendimde kullaniyorum yastigimiza bile damlatiyoruz:)hazir alicaksaniz hakiki olmasina dikkat edin derim.dogal oldugu icin hicbi zarari yok ben kokusunuda cok seviyorum limon yagida ayni sekilde etkiliymis ben kullanmadim ama arkadasim kullaniyo.siz artik hangisinin kokusunu severseniz:)diz kapaklarinin arkasina el ayak bileklerine boynuna kulak arkalarina ozellikle surun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

lavanta yağını mı kendin yapıyosun :KK53: o nasıl oluyor kii
hazır alcas dicem de utandım mı ne :KK1: onu da yapamayacağım sanırım
inşallah hakikisine rastlarız ozaman ne diyim
nasıl yapıyorsun sen canım

Yapimi cok kolay ama zaman aliyo zaten simdi yapsan 1 aydan once kullanamazsin ben bebekten oncede kokusunu cok sevdigim icin yapiyodum yer silme suyuma elektirik supurgesinin suyuna falan damlatiyorum😁
Canim zeytinyaginin icine bikac dal lavanta cicegini atiyosun mesela 1 ltye ben 6-7 dal atiyorum sonra siseyi en cok gunes alan penceremin ic kismina koyuyorum 20 gun 1 ay icinde mayalaniyo o sure boyunca hergun calkalasan iyi ama ben unutuyorum:))sonra ince tulbentle suzup koyu renk bi siseye koyuyorum 1 yil boyunca mis gibi kullaniyorum:)bunu istedigin her bitkiye ayni sekilde yapabilirsin kuru bitkilerlede olur ama en guzeli tazesiyle olan

Seninle tammmm aynı kafadanız
Bende kilolu hantal diye tereddüt ediyorum ama bence beni yanıltacak
Umarım da öyle olur

Benim içinde ennn önemlisi konuşması şarkışlar söylemesi oynaması
İletişim en önemli şey....

Bu da diyor her altını açtığımda yıkarım her hafta tırnak keserim şu bu ama göreceğiz
Zamanında olduğu için birlikte vakit geçireceğinden şanaşıyoz biraz. Umarım beğenirim
Benim içinde zor oluyo al dene öğret beğenme gönder al dene öğret beğenme ver parasını gönder

Canooo
Hatırlıom üfürüğü ama inşallah iyi ılacak geçcek
Bende de var doğuştan. Hala var ama sıkıntım yok
İnşallah Anıl teyzesine çeker onunla yaşamayı öğrenir sıkıntısını çekmeden
Kuzum benim maşallah nasıl bir güzellik nasılll:nazar:

Evetttt hala yeşillll. Hatta maviye kayıyo bemce
Minik prensesimiz o bizim bal bal:)) nazlı bebe:))

Güldürmek için bin bir maymunluk lzm ona. Cilvesinden geçilmiyo tam artist:)):KK51:
Hemde ne nazzz:) arasa ne cilvelet yaptı kızım ama eeeeee oldu cevabı😀😀

Yapimi cok kolay ama zaman aliyo zaten simdi yapsan 1 aydan once kullanamazsin ben bebekten oncede kokusunu cok sevdigim icin yapiyodum yer silme suyuma elektirik supurgesinin suyuna falan damlatiyorum😁
Canim zeytinyaginin icine bikac dal lavanta cicegini atiyosun mesela 1 ltye ben 6-7 dal atiyorum sonra siseyi en cok gunes alan penceremin ic kismina koyuyorum 20 gun 1 ay icinde mayalaniyo o sure boyunca hergun calkalasan iyi ama ben unutuyorum:))sonra ince tulbentle suzup koyu renk bi siseye koyuyorum 1 yil boyunca mis gibi kullaniyorum:)bunu istedigin her bitkiye ayni sekilde yapabilirsin kuru bitkilerlede olur ama en guzeli tazesiyle olan

hmmmm süpermiş kolay da
ellerine sağlık canım :KK9:

sağol canım iyiyim biz de aynıyız
dışarıda çok uzun süreli durduğumuz olmuyo açıkçası havalar çok sıcak zaten
gerçi uzun dursak ne farkeder dün selim sabah kahvaltısından akşam 11 civarına kadar sadece 2 kez emdi o da nasıl biliyorsun
ha evde de değildik abimin evindeydik eşyalar falan çeyiz serildi.. sudan başka bişey de doğru düzgün vermedim yani düşün
şikayetçi olmamaya çalışıyorum ne kadar emse kardır diyorum ama bu huyu gerçekten çok yordu artık
yani sütüm varken başka şeylerle doyurmak ta istemiyorum
ikimiz de inatla bildiğimizi okuyoruz
hiç nefret falan gelmesin sen de elinden geleni yaptın bunca zaman
ek gıdaları arttır istersen bizim de yavaş yavaş öyle olacak heralde
buarada dışarıda uzun zaman geçirceksek çıkmadan hemen önce sağıyorum, dışarda bi müddet sonra biberonla onu veriyorum canım
o da uzun bi müddet onla yetiniyo zaten :KK37:

aleyküm selam denizim :KK3:
dönüşün muhteşem olmuş maşallah tütütü :KK52:
çok özlemişim seni :KK19:

:KK28:
bu gerçekten işe yarıyor mu
nooolur yarasın nooluurr
bebişimin her tarafını yediler
yüzü mahfoldu
bugün alıyorum lavanta yağı
onun bi zararı yoktur dimi sonuçta gün içinde kurudukça sürcez gece uyuyunca falan..

ben bugün ne yaptığımı anlatayim
biraz peynir
1 zeytin mini mini doğradım yoksa olduğu gibi tahliye borusuna :KK52:
2 buçuk hero bayby nin cici bebesi
neden 2,5 dersen kırık kırık olmuş sonu öylesine yani..
cici bebeye 1 çay kaşığı pekmez döküp ılık suyla ısladım
1 yumurta sarısını tereyağında pişirdim yarısı kadar kaldı yemedi
bu kadar
peyniri zeytini elimle yediriyorum peyniri ufak kopardıysam hiç ezmeden iriyse parmağımla az ezip..
bazen ceviz de oluyo bazen domates suyuna tam buğday ekmeğimizden minik parçalar batırıp ta veriyorum
her sabah aynı miktarda yemiyo
cici bebe bir defa almıştım o da bitti bazen ıhlamurla bazen önceden sağılmış buzluktan kendi sütümle de ıslatıyordumm

hiç özlellikle blendır yapmadım
ilk tattırmaya başladığımda da çatalla ezip mini lokmalar şeklinde olmuştu..

:KK53: oyy kıyamam
dikkat et

canım vardır bi hayır iyiki anladınız ne olduğunu
daha düzgün biri çıkacak karşınıza inşallah

Insallh cnm oyledir tabi

hmmm
bunu öğrendiğimiz iyi oldu hiç silmek etmek düşünmemiştim şimdilik
ay ne çok işimiz var bizim
yani annelerin
şimdi de minik incileri fırçalamaya geldi sıra :KK35:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hemde ne nazzz:) arasa ne cilvelet yaptı kızım ama eeeeee oldu cevabı😀😀

Ayyy demeeee altıma ediom hala izledikçe
Kızın sevesi geldi bizimki hırlaya hırlaya bi hal oldu
Isırcak sanki:)) oyyy karnıma ağrı girdi geneee:KK60::KK60:

kızlar size bişey sorcam hangi marka ıslak mendili kullanıyorsunuz? ben aslında pamuk su kullanıyorum ama gece ya da biryere gidince iyi oluyor islak mendil, kontrole götürdüğüm dr ıslak mendil tavsiye etmedi, kullanma dedi ama mümkünmü kullanmamak... uni babay yenidoğan kullanıyorum hala

kızlar size bişey sorcam hangi marka ıslak mendili kullanıyorsunuz? ben aslında pamuk su kullanıyorum ama gece ya da biryere gidince iyi oluyor islak mendil, kontrole götürdüğüm dr ıslak mendil tavsiye etmedi, kullanma dedi ama mümkünmü kullanmamak... uni babay yenidoğan kullanıyorum hala

canım ben hamileyken indirimde gördüğüm her markayı aldım, en çok üni babyden memnun kaldım. dalin de güzel ama sarımı çok kötü, tık tık çekilmiyor hepsi dökülüyor. bi de dalinin üstü kuru oluyor bütün ıslaklık aşağıya çöküyor. molfix de güzel.

ben izlemek istemiyorum ben canlı canlı görmek istiyorum :)))
anıl ve gizem'e duyurulur :KK66:
Ya gizonun uyku eğitimi benim bakıcı işleri olunca aksıyo. Nasıl yaparoz bilmiyorum. Benim bakıcıyı oturtsam çıkar gelirim de işte biliyosun
Gizo da eğitiöi bitirmeden çıkamaz. Nasıl yapsak bilemedim
Ama hakikaten Eylülle Arasın oynaması görüşlmeye değer:)):KK22:

Ben unibabu kullanıyorum ama değişiyor
Mavi aldım pembe aldom
Yeni doğana göre dha ucuz yeni doğan almıyorum artık
Mavi çok parfüm kokuyor ama pembe daha az daha iyi gibi
Tabi mavi daha ucuz hepsine göre

Ya gizonun uyku eğitimi benim bakıcı işleri olunca aksıyo. Nasıl yaparoz bilmiyorum. Benim bakıcıyı oturtsam çıkar gelirim de işte biliyosun
Gizo da eğitiöi bitirmeden çıkamaz. Nasıl yapsak bilemedim
Ama hakikaten Eylülle Arasın oynaması görüşlmeye değer:)):KK22:

ben de gizeme uyku eğitimini bozma dedim zaten. hatta dedim bayramda çok geziyo musunuz diye, yok dedi. iyi bari aksamasın çünkü uyku eğitimi dedim. benim tahminimce gizem 2-3 hafta içinde eylül'ü uyku konusunda dize getirecek :))
sen de bakıcıyı hallet görüşürüz bigün. ben heep müsaitim zaten uyarım size :))

ben de gizeme uyku eğitimini bozma dedim zaten. hatta dedim bayramda çok geziyo musunuz diye, yok dedi. iyi bari aksamasın çünkü uyku eğitimi dedim. benim tahminimce gizem 2-3 hafta içinde eylül'ü uyku konusunda dize getirecek :))
sen de bakıcıyı hallet görüşürüz bigün. ben heep müsaitim zaten uyarım size :))

Ayy uyku eğitimi dediğin gibi olsunda size yemek ısmarlicam ne isterseniz yapcamm 😃😃

E-bebekten baby&me alıyorum, birçok ıslak mendil denedim en çok bundan memnun kaldım.

Eklentiler

• $1405964639902.jpg
    $1405964639902.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 54
Ayy uyku eğitimi dediğin gibi olsunda size yemek ısmarlicam ne isterseniz yapcamm 😃😃

sen uyku eğitimini başarıyla tamamla, ben sana uyku hediye edeyim canım, eylül'e tam gün bakarım sana ödül, sen de git uyuyomusun, geziyomusun napıyosan yap :)))
haketcen bunları 2-3 hafta içinde...

sen uyku eğitimini başarıyla tamamla, ben sana uyku hediye edeyim canım, eylül'e tam gün bakarım sana ödül, sen de git uyuyomusun, geziyomusun napıyosan yap :)))

Oof o kadar sürermi yaaa :KK43:

Yaaa cidden bende 2-3 haftayi gorunce yikildim😭surermi cidden o kadar biz huniyle gezicez biraz daha surerseee

X