2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

aynı beni yazmışsın canım ya... aman ege'nin düzeni bozulmasın diye diye sokağa adım attığım yok. iyice bunaldım, darlandım, eşim de diyo al çocuğu çık iyice kendini eve kapattın ondan böyle sıkkın ve yorgunsun diyo.. yaa diyorum o kadar kolay zaten, bunun uykusu, yemeği, hepsine emek verdim, kendimi gezdiricem diye hepsini çöpe atıp sonra daha da eziyet çekemem diyorum ama kafayı yememe az kaldı.

ya elif öyle olmuyor işte, ege düzeni bozdu mu ben daha çok mafoluyorum o da.
geçen sabah uyudu 10.30 da normalde 13.30 a kadar uyurdu ceyran yaptı cam bi çarptı uyandı 11de bidaha da uyumadı. aha dedim tamam akşam ayvayı yedim ben. öyle de oldu zaten öğlen uykusu, akşam uykusu, yemekleri hepsi birbirine girdi, huysuzlandı... öyle çekeceğime evde kalayım diyorum napim ya. işleyen düzenin bozulması çok zorluyor beni de egeyi de (

Meltemcim resmen biz ayniyiz ya ayni stresleri yasiyoruz bebislerimizde duzenci bi sey olmasin hemen hersey alt ust oluyor ya sorma bi kere sacimi boyamaya gittim annem kuafor ona boyatmaya gittim sere serpe dukkanin icine ediyoz zaten sac yetismedi ysgiz durmadi e yarim kafada gezemem 1 gun sonra bi daha gittim sonraki gunde yagizin kontrolu wardi 3 gun ewde olmadik resmeeen 3 gun kaka yapmadi o derece duzenci ya heleki aglayip huzursuzluklarini istahsizliklarini soylemiyorum bile cok iyi anliyorum seni cnm cokkkk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kuaför mü o ne ?!! unuttum bile o işleri. ben aylar sonra ilk defa geçen gittim saçlarımı kestirmeye, o da eşim gelince ege uyuyordu zaten ona bırakıp çıktım. tırnaklar desen ne manikür ne bişey, daha ufakken kendim yapıyordum ama artık onu bile yapamıyorum (
aman neyse diyorum o düzenini oturtsun da yaparım sonra yapacağımı. nasılsa ege'den önce de gezeceğim kadar gezdim, tozacağım kadar tozdum...

Cnm soyle kendi baslarina tw izleyip oynar duruma gecene kadar yani bi 4-5 yas bayaaa zorlancaz o kesin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bebeklerin camasirlarini neyle yikiyorsunuz? Ben sivi dalin kullanıyorum ama hem kaka hem meyve lekeleri oldugu gibi geri cikiyor hadi meyve tamam ama bu hicbir lekeyi cikarmiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah senin gibi biri denk gelir (
Bakalım :18:
Biraz benim yüzümdendir belki
Sizler daha dikkatli olun diye yazdım kuzum
Yoksa şanssızlık vardı işte
Neysek ki tatil ve yolculuk harika geçti. Aras çok mutlu olmuştu

Dalin çıkartmadı benimkileri de
Dalan roxy kullanıyorum 40 derecede yıkıyorum
Bazem pekmezi çıkartmıyorum tekrar yıkıyorum

Gariptirki demir ilacinin lekesini cikartiyor roxy i dalin bitince kullaniyorum bende 40da yikiyorum bingonun hipoalerjenik olani kullaiyorum kendi pijamalarima bebege de onumu denesem acsba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…