canım benim bahsettiğim dikkatli bakınca farkedilecek birşey değil komple siyah ip ti sırf ek gıda için özel dr a gitmeye karar verdik az olsa belki vermeye cesaret ederdim ama malesef okadar çoktu ki korkuyorum yavrum hazmedemiyor demekki diye, bakalım dr ne diyecek sorun dr bulmak bu konu hakkında bizi bilgilendirecek. zeynep in kontrolleri ya da hastalıkları için 4 kere farklı özel dr a gittik hiçbirinden de memnun kalmadık bi de ünv hastanesini deneyelim dedik çok memnun kaldık özel hastanede hissettik kendimizi zaten bir dosya oluşturuyorlar tüm takibini ordan yapıyorlar , aynı ünv de sosyal pediatride devam edicez kontrollere artık ama 1 ağustosta randevu. bende yoğurdun içine muz katacaktım muzu sevdi diye ama korkuyorum yanlış birşey yaparım diye. zaten normalde çok düzenli kaka yapardı hatta kakalarını genelde aynı saatlerde yapardı ama ek gıdaya geçince günde 1 kere yapsa seviniyorum.canım sen söyleyince ben de bugün dikkat ettim kakasına egede de var öyle siyah ip ip şeyler ama ben hala muz veriyorum ve vericem de :))
canım benim bahsettiğim dikkatli bakınca farkedilecek birşey değil komple siyah ip ti sırf ek gıda için özel dr a gitmeye karar verdik az olsa belki vermeye cesaret ederdim ama malesef okadar çoktu ki korkuyorum yavrum hazmedemiyor demekki diye, bakalım dr ne diyecek sorun dr bulmak bu konu hakkında bizi bilgilendirecek. zeynep in kontrolleri ya da hastalıkları için 4 kere farklı özel dr a gittik hiçbirinden de memnun kalmadık bi de ünv hastanesini deneyelim dedik çok memnun kaldık özel hastanede hissettik kendimizi zaten bir dosya oluşturuyorlar tüm takibini ordan yapıyorlar , aynı ünv de sosyal pediatride devam edicez kontrollere artık ama 1 ağustosta randevu. bende yoğurdun içine muz katacaktım muzu sevdi diye ama korkuyorum yanlış birşey yaparım diye. zaten normalde çok düzenli kaka yapardı hatta kakalarını genelde aynı saatlerde yapardı ama ek gıdaya geçince günde 1 kere yapsa seviniyorum.
burcu nerelerdesin ya ara sıra görüyorum seni çevrimiçi kayboluyorsun hemen, yavrular nasıl sen iyimisin?
meltemcim bayıldım minik çekirgeye çok mutlu görünüyor ama benim kızım kumanda ve battaniye yemek dışında hiçbirşeyden keyf almıyor , yürüteç almayı düşünüyorum onaa
ben ank. ünv. personeliyim canım randevu falan alırken kolaylık oluyor evimiz çok uzak düşüyor işte ama memnunuz, yeni bina tertemiz dr lar da ilgili doğum içinde oraya gittim , doğumdan özellikle çoook memnun kaldım anabilim dalı başkanına gittim 26. haftadan sonra doğuma da o girdi şahaneydi adam ayrılmadan 2. yi yapsam diyorumcanım profiline baktım şimdi ankaradaymışsın, istanbulda olsaydın doktoruma yönlendirecektim seni. ben devlet hastahanesinin bi semt polikiliğine gidiyorum ve doktorumuzdan çok ama çok memnunum. semt polikliniği olduğu için kalabalık değil, sakin, doktorum çok ilgili egeye karşı ve çok bilgili. umarım sen de kafana göre bir doktor bulursun. Gazi üni.nin çocuk bölümü çok iyi ama, kardeşim yeğenlerimi hep oraya götürüyor çok memnun, annem de orada çalışmıştı bi araştır istersen orada doktor.
aaaaaaay diş olayı dışında zeynep i anlatmışsın, artık sütümüz yetmiyor bence o yüzden sık uyanıyorlar, bizimde uyku düzenimiz sizinki gibi, benim tosba da yüzüstü sevmiyordu şimdi kumandaya yastığa uzanmak için pat yüzüstü sonra bağır çağır , Allah sağlık versin yavrularına da sana da HERKESE DECanımmm iyiyimm iyiyim saolll düşüncen için büyük kız iyi tam gaz motoru soğumadan konuşmaya devam 10 gündür falan ananesinde o yokken biraz dinlenirim dedim ama şimdide çok özledim canım sıkılıyo o yokken :/ kaşınıyorum bende 😄 rüzgar da bi mızmız bu aralar huniyi takmama az kaldı gece uyuması saatler sürüyo gece saat başı emmeye kalkıyo gündüzleri zaten uykusunu düzene sokamadım bi türlü bi sabah ilk uykusu bellidir gerisi hep düzensiz 4 üstte 2 altta toplam 6 dişimiz var ☺️☺️ Emeklemiyo zaten yüstü durmaktan nefret ediyoo altını değiştirirken bi rahat durmaz döncem diye döner bu seferde bas bas bağırır yüzüstü sıkıldım d.ye oyun oynuyo kereta 😄 en bayıldığı şey elinden tutucan o ayağa kalkıcak emeklemeden yürücek galiba☺️ İki satır zor yazdım valla ağlıyo benmki yine var bi sıkıntısı ama anlayamıyorum 😁😁
ben ank. ünv. personeliyim canım randevu falan alırken kolaylık oluyor evimiz çok uzak düşüyor işte ama memnunuz, yeni bina tertemiz dr lar da ilgili doğum içinde oraya gittim , doğumdan özellikle çoook memnun kaldım anabilim dalı başkanına gittim 26. haftadan sonra doğuma da o girdi şahaneydi adam ayrılmadan 2. yi yapsam diyorum
aaaaaaay diş olayı dışında zeynep i anlatmışsın, artık sütümüz yetmiyor bence o yüzden sık uyanıyorlar, bizimde uyku düzenimiz sizinki gibi, benim tosba da yüzüstü sevmiyordu şimdi kumandaya yastığa uzanmak için pat yüzüstü sonra bağır çağır , Allah sağlık versin yavrularına da sana da HERKESE DE
Antalyadayız bizdee :)) denizden dalgadan ödü patladı yürüyüp kaçcaktı nerdeyse bi ağlama bi ağlama aman allahım allahtan içi deniz suyuyla dolu havuz var ona giriyoruz.olmayan uyku düzenimiz iyice kayboldu tek sorun o.
Onun dışında yemek konusunda çok rahatız verdiğim saatlerde istediğim şeyi hazırlayıp getiriyolar o iyi oldu :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
olsun canım havuzu var, uykusunu da boşver gelince düzenlersin. yemek işi de iyi olmuş :))
benim sana asıl sormak istediğim şey, uçak yolculuğu nasıl geçti? onu merak ediyorum ben de tatilde uçak kullanalım arabayla telef olmayalım diyorum da fikrim olsun...
iyi tatiller.
Fena değildi canım
Kalkışta ve inişte emzirdim , 55 dk sürdü zaten oynadık yanıma daha önce görmediği yeni 1-2 oyuncak almıştım değişik gelsin diye ama o genelde öndeki insanların saçlarını çekti hep rezil olduk özür dile dile ��
belli bir gramaja kada aliyorlar.pusetiyle biniyorsun di mi uçağa? bi de sıvı almıyorlar ya artık uçaklara, herhalde bunların mamaları, suları bu kurala dahil değildir di mi??
kızlar ege'ye hoppala aldım :))
ilk koydum hemen zıplamaya başladı, zaten onu hoplatmaktan bıktım diye aldım hoppalayı da :))
daha tam senkronize edemedi ayakları, zamanla daha iyi hoplar :))
http://www.youtube.com/watch?v=mawAMvoXhLY
İyigeceler kizlarr
nihayet sunnet olduk buyuk bi yuk kalkti uzerrimden. Bizi almadilar iceri . ciktiginda cok aglyrdu yavrum icini ceke ceke zor sakinlestrdik sonra emdi uyudu. Uyaninca eve geldik. Ara siraa sanrm cis yaparken agladu brz ama iyi maasallh cook sukur darisi olmayanlarin basina
canım benim bahsettiğim dikkatli bakınca farkedilecek birşey değil komple siyah ip ti sırf ek gıda için özel dr a gitmeye karar verdik az olsa belki vermeye cesaret ederdim ama malesef okadar çoktu ki korkuyorum yavrum hazmedemiyor demekki diye, bakalım dr ne diyecek sorun dr bulmak bu konu hakkında bizi bilgilendirecek. zeynep in kontrolleri ya da hastalıkları için 4 kere farklı özel dr a gittik hiçbirinden de memnun kalmadık bi de ünv hastanesini deneyelim dedik çok memnun kaldık özel hastanede hissettik kendimizi zaten bir dosya oluşturuyorlar tüm takibini ordan yapıyorlar , aynı ünv de sosyal pediatride devam edicez kontrollere artık ama 1 ağustosta randevu. bende yoğurdun içine muz katacaktım muzu sevdi diye ama korkuyorum yanlış birşey yaparım diye. zaten normalde çok düzenli kaka yapardı hatta kakalarını genelde aynı saatlerde yapardı ama ek gıdaya geçince günde 1 kere yapsa seviniyorum.
Antalyadayız bizdee :)) denizden dalgadan ödü patladı yürüyüp kaçcaktı nerdeyse bi ağlama bi ağlama aman allahım allahtan içi deniz suyuyla dolu havuz var ona giriyoruz.olmayan uyku düzenimiz iyice kayboldu tek sorun o.
Onun dışında yemek konusunda çok rahatız verdiğim saatlerde istediğim şeyi hazırlayıp getiriyolar o iyi oldu :)
ankara üni de gayet iyi, annem de ordan mezun, orada da çok çalıştı, ilk göz ağrısı, orayı da çok meteder :))
iyi hastahane personeli olman süper, biliyorsundur herşeyi, doktorları.. ben de tereciye tere satıyorum :)))
olsun canım havuzu var, uykusunu da boşver gelince düzenlersin. yemek işi de iyi olmuş :))
benim sana asıl sormak istediğim şey, uçak yolculuğu nasıl geçti? onu merak ediyorum ben de tatilde uçak kullanalım arabayla telef olmayalım diyorum da fikrim olsun...
iyi tatiller.
Süpermiş zıpzıp Egecim :)
Hayırlı olsun damatlığını görün inşallah:)
Canım buradaki tecrübeli anneler yorum yazsın mutlaka ama muzda siyah iplikçikler normal sanırsam...
İyi tatillerrrr:))
Bizde 10-15 gün önce fln kullandık uçağı cnm 1 saat 10 dk lık yolumuz vardı şükür sorun yaşamadım sıvı konusunda endişelenme yanına alıcağın el çantasını yada dahada büyük olur bilemiyorum tartmıyolar zaten ne kadarlık sıvı olduğu bebeğin olduğu içinde sorun değil pusette aynı şekilde bagajlarınla veriyosun poşetleniyo geldiğin yerde bagajlarla bir geliyo sana
Bnde ağustos gibi akçaya gidersem otobüs istemiyorum hiç uçak büyük rahatlıkmış bebekliyken
8-9 saat çok uzun çünkü evde 10 dak zor oyalıyorum o kdar saat nası geçer ://