Kızlar yaaa ben uyku eğitimi vermeyi düşünmüyorum 1 kere denedim hersey alt üst oldu ağlayıp zirlamaktan helak oldu yavrum şimdi alıyorum koynuma o mutlu ben mutlu koklasa koklasa uyuyoruz dalınca yatağına alıyorum bazen babamiz evde olmuyo sabaha kadar yatıyoruz daha çok küçükler bize anne kokusuna ihtiyaçları var. Birdaha bu zamanlar geri gelmiycek onlar birdaha bebek olmuycaklar sonra zaten istesekte yatamiycaz koynis koynis
kızlar bu arada haftaya eşimin memleketine gidiyoruz şırnaktan orduya.sonra da benim memlekete gidicez balıkesire.sonra yine Şırnak ve.bu yolculukları kendi arabamızla yapmayı düşünüyoruz.inşallah sağ salim geri geliriz:))))
oh oh gezin tadını çıkarın azıcık...
özledim seni kız yoksun hiç, göndermedin mi misafirleri niye girmiyosun hiç?
eymen nasıl?
valla ne bilim elif anlıyorlar herhalde.
hahaha anladım demek istediğini de sana takılayım az dedim :))
bence KV güzel bakcak azra'ya sen içini rahat tut, umarım en kısa sürede uyumayı öğrenir o da iyi olur.
misafirim giti canım ama eymen çok hareketli onun hızın yetişemiyorum artık.döne döne tüm evi geziyor maşallah.bir de emeklese naparım bilmiyorum.dün ayağını çekyatın altına sıkıştırdı düşün.bir de uyusun banyo yapsın yemek yesin derken zaman geçiyor bile.sen neler yapıyorsun egecik napıyooo.
meltemcim hayranım düzenine MAŞALLAAAAAAAHkızlar ben ege'yi artık her bezini açtığımda çişe tutuyorum, bazen kaka yapacağını anlayınca da tuvalete tutuyorum. nette okuyorum, tuvalet eğitimine 2 yaş deniliyor. siz ne düşünüyorsunuz, geç değil mi? bizim dönemimizde o yaşlara kalanlar olduğunu hiç duymadım. ben 1 yaşından sonra bezlenmemişim mesela, kız kardeşim 9 aylıktan sonra. annem her bezini açtığında tuvalete tut, kakasını anlayınca tuvalete tut, kavrar, biz size öyle öğrettik diyor. yeğenime de annem bu şekilde tuvalet eğitimi vermişti o da 1 yaşından sonra sadece geceleri bezlendi, 1,5 yaşında tamamen bezden kurtuldu. siz ne düşünüyorsunuz nasıl yol izleyeceksiniz merak ettim.
kızlar bu arada haftaya eşimin memleketine gidiyoruz şırnaktan orduya.sonra da benim memlekete gidicez balıkesire.sonra yine Şırnak ve.bu yolculukları kendi arabamızla yapmayı düşünüyoruz.inşallah sağ salim geri geliriz:))))
meltemcim hayranım düzenine MAŞALLAAAAAAAHdoğru diyorsun aslında ama çok küçük olduğunu düşünenlerdenim ben de, sabriya da simdiden tuvalete oturtuyormuş çinde öyle yapıyorlarmış , valla benim inat kızımın bu işi başaracağını pek düşünmüyorum gerçi her bezi açtığımda işiyor... ben kızıma babaannesi bakacağı için rahatım 1 yaşına girdiğinde işe başlayacağım sonra ona emanet edeceğm, zor işleri ona bırakıyorum
Kizlar dun meteye fotografcida stdyo fotosu cektik sunnetin ertesi gunu yani .Bi guzel guldu. Ki... Annelere gorumceme abime de yaptrdk. Cok gyzel oldu bence sizde cektrin hatira. Bundan sonra da her yas gununde cektrcez
Amanınnnn. Allah kılaylık versin ama Esra sorunsuz gitti geldikızlar bu arada haftaya eşimin memleketine gidiyoruz şırnaktan orduya.sonra da benim memlekete gidicez balıkesire.sonra yine Şırnak ve.bu yolculukları kendi arabamızla yapmayı düşünüyoruz.inşallah sağ salim geri geliriz:))))
Kizlar dun meteye fotografcida stdyo fotosu cektik sunnetin ertesi gunu yani .Bi guzel guldu. Ki... Annelere gorumceme abime de yaptrdk. Cok gyzel oldu bence sizde cektrin hatira. Bundan sonra da her yas gununde cektrcez
Kızlar
Yaklaşık 1,5 aydır bi yerle görüşüyordum iş için
Dün sonunda kabul ettim. Onlar bende çok ısrar etti 1,5 aydır koşuyorlar
Rn sonunda evimin dibinde bana bi projelerini verincr geri çeviremedim
Ama işe sevinemedim ağlama krizine girdim istifra istifra
Bakıcı işi yüzünden bu hale geldim. Daha bakmadan araştırmadan
Beyse sonuç olarak bulamıyorum bakıco. Sanırım işe de başlayamauacağım
1500-1600 den aşağı bakıcı yok. Hadi vereyim bana 3kurış kalaın dicem ama beğenmiyorum da
İst sa oturanlar var mıdır hiç sizlerin.
Ümraniye çekmeköy civarında oturan falan offf
2 günde 150 liralık kontor tükettim beş yüz yeri aramaktan
Kızlar
1500-1600 den aşağı bakıcı yok. Hadi vereyim bana 3kurış kalaın dicem ama beğenmiyorum da
evt mantkli stcker saol cnmAmanınnnn. Allah kılaylık versin ama Esra sorunsuz gitti geldi
Senin de öyle olur inş
Ben uçakla gştcem valla araba gözümü korkuttı
Bi de emmiyo ya benimki. Siz benden şanslısınız en azından memeyi sokarsınız ağzına
Süperr. Bizde istiyoruz ne zamandır ama tembellik ettik hep
Allah nazarlardan korusun üstğne nazar stickerlardan yapıştırdaydın
Kızlar
Ayyy belki ordan gelir kısmet yaaanıl hayırlı olsun, çok sevindim.
ben şimdi kuzene yazıcam whatsaptan, o da ümraniyede bakıcı tuttu çok memnun, bi sorayım bakayım kadını nerden bulmuş, ne kadarmış, yazarım sana.
Hayırlı uğurlu olsun canım
Çocuğunu tanımadığın birine emanet etmek zor gerçekten, inşallah güvenilir, aras kuzuma çok güzel bakacak birini çıkarır Allah karşına
Tşk kızlar. BakalımAaa hayırlı olsun Anıl... Evde çok dıkıldığını işe başlamak istediğini söylemiştin... Ama tabi ilkten sana bırakıp gitmek zor gelebilir belki ama zamanla alışırsın... Bakıcı olayını da hiç bilmiyorum inanki.. İnşallah kısa sürede bulursun canım yaa..
Kızlar
Ayyy belki ordan gelir kısmet yaa
Heyecanla haberlerini bekliyorım
Tşk kızlar. Bakalım
20 gün falan birlikte vakit geçirsek en aZından
Öyle gerildim ki(
Sevinemedim. Başlamasam mı diyorum bi yandan da ama iş iyi evime çok yakın ve tam da istwdiğim zaman başkıcam işe
Hemen gel demiyorlar tatilini yap bakıcını bul diyorlar
Ama işte..... Olmayınca da olmuo
Bende ağustosta dönüyorum işe daha doğrusu donemiyorum :) kreş için daha erken değilmi bende kreş düşünüyorum ama hiç araştırmadim.gerilme hemen canım. herşey olur.. daha zamanın var, ayarlanır herşey...
ben de ayça'ya katılıyorum kreş de araştır derim.