- 13 Aralık 2012
- 2.372
- 1.131
canım benim bahsettiğim dikkatli bakınca farkedilecek birşey değil komple siyah ip ti sırf ek gıda için özel dr a gitmeye karar verdik az olsa belki vermeye cesaret ederdim ama malesef okadar çoktu ki korkuyorum yavrum hazmedemiyor demekki diye, bakalım dr ne diyecek sorun dr bulmak bu konu hakkında bizi bilgilendirecek. zeynep in kontrolleri ya da hastalıkları için 4 kere farklı özel dr a gittik hiçbirinden de memnun kalmadık bi de ünv hastanesini deneyelim dedik çok memnun kaldık özel hastanede hissettik kendimizi zaten bir dosya oluşturuyorlar tüm takibini ordan yapıyorlar , aynı ünv de sosyal pediatride devam edicez kontrollere artık ama 1 ağustosta randevu. bende yoğurdun içine muz katacaktım muzu sevdi diye ama korkuyorum yanlış birşey yaparım diye. zaten normalde çok düzenli kaka yapardı hatta kakalarını genelde aynı saatlerde yapardı ama ek gıdaya geçince günde 1 kere yapsa seviniyorum.canım sen söyleyince ben de bugün dikkat ettim kakasına egede de var öyle siyah ip ip şeyler ama ben hala muz veriyorum ve vericem de :))