2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kizlar elbette uyku yemek duzeni coook cok onemli ama bu kdr kasmayin bence. Yemege davetlysenz gidin bebislerin de gezmeye gormeye hakki var. Gecen akisam ben de gittim iftara arkdsma 12ye kdr otrduyuk uyumadu ama gayet mutluydu cocuklara bakti izledi sonra arabada hemen uyudu. Ertesi aksam yine vaktnde uyudu. Yabancilari giruyorsunuzdur kucucuk bebelerle dunyayi geziyrlar valla helal olsun.
yarin abimlere gdyrm hpzt ye kdr ben de mrk edyyrm nasil yiyexek uyuyacak diye ama sirf bu yuzden eve tikilmayin. Gecen carsida cektik kenara arzbasini bi dukkanin onunde tabure vardi yedrdim yogurdunu :))

Ha tikir tikir duzenim yok gerci. Oyle olsa belki bende daha cok korkardim ama oyle degil zaten :))

Ayy ne cok konustum ozurr:))

Bizimde tikir tikir isleyen bir duzenmiz yok bende suan gocebeyim. 5 gun nevsehir hafta sonlari nigde. Haftaya izmir..
Evdeyken duzenimiz vardi..ama olsun. Yinede sorun cikarmiyor..
Bende aycayi alip surekli cikiyorum gzmeye gidiyorum ..
Yoksa kafayi siyiririz.:KK53:

Sen arka bahceye geliyor musn diar...:KK34:

Aaa oynamayin arka bahcede gelin bu tarafa topunuzu keserim haaa.:p:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bebeklerin camasirlarini neyle yikiyorsunuz? Ben sivi dalin kullanıyorum ama hem kaka hem meyve lekeleri oldugu gibi geri cikiyor hadi meyve tamam ama bu hicbir lekeyi cikarmiyor

Dalan roxy 60 derecede yıkıyorum herşeyini... Elma lekesini çıkarmıyor illet oluyorum... Ama demirdi pekmezdi onları çıkarıyor... Çıkmayanları da önce kosla vanisle yıkıyorum donra maknada tekrar yıkıyorum...

Cagani teyzosuyla saglik ocagina gonderdim..ablamn hemsiresinin cocuguyla oynuyolar..elde kaldi 1 ..onuda doyurdummu benden iyisi samda kayisi:KK55:

Dalan roxy 60 derecede yıkıyorum herşeyini... Elma lekesini çıkarmıyor illet oluyorum... Ama demirdi pekmezdi onları çıkarıyor... Çıkmayanları da önce kosla vanisle yıkıyorum donra maknada tekrar yıkıyorum...
60 derecede yipranmiyor mi oznur ben bi kere yikadim bidaha da hep 40 derecede ada 30 derecede yikadim.

canım hep anakucağında mı uyumuştu.nerdeyde 20 saat falan yol gidicez.rahat eder mi diye düşünüyorum.senin rahatlığına da bayılıyorum.inşallah bende böyle rahat bi anne olurum zamanla.:)))
Evet nakucagnda yatti hep uyaninca mzirdm tekrar uyudu. Yerin koydum.am ana kucagnn icne yumsak alt acmalar koyuyorum yukseltiyorum oturuyogibi olmuypr.

Ben tarz olarak rahat bir insanm cocklarda na gore oldu ahat yani.
Arkadasim asiri pimpirikli. Kizi yemek yemez oglu bi dak. Ywrinde durmaz. Mahfediyor nlarin yolnda. Hic kendin vakit ayirmiyor.

Kendimizede vakit ayiralim dimi ama....:KK34::KK34::KK54::KK54:

Son düzenleme:
Kizlar bebeklerin camasirlarini neyle yikiyorsunuz? Ben sivi dalin kullanıyorum ama hem kaka hem meyve lekeleri oldugu gibi geri cikiyor hadi meyve tamam ama bu hicbir lekeyi cikarmiyor

ben kendi detarjanımla yıkıyorum, ariel :))
2 kere durulama yapıyorum, deterjan kalmasın diye.
ama demir lekesi, elma lekesi bunlara faydası yok.
ama anneme gittiğimde omo'yla yıkadık, hepsini mis gibi yeni gibi çıkardı :))
bu arada 60 derecede yıkıyorum ben de.
ama o koslalar falan hiç işe yaramadı.
valla ben doğumdan beri kendi deterjanımızı kullandım, 2 kere durulayarak. hiç de sıkıntı olmadı, bebek deterjanları aşırı pahalı, gereksiz.
haa alerjik reaksiyon verseydi kullanırdım ama baktım sıkıntı yok bizim deterjana tam gaz devam ettim :))

Ben kendi çamaşırlarımızıda dalin sabun tozuyla yıkıyorum dalin soft yumuşatıcı kullanıyorum bebeğinki canda bizimki patlıcanmı:-)
Dalan roxi bulursam ondan alıyorum gayet güzel mis gibi yapıyo.lekelere pek takılmam ister çıksın ister çıkmasın gezmelik ayrı evde ayrı giyiyoruz zaten.
Neredeyse hiç lekemizde yok:-)

60 derecede yipranmiyor mi oznur ben bi kere yikadim bidaha da hep 40 derecede ada 30 derecede yikadim.

Valla canım isterse yıpransın yapacak birşey yok... Allerjisi olduğu için herşeyini 60 derecede yıkamak zorundayım... (Ömrümü yedi ömrümü:KK37:) seatleon un dediği gibi çıkmayanlar da ev kıyafetleri oluyor:) gidip de güzelim elbisesiyle elmalı muhallebi yedirmiyorum:))

Valla canım isterse yıpransın yapacak birşey yok... Allerjisi olduğu için herşeyini 60 derecede yıkamak zorundayım... (Ömrümü yedi ömrümü:KK37:) seatleon un dediği gibi çıkmayanlar da ev kıyafetleri oluyor:) gidip de güzelim elbisesiyle elmalı muhallebi yedirmiyorum:))

:KK1:deli:)):KK1:
Bizde de aynı kural geçerli

Bizimde tikir tikir isleyen bir duzenmiz yok bende suan gocebeyim. 5 gun nevsehir hafta sonlari nigde. Haftaya izmir..
Evdeyken duzenimiz vardi..ama olsun. Yinede sorun cikarmiyor..
Bende aycayi alip surekli cikiyorum gzmeye gidiyorum ..
Yoksa kafayi siyiririz.:KK53:

Sen arka bahceye geliyor musn diar...:KK34:

Cnm arka bahce yok bende :) apartmnda otryrm :p

merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum eşimin işi dolayısıyla istanbuldan antalyaya taşındık..koşturmaca falan zor oldu.. fırsat bulamadım girmeye.. nasılsınız bebişler büyümüştür... bizimki de yeni yeni dede baba demeye çalşıyor :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
$IMG-20140630-WA0011.jpg bu da bi kaç hafta önceki halimiz :KK1::KK1::KK1:

günaydın kızlar

burası ziyaretçilerinin hiç eksik olmadığı, kullanıcıların birbirine cevap vermekte yarışırcasına sayfaların hızla akıp gittği bi topikti....
artık giriyorum kimseler yok, hiç ilerlemiyor, eski arkadaşları da özlüyorum ama herkes malum başka yerde....

hep te derdik; bebeklerden fırsat bulamasak ta, az girsek te burayı boşlamayalım başka topik açıp ta kaybolmayalım diye......

nbr şekerim selim paşa ya maşallah bizde dha tık yok nasıl annesi seni dişliyormu yaramaz :) hehehe öpüyorum
iyiyiz canım çok şükür
tşk ederiz teyzesi
ama inan çok ta acelesi yok. huysuzluğu ayrı oluyo ısırması ayrı :KK53:
dişlemez mi!
benimkini biliyon uyku uyanık arası emiyo, memede dalıyo.. bazen memede açılıyo uykusu, son fırtı fena bi ısırıkla noktalıyo :KK37:
sırf uyanık emse daha çok ısıracak yani

Kızlar yarın bi tane bakıcı başlatıyorum
Bana önerecepin birşeyler var mı nasıl davranıp davranmamam hakkında
hayırlı olsun anılcım
inşallah kafana uygun düzgün biriyle karşılaşırsın :KK54:

Yazmaya vakit bulamasamda okuyodum şimdi okuyacağımız bişey bile yokk hiç iyi olmadı bu face muhabbetiniz bence.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlar

burası ziyaretçilerinin hiç eksik olmadığı, kullanıcıların birbirine cevap vermekte yarışırcasına sayfaların hızla akıp gittği bi topikti....
artık giriyorum kimseler yok, hiç ilerlemiyor, eski arkadaşları da özlüyorum ama herkes malum başka yerde....

hep te derdik; bebeklerden fırsat bulamasak ta, az girsek te burayı boşlamayalım başka topik açıp ta kaybolmayalım diye......

iyiyiz canım çok şükür
tşk ederiz teyzesi
ama inan çok ta acelesi yok. huysuzluğu ayrı oluyo ısırması ayrı :KK53:
dişlemez mi!
benimkini biliyon uyku uyanık arası emiyo, memede dalıyo.. bazen memede açılıyo uykusu, son fırtı fena bi ısırıkla noktalıyo :KK37:
sırf uyanık emse daha çok ısıracak yani

hayırlı olsun anılcım
inşallah kafana uygun düzgün biriyle karşılaşırsın :KK54:
Amin canımmmm. Deniyorum işteeee
Pek beğenmesem de bundan iyisini de bulacağımı düşünmüyorum
Bakalım çok zor çok. Çalışmasam mı diyorum ama sonra düşünüyorum pişman olacağımı biliyorum
Ve eninde sonunda oğlumu birilerine emanet edrceğim aklıma geliyor
Ne kdr erken alışırsa o kdr iyi olur diyorum
Ben burdayim siz nerdesnizzzz:KK54:

Bendeee hellooo:92::92::92:

merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum eşimin işi dolayısıyla istanbuldan antalyaya taşındık..koşturmaca falan zor oldu.. fırsat bulamadım girmeye.. nasılsınız bebişler büyümüştür... bizimki de yeni yeni dede baba demeye çalşıyor :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Eki Görüntüle 1192274 bu da bi kaç hafta önceki halimiz :KK1::KK1::KK1:

Aaaa antalyaya mı gittinizz çok tebrike derşm inşallah hayırlı olmuştur sizin için
En büyük hayalim bu şehirden kurtulmak
Ege olsun akdeni olsın karadeniz hiç farketmez
Oğlun adına da çok sevindim ne güzel bir şehirde büyüyecrk temiz hava:KK16:

Gunaydin kizlar.
Yeni kahvaltimizi yaptik biz simdi uyudu ayca...duzen iyice gitti.
Gece 12 de yatar oldu sabah 11 de kalkiyor.
Tabi aralarda emmeye kalkiyor.

Dun kontrole goturdum aycayi ablamn saglik ocagina

7500 gr
65.5 cm boy

Gecen ay 65 cm di. Uzamamis...:18: ablamin hemsiresi muhakkak sabak gunese cikar dedi.
Devit i hic ihmal etme dedi.
Tamam bende minyonm ama yinede ne bilim iste nsan uzuluyor. Kilo hic onemli degil boyu accik uzasa..:KK16:

X