- 4 Aralık 2012
- 1.083
- 24
Çirkin ordek yavruma meyve filesini verdim bi geldimki bu halde:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet ben de ete önce suyunu ekledim sonra etlerini eklemeye geçtim.
valla canım ben de nette okudum eti öyle suya koymak gerektiğini, pembe kan rengi gidene kadar. bikaç sitede denk geldim. etin kanlı olması daha bağışıklıkları güçlenmediği için bağırsak enfeksiyonlarına ıvıra zıvıra yol açabiliyormuş. ben de tırstım öyle yapıyorum. herhalde 1 yaşına kadar böyle devam edicem. ama et suyu baya lezzetli oluyor kemiklerden kaynaklı herhalde, çok fazla bişeyler kaybettiğini zannetmiyorum. kuzu etinden kıyma çektir onu da kat arada, çok güzel oluyor. hem de taneli yemeye başlamasına adım atıyor.
Çirkin ordek yavruma meyve filesini verdim bi geldimki bu halde:)
Arkadaşlar benim kızım 6 ay lık verem aşısı yeri kızardı ve şişti böyle değildi 4 ay oldu vurulalı sizlerede böyle birşey oldumu ? Doktora götürsemmi ?
kızlar biz 2 gündür ete başladıkk sebze püresinn içine 1,5 çay kaşığı kadar kıyma koydum :) ve bugun nihayet düz emeklemeye başladı hep ters ters emekliyodu
canım doktora götürmene gerek yok normal bir durum. ben yaptırdığımda hemşiremiz söylemişti, 6 aydan sonra kızarıp şişecek dedi. aşının iyi yapıldığının göstergesi merak etme.
ooh ne güzel ege bey de anca komando gibi sürünüyor :))
canım doktora götürmene gerek yok normal bir durum. ben yaptırdığımda hemşiremiz söylemişti, 6 aydan sonra kızarıp şişecek dedi. aşının iyi yapıldığının göstergesi merak etme.
ooh ne güzel ege bey de anca komando gibi sürünüyor :))
Cok tatli oluyolar yaa hep geri geri gidiyodu cok komik bugun dayisi telefonu gosterdi onu alcam diye baktim duz emekliyo koptukk :)) cnm sen gun icinde neler yediriyosun we kac saat arayla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
8.00- kahvaltı : beyaz peynir, zeytin, domates, salatalık, yumurta sarısı, cici bebeyle pekmez ceviz karışımı ve 90 a 1 ölçek mama (su içmediği için mamayı baya sulu hazırlıyorum kahvaltıda su içsin diye) ıhlamur ya da meyve suyu
10.00 - 150 cc mama içip uyuyor.
13.00 -uyanıyor
13.30 - sebze, çorba - et suyuyla yaptığım çorbalar sebzeler. verdiğim sebzeler ( havuç, kabak, patates, sarımsak, enginar, bezelye, taze fasulye) şehriye ya da pirinç ilave ediyorum.
16.00 - 150 cc mama
18.00 - muhallebi (muhallebileri meyveyle hazırlıyorum)
19.00 - bizimle sofraya oturuyor, yemeklerin suyundan veriyorum. haftada 1 balık yediriyorum.
21.00 - 150 cc mama içip hooop yatağa :)))
Maasallh ya ne guzel duzeniniz. Yemyr benimki dogru duzgun emmek istyr.
Emzireen annelerr yardm edin sizin durumlar nasil ek gidayla? Mete yemek yemk istmyr emmk ustyr. Hem yetersiz beslenyr hem ne ypcm ben ise baslaynca(
sağol canım evet düzeni iyi oturttuk çok şükür.
sıkılma canım bu sorunu emziren biçok anne yaşıyor, emmekten ek gıdaya geçişi kabullenemiyor, bence bir süre en sevdiği şey neyse ondan ver her öğünde alışır yavaş yavaş merak etme. korkutma kendini şimdiden. daha 2 ayın var okul için o zamana kadar baya bişeye başlamış olur.. sen ne kadar rahat olursan mete de o kadar rahat olur. bence onlar hissediyor bizi. ben hiç korkak yaklaşmadım acaba yer mi yemez mi sever mi sevmez mi diye düşünmedim. yer benim oğlum, uyur benim oğlum hep böyle düşünüyorum ona da söylüyorum, anlıyor herhalde ona güvendiğimi, beni mahçup etmiyor :))
Dogru soyluyorsun cnm da stres yapyrm iste. İnsallh dedigin gbi olur. Yemeyi brkyr İyi baya yedi dyrm sinra pesine emyr birsuru. Ogun miktarini arttramyrm bir turlu
Merhaba.Çalışan anneler bakıcı sorununu nasıl çözdünüz.Eylülde işe başlıyacağım,oğlum 8,5 aylık olacak.Maalesef bakıcı bulamıyorum.Dün görüştük biriyle 5 er saatten haftada 4 gün için 1250 tl maaş + sigorta istedi.Sadece bebeğin bakımı.yani besleme ve uyutma sadece.yemeğini hazırlama,çamaşırı,ütüsü,banyosu da yok
Aynen öyle canım ben çabaladıkça üzümün sapı armudun çöpü kavga çıkıyor ya ben tek olsaydım evde aniden fenalaşsaydım kimin ruhu duyavcaktı kendi mi işten gelecekti kendi ailesimi 1 saatlik yoldan altlarında araba yokken gelecekti kaynım desen Allahlık ölüyorum abi desem banane der kendi de biliyor annemler tamam yalnız bıraktılar beni ama şimd, yanımda olmaya yardımcı olmaya çalışıyorlar bi alo desem altlarında araba olmadığı halde taksiye atlayıp 5 dkkada bende oluyorkar doğumum acil olmuştu benim ve annemdeydi eşyalarım anne dedim ben doğuma gidiyorum gelin dedi ben yatış işlemlerini hallettim eşimle tam asonsöre yöneldik 5 dk sonra yanımdalardı ameliyata girmeyi bırak odama gitmeden geldiler evleri 30 dk hastaneye kendi abisini doğumdan çıkınca aradı yürüyerek 5 dkkalık mesefade olan abisi gece 12 gibi geldi görmeye ben 5,5 tu ameliyattan çıktım annesi kıskançlığından annem bana bakıyor diye 40ımı burnumdan getirdi eşimi doldurdu sürekli ama eşime göre öyle birşey yok dediğin gibi beni paylaşmak istemiyor sürekli kıskançlık yapıyor ama farkında değil bunların mesela annemlerdeyim abim kek istiyor benden yapıyorum işte arıyor beni napıyorsun diye bende kek yapıyorum diyorum hemen bana abin isteyince yaparsın ama bana yapma sen falan filan surat asıyor teli kapatıyor küsüyor benimle yaa kaç kere sabahın 5ide kek pasta sıkma istedi üşenmedim kalktım yaptım hamur kızartması ister keç olursa olsun yaparım bunları düyorum bana sende 1-2 defa yaptın ama hep yapmış gibi gösteriyorsun diyor yani nasıl bu durumdan çıkacam ne yapacam bilmiyorum beynim durmuş gibi sanki
8.00- kahvaltı : beyaz peynir, zeytin, domates, salatalık, yumurta sarısı, cici bebeyle pekmez ceviz karışımı ve 90 a 1 ölçek mama (su içmediği için mamayı baya sulu hazırlıyorum kahvaltıda su içsin diye) ıhlamur ya da meyve suyu
10.00 - 150 cc mama içip uyuyor.
13.00 -uyanıyor
13.30 - sebze, çorba - et suyuyla yaptığım çorbalar sebzeler. verdiğim sebzeler ( havuç, kabak, patates, sarımsak, enginar, bezelye, taze fasulye) şehriye ya da pirinç ilave ediyorum.
16.00 - 150 cc mama
18.00 - muhallebi (muhallebileri meyveyle hazırlıyorum)
19.00 - bizimle sofraya oturuyor, yemeklerin suyundan veriyorum. haftada 1 balık yediriyorum.
21.00 - 150 cc mama içip hooop yatağa :)))
Maasallh ya ne guzel duzeniniz. Yemyr benimki dogru duzgun emmek istyr.
Emzireen annelerr yardm edin sizin durumlar nasil ek gidayla? Mete yemek yemk istmyr emmk ustyr. Hem yetersiz beslenyr hem ne ypcm ben ise baslaynca(
Merhaba.Çalışan anneler bakıcı sorununu nasıl çözdünüz.Eylülde işe başlıyacağım,oğlum 8,5 aylık olacak.Maalesef bakıcı bulamıyorum.Dün görüştük biriyle 5 er saatten haftada 4 gün için 1250 tl maaş + sigorta istedi.Sadece bebeğin bakımı.yani besleme ve uyutma sadece.yemeğini hazırlama,çamaşırı,ütüsü,banyosu da yok
Meltemcim maşallah ege beye hayran kaldim duzeninize Allah nazardan saklasin en cok da gece yatma saatini kinadim okadar erken yatarmi bir bebek:s (kınıyorum ki basima gelsin 1den once uyumayan zeynepe de bulassin:)) dun zeynep i biraktim kendi uyudun diye kıyameti kopardı cadi
kızlar sabah ege uyanınca yanıma koydu eşim, ben de bi gözüm açık egeye bakınıyordum. içim geçmiş, güüüüm diye bi ses, bi baktım ege yok, düşmüş( öyle kalmış, kalkmaya uyraşıyor, ağlamıyordu da, ben bi anda ''aaa allah kahretmesin, salak meltem'' dedim aldım çocuğu, sonra ağlamaya başladı. eşim de köpekleri çıkarmıştı, bi geldi ege viyak viyak, ne oldu dedi, yataktan düştü dedim. demediği laf kalmadı. korktum zaten, elim ayağım titredi, dedim sen de düşürebilirdin. sen beni öldürürdün dedi. haksız da değil oyardım valla. ama çok moralim bozuk ya, dayanamadım yorgunluğa uyumuşum ( hep benim salaklığımdan.