- 4 Aralık 2012
- 1.083
- 24
Kizlar emzirme bittikten sonra sac dokulmeniz durdu mu.
Avuc vuc dokuluyor benimki.
Caganida 27 aylik olana kadar mzirdigim icin anlamadim ne zaman bittigini dokulmenin.
Ondada cok dokulmustu.
Emzirme bitince mi acaba durdu dokulme hatirlamiyorim..
Bugün Azrayı kendi yatağına geçirdim artık... Memede hafif sallanarak uyumaya alışkın Azra tam 40 dakika direndi ama zafer şimdilik benim:) bakalım sabaha kadar ne olacak.. Ben yan odadaki Azrayı duyabilecek miyim bir de
canım ege 1 kere emmesine rağmen benim saçlarım fena döküldü, 1 hafta oluyor tamamen bırakalı hala dökülüyor, zamanla azalırsa söylerim sana. zaten kalanları da ege yoluyo..
tebrik ederim öznur, çok doğru bir karar almışsın, sakın yılma... biliyorsun ben 2,5 aylıkken ayırdım çok rahatım. Azra'nın gün içerisinde kendi kendine oynamasına da fırsat veriyorsun zaten kendi kendine uyumayı da yakında çok kolay öğrenecektir bence.
canım ben yazmıştım burda akıllı telefonun varsa baby monitor indir çok güzel bir program, uyanırsa, ağlarsa hemen eşine arama yapar.
Canım uçağa kadar arabayla götürdüm bagaja vermedim yani uçağın tam kapısında bıraktım indiğimde aynen teslim ettiler.el çantana istedini koyabilirsin benim sular mamalar doluydu.pusetiyle biniyorsun di mi uçağa? bi de sıvı almıyorlar ya artık uçaklara, herhalde bunların mamaları, suları bu kurala dahil değildir di mi??
belli bir gramaja kada aliyorlar.
Caganda almistik am n kadardi hatilamiyorum
Gizmcim iyi tatiller. Ne guzel istedign saat hazir olcak ymgi.
Uykuyu donuste ayarlarsin
Süpermiş zıpzıp Egecim :)
Hayırlı olsun damatlığını görün inşallah:)
Canım buradaki tecrübeli anneler yorum yazsın mutlaka ama muzda siyah iplikçikler normal sanırsam...
İyi tatillerrrr:))
Bugün Azrayı kendi yatağına geçirdim artık... Memede hafif sallanarak uyumaya alışkın Azra tam 40 dakika direndi ama zafer şimdilik benim:) bakalım sabaha kadar ne olacak.. Ben yan odadaki Azrayı duyabilecek miyim bir de
Oh supert
Bende yaklasik 1 ay oldu kendi kendine uyuyor.
En fzla bir muzik aciyorum oyle cok daha kolay uyuyor
Ama yer sıkıntisi yuznden ani yatakta uyuyoruz simdilik.
Izmire gidince kv. Dem bizim odamiza besik getirtmiz onda yatar..bende rahat yatarim.
Bizde 12 ağustosa aldık uçak biletimizi
Eşim arabayla gidecek orada lazım olur diye
Ben Arasla uçakla
Tırsıyorum ama arabayla 15saay yolu gitmekten daha az tırsıyrum
O yüzden daha rahatım. Araba da sefil olurduk eminim
Herkeselere mirabaaaaa
Gülay im balım 2013 aralık anneleri grubuna kabul etti (facebook) herkesi kesiyorum şimdi
Gene berbat bir gece yaşıyoruz.
11 den beri ağlıyo uuuyamıo
Başım çatlamak üzere. Ne derdi bar ki
Dr diş falan yok daha beklemeyin dedi. Nedir bu o zaman uykusunda durmadan ağlıo yaaaaa
Saol cnm önerin için ama pişik yok çok şükür de isilik oldu hep kolları karnı acaba ise yarar mı isilik için de?
Çok geçmiş olsun cnm. Ege ye şifalar olsun inş.
Gene berbat bir gece yaşıyoruz.
11 den beri ağlıyo uuuyamıo
Başım çatlamak üzere. Ne derdi bar ki
Dr diş falan yok daha beklemeyin dedi. Nedir bu o zaman uykusunda durmadan ağlıo yaaaaa
Oh supert
Bende yaklasik 1 ay oldu kendi kendine uyuyor.
En fzla bir muzik aciyorum oyle cok daha kolay uyuyor
Ama yer sıkıntisi yuznden ani yatakta uyuyoruz simdilik.
Izmire gidince kv. Dem bizim odamiza besik getirtmiz onda yatar..bende rahat yatarim.
Mete hep emerek uyuyor emmeyi redderese koluma yatryrm uyyor gbi oluyor yine emmk istyr emerek uyiyor. Emmeden uydugu cok az ben simdi nasil uyku egt. Verebilrmki?
Mete hep emerek uyuyor emmeyi redderese koluma yatryrm uyyor gbi oluyor yine emmk istyr emerek uyiyor. Emmeden uydugu cok az ben simdi nasil uyku egt. Verebilrmki?
Azra daöyleydi uyku eğitimine geçmeden evvel emzikeğitimi verdim:) ona alıştırdım yoksa Azra da uyumazdı heralde ya da çokdaha uzun sürerdi..